2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

hasan üçüncüden cacık olur ona kadar kendi genç yeteneklerimiz var ayrıca bizim senelerdir sorunlu para canlısı futbolculardan azmı cektık o na para vereceğimize genclerimize yatırım yapalım ( tabi paramız coksa)ayrıca biz trabzon sporun golge takımı değiliz eğer bizi gercekten değer veriyolarsa bize o topçuları ücretsiz verir.

ozkan17

aslında mandandayla sozlesme yapılacaksa efer kuralda bır sorun olmazsa 10 senelık anlasma yapılsın ;D manyak bı kalecı oalcak goreceksınız kım bulduysa mandandayı tebrık edıyorum ayrıca

AllydeenleaR

trabzondayken futbol tarzı hiç haşuma gitmezdi gıcık gelirdi bizim maçlarda hep kendini gösterirdi o yüzden hiç sewmem.
ama gelirse belki yararı olur ama alternatifi varsa lazım deil gelmesin...

oguz_5528

Alıntı yapılan: PetKOV55 - 12 August 2008, 18:30:17
hasan üçüncüden cacık olur ona kadar kendi genç yeteneklerimiz var ayrıca bizim senelerdir sorunlu para canlısı futbolculardan azmı cektık o na para vereceğimize genclerimize yatırım yapalım ( tabi paramız coksa)ayrıca biz trabzon sporun golge takımı değiliz eğer bizi gercekten değer veriyolarsa bize o topçuları ücretsiz verir.

petkov krdeşim...genç yetenek tmm ama bizde kendimizi Arsenal sanmayalımm hasan üçüncü süper bi topçu deil ama defansın önünde mehmet aurellio tarzında topçudur ve bzm en ihtiyaç olan bölgemizde liberodr ztnn..

celebi

hasan üçüncü bize gelmiyor yada yönetim bildiğim kadarıyla böyle bir talepte bulunmamış niçin bu kadar bu isim üzerine duruyoruz ;)

ahmet55

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 12 August 2008, 16:58:21
Hasan Üçüncü'yü düşünmek, gündeme almak bile hata bence...
Bu konuda en mantıklı açıklama budur.Bir iyi maç çıkardığını görmedim ben trabzonda.Şiddetle gençlerimize yatırım yapıp güvenmeliyiz.

samsun155

ya biz geleceğin samsunsporunu oluşturmaya çalışıyoruz.geleceğin samsunsporunda hasan üçüncünün ne işi var

Sadece Samsunspor

13 August 2008, 12:08:48 #1252 Son düzenlenme: 13 August 2008, 12:23:27 tuqberk
AlıntıSenegalli Lamine kampta

Kırmızı-Beyazlılar, Senegalli golcü Sagna Mamadou Lamine'yi denemek için kampa dahil etti. Fransa'nın Olimpik Marsilya Takımı'nın ikinci takımında forma giyen forvet oyuncusu, dün sabah ilk idmanına çıktı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Lamine, sabah antrenmanında yapılan çift kale maçtaki son vuruşlarıyla da beğeni topladı.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15975

AlıntıSENAGALLİ GOLCÜ LİME

13 Ağustos 2008 Çarşamba 11:54

Fransa'nın Olimpik Marsilya kulübünün ikinci takımında santrafor oynayan Senagal asıllı Mamadou Lamine deneniyor. Mamadou Lamine'yi, kampta Lime lakabı takıldı

14 GOL ATMIŞ
Kırmızı-beyazlılar yabancı hakkını kullanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce denenmeye gelen ve beğenilmeyen Ganalı oyunculardan sonra dün kampa Senegalli santrafor denenmek üzere kampa katıldı. Dün takımla birlikte idmanlara çıkan Fransa'nın Olimpik Marsilya kulübünün ikinci takımında oynayan Senegal asıllı Sagna Mamadou Lamine, 24 maçta 16 gol atmış.

LAKABI LEMİ
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, Lamine'nin referansının iyi olduğunu belirterek,"Güçlü bir santrafor. Oynadığı takımda 16 gol atmış. Bir süre deneyeceğiz ve bize uyum sağlar ise transferini gerçekleştireceğiz. Şimdilik birşey söylemek yanlış olur" diye konuştu. Bu arada, Senegalli oyuncunun isminin kolaylıkla telafuz edilmesi için Lemi ismi takıldı.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11676

**KaR6**

ben bu adama ısındım.. adı da guzel, golcü hemde  ;D  kalsın bu kalsın ;D

jean

bu sene gelemedigime cok uuzldum tr ye en cokda su gelken zencilerle konusamadigim icin en son kais ile ayariyle konusmutum bu zenci inslalah iyidir kaleci ile forvet onemli zaten ikiside alinirsa iyi olur

celebi

bu senegalli kalsın bakalım iyiye benziyor

oguz_5528

13 August 2008, 15:02:46 #1256 Son düzenlenme: 14 August 2008, 10:07:05 oguz_5528
Sagna Mamadou Lamine....Nette bir şey bulamadımm??.......jean araştırmalarını bekliyoruz  ;)

berusa55

Alıntı

SENAGALLİ GOLCÜ LİME

Fransa'nın Olimpik Marsilya kulübünün ikinci takımında santrafor oynayan Senagal asıllı Mamadou Lamine deneniyor. Mamadou Lamine'yi, kampta Lime lakabı takıldı

14 GOL ATMIŞ
Kırmızı-beyazlılar yabancı hakkını kullanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce denenmeye gelen ve beğenilmeyen Ganalı oyunculardan sonra dün kampa Senegalli santrafor denenmek üzere kampa katıldı. Dün takımla birlikte idmanlara çıkan Fransa'nın Olimpik Marsilya kulübünün ikinci takımında oynayan Senegal asıllı Sagna Mamadou Lamine, 24 maçta 16 gol atmış.

LAKABI LEMİ
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, Lamine'nin referansının iyi olduğunu belirterek,"Güçlü bir santrafor. Oynadığı takımda 16 gol atmış. Bir süre deneyeceğiz ve bize uyum sağlar ise transferini gerçekleştireceğiz. Şimdilik birşey söylemek yanlış olur" diye konuştu. Bu arada, Senegalli oyuncunun isminin kolaylıkla telafuz edilmesi için Lemi ismi takıldı.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11676

nomak55

arkadaşlar bi takım kafaya oynayacaksa atanla tutan iyi olacak tutan olarak kalecimiz bence yapılabileceklerin içinde en iyisidir. Atanlar konusuna gelince yaşı ilerlemiş bir serkan ne yapacapı belli olmayan bir burhan ve gelcek vaadeden hakan ile çok fazla ileri gidemeyiz o yüzden golcü transferi şart ayrıca şu orta sahaya ALLAH aşkına şu murat yıldırım ii se alınsın oyun kuracak bi sercan var ona da o kadar yük binmemesi lazım o yüzden murat şart oğlu şarrt bu iki transferde yapılırsa bence takım süper olacak geriye uyum sorunu ve taraftarın sabrı kalacak arkadaşlar güzel şeyler yapılmaya çalışıyor yönetimimiz ne olursa olsun bu takıma sahip çıkalım

ozkan17

takımımız bı fransa cıkartmasıdır gıdıyor bakalım ınsallah bıseyler kaparız ordan