2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 August 2008, 13:11:49
hey allahım yaaa :) 20 yasında tecrubeli adamı nerden bulacaz :) almışlar işte, biraz mutlu olun gozunuz olayım, dağılsın bu kara bulutlar, kotu gideceği varsa zaten gider ama pozitif düşünün biraz, lutfen..
İyide forvet alırsın orta saha alırsında kalede kesinlikle tecrübe ister bunu anlamadım işte erayı oynatalım o zaman ne gerek var mandandaya.

maviay55

ztn ii bişi çıkmazsa eray kalecimiz göz var nizam var..sonuçta bi siyahi oyuncumuz war renk kattı kadroya  :D

Tufan

bu ganalının bide köpek gibi koşan orta saha kankası varsa oda gelsin oda arkadası olurlar yalnızlık çekmesin diye diyorum  ;D ;D

hayırlı olsun görecez nasıl kaleci

forzasirinler

inş. takımımıza hayırlı ve yararlı olur

harbisamsunsporlu5517

inş iyi kalecı cıkar bıktık bala gol yemekten :P

samsun155

09 August 2008, 14:08:04 #1130 Son düzenlenme: 09 August 2008, 14:09:01 berusa55
Alıntı yapılan: forzasirinler - 09 August 2008, 13:01:03

Samsunspor aradığı kaleciyi sonunda buldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim Fransa'da oynayan 20 yaşındaki Ganalı milli kaleci Parfarit Mandanda ile her konuda anlaştı. Genç milli olan Mandanda bugün Davraz kampına katılacak ve Samsun'da sözleşme imzalanacak.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11622

samsun155

09 August 2008, 14:09:44 #1131 Son düzenlenme: 09 August 2008, 14:13:44 berusa55
uzun zamandan beri yabancı transfer yapamıyuoduk.camiamıza hayırlı olsun

@Üst üste mesajlar yazmayıp bir önceki mesajımıza ekleyelim yazacaklarımızı arkadaşlar...

oguz_5528

yabancı hakkının böle genç bi kaleciden kullanılmasınaa üzldümm...çarşambanın kalecisini alsak daha çok sevinirdimm:D

vanlioglu

mandanda dan kimsenin şüphesi olmasın geleceğin on numara kalecisi olacak şu an bile deneyimi olmadığı halde bize yeterli olupta artacak bi oyuncu takımımıza hayırlı olsun...(heyyytt be zanci adamları özlediydik haaa...:):) )

tolga

gerekli kişilerle görüştüm bu kaleci fizik olarak mustafa kadar boyu var  çabukmuş zaten kısa adamlar çabuk olur kısaca lig  a oynayacak bir kaleci değilmiş hala  kalede sorun var

KocumVolkan

valla isterse dünyanın en kötü kalecisi seçilmiş olsun genede güveniyorum....:D  (zenci kaleci insana güven veriyor...)

Recep

Alıntı yapılan: tolga - 09 August 2008, 14:56:50
gerekli kişilerle görüştüm bu kaleci fizik olarak mustafa kadar boyu var  çabukmuş zaten kısa adamlar çabuk olur kısaca lig  a oynayacak bir kaleci değilmiş hala  kalede sorun var
sevgili tolga gerekli kişiler dediğin kimlerdir acaba eğer kulupten birileri ise niye aldılar
yok dışarıdan birileri ise bu yönetimi ve hocayı kimler kandırdı hiç mi seyredilmemiş

Baþkent_55

Alıntı yapılan: tolga - 09 August 2008, 14:56:50
Allah seni bildiği gibi yapsın emi töbe töbe ...........by muhalefet başka bi şey deil

veis

evet yukasrıdaki resimler steve manda ya ait bizimkinin net resmini bulamadım.

AntZ

09 August 2008, 16:18:38 #1139 Son düzenlenme: 09 August 2008, 16:20:30 Ant55
Zaten o resimdeki kalecinin ve takımının formasında şampiyonlar ligi logosu var. Bu resim bir şampiyonlar ligi maçından. Bordeaux nun B takımı şampiyonlar ligine gitmemiştir herhalde  ::)

edit

resimler uçmuş :D