2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Mesudiyeli

Orduspor'da geçen sezon yaklaşık 8 maç ceza alan ve bunların bir çoğu gereksiz ve keyfe keder cezalar olan Ümit Tütünci Şenol Demirci kadar tepki almadı.Şenol belki Ümit'in yarısı kadar cezalı duruma düşmedi ama adamın bir kere adı çıkmı.Orduspor'a uzun yıllar Şenol Demirci ayarında oyuncu geleceğini tahmin etmiyorum.Şenol'da suç yokmu var tabiki Almanya'da doğup büyümüşsün ve Almanya'da sosyal hayatında yapmış olduğun bir takım haraketler özellikle karadeniz bölgesinde antipatik olarak algılanıyor.Şenol bu konuda Ordu'ya ayak uyduramadı.İki toplum arasında kalmış biri Şenol,Almanya'da doğup büyümüş,yetişmiş,23 yaşında Türkiye'ye gelmiş ve Karadenize büyük uyum sorunu yaşadı ama ben onu sahadakai mücadelesine göre degerlendiririm ve en kötü oynadığı maçta bile başarılı idi.

**KaR6**

Mesudiyeli abi, iyi diyosun hoş diyosun da madem bu adam bu kadar iyi ne işi var lig a  da :) öyle bi anlatmıssın ki ronaldo nası topcu deseler böyle tarif ederim :)

oguz_5528

Ronaldo Samsuna gelsin istemem herifin her tarafı yağ:))

vanlioglu

Alıntı yapılan: veis - 05 August 2008, 11:39:47
sevgli vanlıoglu yorumunda haklısın ama şunuda unutma bal yapmayan arı burhan ve müzmin sakat çagtay öpücükle gelmedi bu kulübe.biz verilen paraların boşa gitmesinden endişeliyiz.tabiki transferler çok güzel ama endişe duymamakda elde degil.
bana göre herşey olumlu çünkü yeni transferlere verilen ücretlerle yapılacak en iyi transferlerdir bana göre başkanda en az bizim kadar düşünebiliodur adam verdiği para ile daha iyi topçu alacağını düşünseydi başka adamlar alırlardı ki bunların haricinde gelen oyuncuların maliyetin çok düşük olduğunu düşünüorum

vanlioglu

ki benim bi önceki mesajımda anlatmak istediğim daha çok yakında paf takımla antreman yapıoduk şimdi transferleri beğenmiyoruz bence şu şartlarda bu lüksümüz yok verilen emeğede saygı duymak gerekir die düşünüorum hemde bu zor şartlarda

celebi

inşaallah yapılan tüm tarnsferler işimize yarar. yaramayan tabi kide olabilir ama en za z<ararla atlatabilmek önemli

veis

tamam aynı düşüncedeyiz vanlıoglu ama dedim ya biz burhana para verdikmi veya çagtaya verdikmi verdik.niye daha seçenek varken onlara verdik.

körfez55

volkan ve çağatay daha takımla antrenman bile yapamadı...sakatlıkları geçmedi sakat adamlara neden para verelim paramız yokken.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 August 2008, 15:32:55
volkan ve çağatay daha takımla antrenman bile yapamadı...sakatlıkları geçmedi sakat adamlara neden para verelim paramız yokken.

iyileştikleri zaman takım adına yararlı olacaklardır

körfez55

tarnsferleri takımın eksik bölgeleri için yapıyoruz bildiğim kadarıyla.kampta takımla çalışmayan lige hazır giremez.doğrudan oynamayacak adamın almanın ne mantığı var? herkes direkt oynacak sağlam adamlar alıyo biz sakat alıyoruz...

gnc bengülü

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 August 2008, 15:39:03
tarnsferleri takımın eksik bölgeleri için yapıyoruz bildiğim kadarıyla.kampta takımla çalışmayan lige hazır giremez.doğrudan oynamayacak adamın almanın ne mantığı var? herkes direkt oynacak sağlam adamlar alıyo biz sakat alıyoruz...

haklısın kardeşim butun takımlar ilk 11 ndekı bosluklara transfer yapıyo

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 August 2008, 15:39:03

karamsar olmamak lazım değil mi  ;)

oguz_5528

Arklar Bu transferler samsunda antrenmanda mı sakatlandılar yoksa daha önceden sakatlıklar mı??En önemli yer burası bnce...En iyi transfer (Gökhan Kolomaç)

veis

umarım hocamızın istedigi oyuncuları alıyor ve onlardan yararlanıyoruzdur yoksa kadroda bi degişiklik yok için.örnegin çagtaya verilen paraya bir yabancı ortasaha alınabilirdi hemde sakat olmayan anlatmak istedigimiz bu çünkü samsunspor için artık 1 ytl bile altın degerinde ve boşuna transfer istemiyoruz.

körfez55

bizde olumlu bakmaya çalışıyoruz ama gazetelerde sakatlıkları hala geçmedi haberleri görünce karamsar olmamak elde değil.eksiklikleri doldurmak için transfer yapıyoruz süper ligden ama adamlar hala düz koşu yapıyo...