2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Yaa güzel yorum yapsalar ne olur yani iyi çıkabilir neticede Casillas'da Victor Valdes'de( ki bence şuanda hala kötü bi kaleci :D ) kaleyi 20-21 yaşlarında kaptılar ama mevzu şu biz elalemin kalecisini oyuncusunu alıyoruz ertesi sene adamı kendi takımı alıyo bırakmıyo bakın Ercüment'e iyi kötü oynadı bi şekilde şimdi Cavcav bırakmıyo adamı kek durumuna düştük ya resmen...oynattık semeresini cavcav yicek ;)

AntZ

Bu kiralık konusuna fazla takılıyoruz bence.
Bonservisiyle aldığımız adamı 2 senelik 10 liraya alıyorsak daha iyi kiralık bir futbolcuyu yetişsin diye kulüpleri 2-3 liraya veriyor.

Aldığımız futbolcuların çoğuylada 1+1 yıllık sözleşme yapıyoruz. İyi ve geleceği olan futbolcularla en az 4-5 yıl sözleşme yapmadıktan sonra kiralık olmuş olmamış farketmez bence. Bence Gökhan Kolomoç ta bu sene bizi idare eden geleceğe dönük olmayan transfer, Eray da. Burda da kendimle çelişiyorum belki ama Serdar Özkan ve Sinan Özkan gibi performanslarını göstermeyebiliyorlar gerçi ama bu takımın havasıyla da ilgili.

Sol Açık

Gökhan kesinlikle iyi bir savunma oyuncusu...
Ayrıca Eray gerçekten de genç kaleciler içerisinde en yeteneklilerden birisi. Bana sorulsaydı Onur veya Eray'dan birisi alınsın derdim, ama ben de kiralık olmasına üzüldüm... Çünkü Eray'ın başarılı olacağına eminim...

Bu arada 2 sorum var:
1) Zafer kiralık mı yoksa satın mı alındı (forumda 2 farklı bilgi okudum da)?
2) Şu yabancı meselesi ile ilgili... Kurallarda bir değişiklik oldu herhalde ve benim haberim yok. Birisi açıklarsa sevinirim...

AntZ

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 August 2008, 04:14:15
1) Zafer kiralık mı yoksa satın mı alındı (forumda 2 farklı bilgi okudum da)?
2) Şu yabancı meselesi ile ilgili... Kurallarda bir değişiklik oldu herhalde ve benim haberim yok. Birisi açıklarsa sevinirim...

1) Zafer Şakar 1 yıl daha kiralık geldi.
2) Yabancı meselesi, Bank Asya Ligindeki takımlar 21 yaş altı 2 yabancı ve bunun yanında 2 Türk Cumhuriyetlerinden futbolcu alabiliyorlar

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUN

GELENLER: Burhan Coşkun, Volkan Çekiç (K.Erciyesspor) Çağatay Tekin (Hacettepe), Eray Birniçan (Konyaspor),Zafer Şakar (Galatasaray)

GİDENLER: Emre Balak (Gençlerbirliği) Caner Altın (Konyaspor) Hakkı Hocaoğlu (A.Demirspor) Ercüment Kafkasyalı (Hacettepe) Samet Kılıç (Manisaspor)

http://fotomac.com.tr/iki109.html

HaSaNCaN

benim biliğim zafer sözleşmesi bitti ve Samsunsporla imzaladı.

Sadece Samsunspor

AlıntıMetekan da deneniyor

Samsun daki birinci etap kamp çalışmalarında çok sayıda sporcuyu deneyen Kırmızı-Beyazlıların dün yaptığı antrenmanda yeni bir isim daha vardı. Geçtiğimiz sezon Erzincanspor´da forma giyen ve bonservisi Sivasspor´da olan Metekan Yılmaz, dün Kırmızı-Beyazlılarla antrenmana çıktı. Stoper mevkiinde oynayan 1984 doğumlu Metekan´la ilgili kararı ilerleyen günlerde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ verecek.

jean

2-3 adam daha alacaklarmis gorusmeler varmis bircok oyuncuyla su an belli dgeilmis alinacak isimler 3 trilyon lira yardim toplamislar bakalim hayirlisi

pitbul055

03 August 2008, 15:43:17 #923 Son düzenlenme: 03 August 2008, 15:47:48 pitbul055
hedef süperlik olmalı.başkansız ordu bile hedefimiz süperlik çok can yakacağız diyor.para süperligde var.başka nasıl borçları kapatacağız.hedef koymazsan futbolcularda önem vermez.nede olsak ligde kalmak başarı diye.3 maçında 10 gol yiyen kova ercüment gelsin diyenlerede şaşırıyorum ayrıca.kurtulduğumuz için sevinmemiz lazımken hala bazı kişeler ercüment diyor.ercüment gibi kovaya hale almazlar.futbol bilgisi olan bir insan kova ercüye geleceğin yeteneği demez.sanki geçen sezon seyretmedik ercüyü.bırakın allah aşkına bu adamın yorumunu yapmayı...birkaç süperlig tecrübesi olan oyuncu alıp hedef süper lig demeli yönetim ve hocamız.....

HaSaNCaN

şu orkun uşağı bağlasak iyi oluru.

mehmet yılmaz

Peşinden koştuğumuz Ganalı futbolcunun ismi Latif'miş. Müslüman Ganalılardan, 18 yaşında çok yetenekli bir genç olduğunu söylüyorlar. Bakıp görmek lazım, inşallah Alex Agbo'ya değil de Oruma'ya çekmiştir. :)

nomak55

03 August 2008, 18:28:44 #926 Son düzenlenme: 03 August 2008, 18:30:19 berusa55
Alıntı yapılan: samsuni - 03 August 2008, 18:15:40
Peşinden koştuğumuz Ganalı futbolcunun ismi Latif'miş. Müslüman Ganalılardan, 18 yaşında çok yetenekli bir genç olduğunu söylüyorlar. Bakıp görmek lazım, inşallah Alex Agbo'ya değil de Oruma'ya çekmiştir. :)

Sevgili adminim alex agbo demişsinde bi anı canlandı gzümde anlatmak istedim..Seneler once veletkene pederle stattayız maratondan macı izliyoruz hava yagıslı antalya ile oynuyoruz alex agboyu almışız ama görmelisiniz adam cam yarması gbii en buyuk benden uzun kollu forma bileklerinden biraz daha  yukaraıya kadar gelmiş adam formya sıgmıyor neyse, bir pozizsyon oldu kim hatırlamıyorum bizden biri vurdu arka direğe gidiyor gol olacak bellli kalecide ön direkte topun gittiği direkte bu bizim alex ben atacam diye topa kafa vuruyor ve giren topu dışarı çıkarıyor herkes gülüyor...sövmüyor çünkü o zamanlar celil serkan ali akdeniz zamanları takım tabanca gibi herkes biiliyor ki biz antalyayı her türlü tokatlicaz nerden nereye

mehmet yılmaz

Alex Agbo anlatılmaz yaşanırdı. Gole giderken arkasındaki savunma oyuncusuna faul yapabilen bir kazma idi o... :)

Denizlispor tarihinin en utanç verici günü Alex Agbo'dan gol yedikleri gündür herhalde. Deplasmanda 2-1 kazanmıştık. Gollerden birini nasıl olduysa Alex Agbo atmıştı.

Çam yarması gibiydi gerçekten de, Uzun kollu formanın kolları aşağı inmezdi ayılığından :)

Dediğin gibi, millet gülerdi ona, takım canavar gibiydi zaten. O da son 10-15 dakikada girerdi oyuna.

Amsterdamli

Latif Salifu forvet hattinda oynuyor. Ghana liginde baya bir gol atmis genc yasina ragmen ve A milli takima kadar bile yukselmis.

http://www.youtube.com/watch?v=HJeNX6o5lD8

eLLis

Yav adamın tipine baktım üzüldüm ne kadar mahsun duruyor :-X