2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

:D kolomboc diye biliyodum ben ama kolomac olmadığından eminim yani  :D:D o ne be spor sitesi adresi gibi kolomac sporda tek adres :D:D:D

oguz_5528

bnde kolomboc olmadığından eminim :) takımızın tek gökhanı ztn soyada gerek yok..

Shane_Falco

Ztn TFF de kolomoç yazıyomuş demekki doğrusu kolomoç öğrenmiş olduk :D

AntZ

02 August 2008, 20:34:08 #903 Son düzenlenme: 02 August 2008, 20:36:10 Ant55
Fanatik'ten
Alıntı
Yanal'ın, "27 kişilik kadroyu, 23'e indireceğim" yönünde açıklama yapması genç futbolcuların moralini bozdu. Hamburg'dan alınan Fatih, Altınordu'dan alınan kaleci Yakup, Pazarspor'dan alınan Eren ve Çanakkale Dardanelspor'dan alınan Buğra'nın kampın ardından ara takım olan Karadenizspor'a gönderilmesi bekleniyor.

Pek bize göre oyuncu göremedim :(

körfez55

kalsın zaten ya bizim genclerimiz bu adamlardan daha yetenekli...

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 August 2008, 20:38:09
kalsın zaten ya bizim genclerimiz bu adamlardan daha yetenekli...

O konuda haklısın. Ama sağlam adam olur da zayıf olan noktalara takviye olurmu diye düşünüyordum.

1-2 eksik noktamız var zaten onlarıda gençler doldurursa gerekte yok zaten

**KaR6**

o saydıkları isimlerin gercekten yetenekli olduklarını biliyorum ancak hiçbiri karadenizspor da oynamaya gönullu değiller.. bekleyip göreceğiz..

s.b.ç yasin

arkadaşlar bu sene kimse bu transferlerle umutlanmasın biz 2.lige mahkumuz

oguz_5528

Suç ersun yanal da izlemeden adam alıyoo.. hElal olsun bzm Hayrettin hocaya...inş geçen seneki gibi sakatlıklar yaşamayız..2-3 tane transfer yapmak lazım

oguz_5528

Alıntı yapılan: s.b.ç yasin - 02 August 2008, 21:19:36
arkadaşlar bu sene kimse bu transferlerle umutlanmasın biz 2.lige mahkumuz
s.b.ç krdeşim takımın havası değişti.. oftaş süper lige çıktığında kadroda tanıdık adam yoktu bide böle düşünmek lazım..

AntZ

Katılırmısınız bilmem ama bu seneki hava ve yönetim geçen sene olsaydı o kadroyla bile kafaya  oynayabilirdik bence. Kötü dediğimiz bu kadro bile bu lige yeter. Eksiklerimiz mutlaka var ama bizim 2 senedir asıl sıkıntımız kadro değil. Açıkçası bende yeterli görmüyorum bu takıma ama 2. lige mahkumuz gibide düşünmüyorum.

Gaziosmanpaşalı3455

gecen seneden kat be kat daha iyi olacağımız kesin hem daha ekonomıukl hem geleceği var her yönden avantajlı

bengülü

transferlerimiz hayırlı olsun öncelikle kaleci konusunda ben teredüt ediyorum konyasporun 20 yaşındaki kaleci erayı neden samsunspor kiralandı samsunspor'a kiralık kaleci istemiyorum konyasporda dördüncü kalecinin bizde ne işi var tamam bonservisiyle birlikte alsalardı sözüm yoktu biz adammı yetiştireceğiz eray bugün var seneye yok hadi hayırlısı bakalım ben futbolcu konusunda kiralık gelmesine karşıyım bu futbolculardan biz verim alamayız

oguz_5528

eray için hangi siteye baksam güsell lyorumlar buluyorum izleyip görmek lazımmm..

samsun155

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 02 August 2008, 19:59:03
eray ve gaziantepden veysel kampa katılmışş hayırlı olsun diyelim...
kaynak sağlammı