2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

nomak55

Murat Akarsu bayağı iddialı konuşmuş..İnşalllah denildiği kadar vardır ve biraz olsun rahatlarız

berusa55

31 July 2008, 14:08:25 #871 Son düzenlenme: 31 July 2008, 14:10:03 berusa55
Haber verirken lütfen alıntı şeklinde verip alıntının altına haberin kaynağını belirtiniz!

MeL_55

31 July 2008, 15:45:05 #872 Son düzenlenme: 31 July 2008, 15:57:18 MeL_55
hergün transfer haberi özlemısız :) son eksık sag bek bakalım kım gelecek ?

Eray'icin Ne Dedıler (Konyasporlular)???

Alıntıeray aykut kocaman'ın konyaspora kazandırdığı süper bir yetenek. gelecekte türkiyenin 1 numarası olacak.

Alıntısamsunspora hayirli olsun arkadaslar eray umit milli kalecesi super kaleci .. goruceksiniz

vanlioglu

hayırlısı mı var adam kiralık bi adamı yetiştircez adam konyaya uçacak geri

oguz_5528

AfRiKa iŞi ile kesin bi bilgisi olan war mı???........topçu olmalarına gerek yok takımın maskotu olsn yeter;)

AntZ

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 31 July 2008, 19:05:43
AfRiKa iŞi ile kesin bi bilgisi olan war mı???........topçu olmalarına gerek yok takımın maskotu olsn yeter;)

Sporx.com dan...
Alıntıİki kaleci alacağız. Bu transferler her an gerçekleşebilir. Ayrıca Ganalı bir oyuncu ile de ciddi temaslarımız var. Onunla da her an anlaşma sağlayabiliriz" dedi.

Ganalı 1 futbolcu diyor hoca, 2 değil 1 :(
Ama Ganalı olduğunu öğrenmiş olduk

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=119970

oguz_5528

son nefes55

yine bu gidişle biz husrana uğrarız kume duşmemek veya orta sıralarda tamamlarız olan yıne bıze olur sevdamız uğruna yollara düşeriz

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: son nefes55 - 31 July 2008, 21:26:52
yine bu gidişle biz husrana uğrarız kume duşmemek veya orta sıralarda tamamlarız olan yıne bıze olur sevdamız uğruna yollara düşeriz

anlamadım gidişimizde ne kötülük var

son nefes55

bende gidişimizde olumlu bişey göremediğim için bunu yazdım

HaSaNCaN

demek ki yeteri kadar takip edemiyorsun olayları. Yeni yönetimden sonra olumlu bişeler göremeyen tek kişisindir heralde sitede.

oguz_5528

ii hoş diyorsun da ben geçen seneden farklı bir kadro göremiyorum takımın havası değiştii ....ben Hayrettin hocadan korkuyorum kariyeri pek parlak deilll..

Gaziosmanpaşalı3455

31 July 2008, 22:55:54 #882 Son düzenlenme: 31 July 2008, 22:56:51 berusa55
Alıntıİyi bir takım olduklarını söyleyen teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, iyi futbol oynayan, tempolu, dinamik ve sürekli rakibi bunaltan bir ekip yaratacaklarını kaydetti. Genç bir kadroya sahip olduğunu anlatan Gümüşdağ, tecrübeli futbolcuların da katkılarıyla çok iyi yerlere geleceklerini belirtti. Isparta Davraz'da yapılacak olan kampa 26 kişilik kadro ile gideceklerini belirten teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Isparta kampından takımımıza yeni katılan isimler olacak. İki kaleci alacağız. Bu transferler her an gerçekleşebilir. Ayrıca Ganalı bir oyuncu ile de ciddi temaslarımız var. Onunla da her an anlaşma sağlayabiliriz" dedi...

kaynak: www.sporx.com

berlinli55

Erkan Ferin Galatasarayin pilot takimi Beylerbeyine kiralik olarak gitmis.

berusa55

Konu dışı bütün mesajlar silinmiştir! Konu "Samsunspor'un Transfer Başlığı"dır Levent Eriş değil!!!