2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Burhan Coşkun ve Ergin Keleş gibi iki kazmayı alacaklarını sanmıyorum. Ergin hayatımda gördüğüm en yeteneksiz forvetlerden birisi, karakter olarak da işe yaramaz olduğunu biliyorum. Burhan abisini anlatmaya gerek yok zaten, iki sene önceki faciayı biliyoruz. Kazmanın önde gideni...

Bu arada Kar6 Haber ajansından :) duyduğumuza göre Ramazan kesin olarak gitmiş. Çok şükür Yarabbi!..

ali ihsan

Yeni başkan şampiyonluğa oynayayacak kadro kurmayacaklarını söylemiş.Ekonomik külfet nedeniyle.Bu nedenle bence adı geçen kazmalara hazır olalım.

Sadece Samsunspor

Burhan büyük ihtimalla geliyor Samsun'a - Bizdeyken çok kötüydü ama erciyes'de iyi top oynadı - ve ilk maçımızda erciyesmiş belki gol atar eski takımınına ;D

ozkan17

evet dogru lıgde sıkıldık ama en az ıkı sene daha burdayız..haa ınsallah denılen gıbı olur 4de4 44 ;D yaparızda bır ıhtımal yukarları zorlarız

seckin55

burhan kotu bir futbolcu degıl.kasımpasa da 90 attıgı golu hala unutamadım.....

KocumVolkan

ya pek anlamam kondisyon işlerinden ama ilk maç Ağustosun 31 inde o zamana kadar trsanferleri yapar kondisyon sorununu ve hertürlü uyum problemini halleder lige bomba gibi başlarız diye düşünüyorum :)

veis

hocamızın açıklaması:
Yeniden yükselişe geçmenin zaman isteyen konular olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, şu aşamada takımdan büyük şeyler beklemenin doğru olmayacağını, özellikle genç oyuncuların zamana ihtiyacı olduğunu kaydetti.

KocumVolkan

büyük şeyler beklemiyoruzki alt tarafı ilk 2 ye girsinler yeter :)

veis

serkan kenan can ömür tarzı tecrübeli oyuncuların yanına 4 tane adam akıllı transfer yaparsak ilk 6 kesin olur ama büyük kulüplerin kapısı çalınmalı bence.örnegin bjk den ertugruldan oyuncu istensin sonuçda bu kulübün ekmegini yedi kaldıki kırmaz ve 2 tane oyuncu kiralık verdirir.hem maliyetde düşük olur.

**KaR6**

kiralık oyuncunun pek tercih edilmeyeceğini, geleceğin takımının kurulması için kendi gençlerimize guvenileceğini duydum en yetkili ağızdan..

radikal-fma

arkadaşlar barış memiş geleceğin sıtarı top tekniği çok yüksek şuan tek eksiği fizik verseler süper olur ama bu aptallığı yapmazlar ama keşke yapsalar ha bu arada alabilirlermi bilmem ama yönetime önerim sakaryasporlu Murat özkan Hızlı güçlü ve aynı zamanda iyi bir golcu

sadece55

Ergin Keleş transferinde doğruluk var sanırım...ergin trabzonun genç yeteneklerinden ve bence çok yararlı olacaktır bayağı iyi bir oyuncu...zaten bir kaç seneye bu oyuncu  kendini gösterecek ve parlayacaktır...kendisi trabzon genç takımı ve genç milli takımlar seviyesinde büyük başarılar kazanmıştır yaşıda çok genç 1987 doğumludur kendisi bence maliyeti düşük olacağı için çok yerinde bir transfer olur...

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun Burhan ile prensipte anlaştı!

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Samsunspor, Burhan Coşkun ile prensipte anlaştı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başladı. Antrenman, çift kale maçın ardından yapılan esneme çalışmasıyla sona erdi. İdmana prensipte anlaşma sağlanan Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Burhan Coşkun da katıldı.

Bugün (çarşamba) transfer komitesiyle görüşmelerini tamamlayan Coşkun, prensipte anlaşmaya vardı. Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, Coşkun'u vakit kaybetmeden idmana çıkardı. Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşme süresinin ve şartlarının net olmadığı, görüşmelerin sürdüğü, kısa süreli anlaşma yapılmaması yönünde görüşlerin hakim olduğu belirtildi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080723/samsun_burhan_ile_prensipte_anlasti.html

İlk tranferimiz hayırlı uğurlu olsun umarım eskiden samsunspordaki performansını değilde erciyesspordaki performansını gösterir

jean

abiler bu adam yabanci gelmedi sanki bana hangi mevkide oynuyor acaba

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: jean - 23 July 2008, 20:55:28
abiler bu adam yabanci gelmedi sanki bana hangi mevkide oynuyor acaba

2 sene önce bizdeydi forvet kendisi gökhan kabanın yüzünden adamda kazmalaşmıştı ama erciyesporda iyi bir performans gösterdi inşallah onu burdada gösterir

hayırlı uğurlu olsun ilk transferimiz