Biraz da İstatistiklere Bakalım

Başlatan körfez55, 13 May 2008, 13:10:01

« önceki - sonraki »

körfez55

Toplamda çok gol yiyen takımlar               :mardinspor(72),samsunspor(61)
Deplasmanda en çok gol atan takımlar       :kocaelispor(27),samsunspor(25)
Deplasmanda en çok gol yiyen takımlar      :samsunspor(38),mardinspor(37)
İÇ sahada en çok gol atan takımlar           :antalyaspor(37),diyarbakır (34)
İç sahada en az gol yiyen takımlar            :kocaelispor (9), eskişehir  (13)
İç sahada en çok puan toplayan takımlar   :kocaelispor(39),diyarbakır (37)
Deplasmanda en çok puan alan takımlar     :antalyaspor(31),sakaryaspor(25)

maşallah altüst etmişiz istatistikleri...defansımız iyi diyorduk berbatmış...

MeL_55

istatistiklere göre samsun 17. olmasi gerekiyo !!

hakan55

aglasammı gülsemmi karar veremedim..ama utandım... :(

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 13 May 2008, 14:12:34
aglasammı gülsemmi karar veremedim..ama utandım... :(

aynennnn ya

veis

busene ki enbüyük sıkıntımız çok gol yedik buda yüzdelere vurunca otomatik olarak karşımıza çıkdı ve şuan oldugumuz durum ortaya çıkdı.goller bulduysakda karşısında 2 fazla gol yiyerek dibe demir atdık.

US

bizim gibi bi 2. daha takım varmıdır acaba ..

veis

ordu maçı 7-2
kartal maçı 3-0dan 3-3
daha ne istatiski

harbisamsunsporlu5517

öne gectıgımız ve üstünlüğümüzü koruyamadığımız  buyıl 6 mac var antalya,mardin,eskişehir,kartal,altay,diyarbakır 15 puan haybeye kaybettik bu maçları vermemiş olsaydık bugun boluspor yerine playoffu biz oynardık

Sadece Samsunspor

a. q ya boluspor bile playoffta rezillik diz boyu ya bu nasıl bir takım allah kahretsin

Kadir ÇELEBİ

Farklı bir istatistikle yaklaşıyım istedim..

Rekor Samsunspor'da

1963-1964 sezonunda hayata geçirilen o dönemki Deplasmanlı 2. Lig, yeni adıyla Bank Asya Birinci Ligi'nde şampiyonluk rekoru Samsunspor'da bulunuyor. İnişli-çıkışlı bir form grafiği çizen Karadeniz temsilcisi, bu statüde tam 6 kez ipi göğüsleme başarısı gösterip bir üst lige terfi etti. Samsunspor'u 4'er şampiyonlukla ligimizin gediklilerinden Karşıyaka ve Mersin İdman Yurdu takip ediyor. Adana Demir, Altay, Bursa, Diyarbakır, Göztepe, Kayseri ve Sakarya ise 3'er kez mutlu sona ulaştı. İkişer şampiyonluğu olan ekipler ise, Adanaspor, Ankaragücü, Antalya, Bolu, Eskişehir, Gaziantep, Gençlerbirliği, Kocaeli, Konya, Ordu, Rize ve Şekerspor

7nci şampiyonluğu bekliyoruz istiyoruz....

Recep

maşallahımız var her olayda başı çekiyoruz alt üst etmişiz bu ligi

ozkan17

bezgınbekır

hersey yakısır SAMSUNUMA her otamda farklılıgımızı koruyoruz kımse canını sıkmaı bu arada bu gecen sezonlar icindi bu senedeki istatislikler pek ii degil insalalh seneye cok gol atar az yeriz bize yakişmiyo 2.lig

celebi

valla her iki istatistik de güzel olmuş ama hepimiz 2. sini tercih ederiz. 1. istatistik uyanç tablosu resmen.

veis

insanın inanası gelmiyor kenanlı hakkılı dfans hallaç pamugu gibi dagılmış.2.ligde bunlardan daha iyi defans oyuncusu bulamazsın ama şu düşdügümüz durum içler acısı.