Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

aday maday hikaye bu kadar temlik olur mu be yuh ???

körfez55

12 June 2008, 12:43:21 #586 Son düzenlenme: 12 June 2008, 12:44:59 kuzey55
Aday çıkmazsa defterleri teslim ederim
Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, ikinci kongrede de aday çıkmadığı takdirde resmi defter ve belgeleri, ilgili kurumu teslip edip, ayrılacağını açıkladı.Samsunspor´un geçmişten gelen borçlar nedeniyle bugünkü sıkıntıları yaşadığını hatırlatan Sezgin Gümüş, " Geçen sezon takım kayyuma gitmesin" diye son anda sorumluluk üstlendiklerini belirterek, şunları söyledi:" Biz 2007-2008 döneminin nöbetini şerefimizle tuttuk. Buna rağmen yoğun eleştiriler aldık. Şimdi bu eleştirileri yapanlar ortalıkta yok. Geçmişin sıkıntılarından kurtulmak kolay değil. İşte bu yüzden de kimse Samsunspor yönetime talip olamıyor. Sanırım, 14 Haziran´da yapılacak ikinci kongrede de yönetime talipli çıkmayacak. Yapamam gereken iş, kulubün resmi defter ve belgelerini, yasada belirtilen biçimde ilgili merciilere teslim etmektir. Üzgünüm ama yapılacak başka bir şey yok."

hüseyin başgöl ve imran okumuş bu sitede atıp tutuyolardı.bizler zamanında yönetimi savunurken kafamıza çıkıyolardı işte buyrun bakalım...kurtarsın babanız sayın başgöl ve okumuş

Sadece Samsunspor

kalalım kayyuma yaw herkes hesap versin sonrada iyice rezil olsunlar

ozkan17

bir takım bu kadarmı düşer ya..?

Nereden nereye..Koca efsane SAMSUNSPOR simdilerde oldu sankı bır beledıye takımı gibi defter kitap hesabında..

Dillerden cok söz gelir ancak ne fayda..Sonumuz hayrola..

Bizim su duruma gelmemizde zerre emeği olan insan görünümlü köpekler;Allah sizleri hakettiğiniz yere getirecekdir zaten..Ancak o cebinize indirdiklerinizi çoluk çocuğunuzdan çıkarması nasip olur ınsallah..

Kadir ÇELEBİ

12 June 2008, 13:19:04 #589 Son düzenlenme: 12 June 2008, 13:21:43 SamsunSpor_34

Kayyum sonumuz olur
İşadamı Turgut Tüfenk´in adaylıktan çekilmesinden çok üzüntü duyduğunu belirten Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "İnşallah önümüzde kalan sürede yönetime talipli çıkar. Aksi taktirde kayyuma gidersek, bu Samsunspor´un olur"dedi..Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, işadamı Turgut Tüfenk´in adaylıktan vaçgeçmesine çok üzüldüğünü söyledi. İşadamı Tüfenk´e güvendiğini belirten Öztürk, "Sayın işadamımızın da kendine göre bir düşüncesi vardır. Keşke yönetime talip olabilseydi. Ancak olmadı, kararına saygı duymak lazım. İnşallan önümüzde kalan sürede yönetime talip olan birileri çıkar. Aksi taktirde kayyuma kalırsak, bu bizim sonumuz olur"dedi.
KAYYUM GÖZARDI EDİLMEMELİ
1 Milyon 300 bin nüfuslu bir şehrin kulübünün sahipsiz kaldığını ifade eden Milletvekili Fatih Öztürk, "Bu gerçekten çok acı verici bir durum. Ben bir oluşumun olması için çok uğraş ve çaba verdim. Eğer Samsunspor kayyuma kalmamalı. Bunun gözardı edilmemesi lazım. Yoksa Samsunspor´un sonu hiç de iyi olmaz. Tüm yöneticiler bunun hesabını vermek zorunda kalır"diye konuştu.

GALİP ÖZTÜRK ADAY DEĞİL
Metro Turizm Şirketler Grubu Yönetim Krulu Başkanı Sayın Galip Öztürk´ün Samsunspor başkan adaylığına talip olmadığını bir kez daha yineleyen Fatih Öztürk, "Galip bey, yönetimin oluşması durumunda maddi ve manevi desteğini Samsunspor´dan asla esirgemeyeceğini defalarca bize telaffuz etti. Başkanlığa aday olması gibi bir durum şuan yok"dedi.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Kayyum nedir?

Yasada belli durumlarda, gerçek hak sahibinin ehliyetsizliği, haklarını kullanamaması gibi sebeplerin varlığı halinde, onun yerine kanuni temsilci olarak bir malı veya kurumu yönetmek veya bir işi görmek üzere atanan kimselere kayyum denir. Söz konusu anlaşmazlık giderildiğinde Kayyum görevini devreder.

Sadece Samsunspor

İnş. kayyuma kalırızda takımı zarara uğratan herkes teker teker hesap verir

Ama sanmıyorum kalacağını yarın görürsünüz haber aynen şu 've başkan adayı çıktı' kendi içlerinden birini ikna edip atarlar başkanlığa sonra biz yine çekeriz cefa inş. aday çıkmazda hepsi teker teker hesap verir

Kayyumda devlet takıma el atıyor olay bu atsın anasini satim atmayan mı kaldı

veis

SAMSUNSPORUN  yapması gereken tek şey 16 tane ucuz ve genç çocukla maçlara çıkıcak.transfere para verilmeyecek.haa küme mi düşdük olsun düşelim ama maçlardan ve reklamlardan vs vs gibi gelir saglayan paraları borçlara yatıralım ve sonumuz 3.lige kadar gitsin borçlardan kurtulup küllerimizden dogalım.bu borç varken kimse başkan olmaz hatta olmasında reklam ve yalan dolan la olunacaksa zaten olmasınlar.ama borçlar bitmeden başarıda başkanda olmaz.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: tuqberk - 12 June 2008, 13:22:17
İnş. kayyuma kalırızda takımı zarara uğratan herkes teker teker hesap verir

Arkadaşlar kayyuma kalsakta kimse hesap vermez,büyük ihtimal kayyum heyetinide kafalayacaklar.Kayyum heyetide günü kurtarma peşinde olacak.

veis

şuda unutulmasın kayyum son 10 sene içerisindeki hesapları inceliyor.

ozkan17

allahım ya cıldırmamak elde deıl...kayyum nedir nasıl olur kac yılı kapsar..yaptıgıomız hesaplara bakın ya..ınsallah dısardan kımse okumuyordur bu yazılanları >:( >:( >:( >:( >:(

Sadece Samsunspor

okusunlar ne olacakki bu bizim rezilliğimiz değil o norçları yapanların rezilliğidir isimleride bi önceki sayfada yazıyor zaten

Nuri Asan

12 June 2008, 13:55:30 #597 Son düzenlenme: 12 June 2008, 16:41:13 samsuni
Alıntı yapılan: veis - 12 June 2008, 13:33:21
SAMSUNSPORUN  yapması gereken tek şey 16 tane ucuz ve genç çocukla maçlara çıkıcak.transfere para verilmeyecek.haa küme mi düşdük olsun düşelim ama maçlardan ve reklamlardan vs vs gibi gelir saglayan paraları borçlara yatıralım ve sonumuz 3.lige kadar gitsin borçlardan kurtulup küllerimizden dogalım.bu borç varken kimse başkan olmaz hatta olmasında reklam ve yalan dolan la olunacaksa zaten olmasınlar.ama borçlar bitmeden başarıda başkanda olmaz.

Abicim o dediğin olmaz.Tff bu borçların ödenmediği taktirde her maç stada adam gönderecek.Örnek:Samsunspor-giresun maçı ne kadar hasılat var atıyorum 10 lira buna el koyacaklar.Reklam idda ve yayın hak gelirleri o para bize gelmeden uçacak.Aynı zamanda bunun %10 gibi faizleri olacak.Her geçen gün bu borç katlanacak.Kiminb haberi var arkadaşlar bana söylesenize Bank Asyadan 1 trilyon para geldi bunu kim biliyor aranızda?

Şu anda tek çıkış yolu:Temlikler bağışlanmalı ve doğru olanıda budur.Sen bir takımda yöneticilik yaptınsa bunun ahlaklı olanı o parayı almaman ve klübe bağışlamandır.Ama bizdeki eski yöneticiler boş malesef.Adamlar Samsunspora hizmet için değil nam için gelmiş.

Temlikler bağaşlanmasa bile bu temlikler faiz yemeksizin 2-3 sene dondurulmalı ve bu takım süper lige çıkartılmalı ilk sene hedef ligte kalmak olmalı.Şu anda süper ligin gelirleri ne kadar bilmiyorum ama tahminim 10 trilyon geliyor ligte kalırsanız.Aynı zamanda reklam gelirleride buna orantılı artacak.Fortis T Kupasında gruplara kalacaksınız.Kazandığınız maç maşına süper lig takımı iseniz kazanacağınız para daha da artıyor.Gruplardan çıkmaya çalışacaksınız.Ertesi sene hedefi büyüteceksiniz.Bu takım belini doğrultuktan sonra temliklerini bağışlamayanlara o paraları tıpa yapacaksın.

Ama bizde bunu düşünen yönetici yok.Ben Tüfengin samimiyetine en baştan beri güvenmiyordum aslında böyle olacağınıda adım gibi biliyordum.Tüfenk gazete aracalığı ile  duyurdu bunları belkide gazeteler kafasına göre yazdı.Tüfengin yapacağı tek iş şu olmalı idi:Gidecekti Belediye başkanına,valiye eski yöneticilerle toplantı yapacaktı.ikna edecekti temliklerin kalkması için.Benim imkanım olsa emin olun ikna ederdim.Ama tüfeng gaste aracılığıyla yaptı bunları kimsede inanmadı.Toplantıda kabul etmedimi eski yöneticiler edecek belediye başkanı orada her boku çeviriyorda bunumu beceremeyecek sanıyorsunuz.

açık konuşuyorum şu anda acil ödenmesi gereken 2-3 trilyon bir para var.o para bende olsa takımı alırdım.30 trilyon borç göstererek miletin gözünü korkutuyorlar.öyle gösteriyorlarki sanki bu takıma başkan olan 30 trilyonun hepsi ona girecek alakası yok aslında.

3000 kişi adam başı 1000 YTL,yada 300 kişi adam başı 10000 YTL verelim eder 3 trilyon bu acil paray ödeyelim takımı biz alalım.Bunlardan bi cacık olmayacak.

eMMo

Neden kampanya başlatılmıyor ben hatırlıyorum bi ara bağış ve yardım toplanıyordu ve yararı da olur..Trabzon bile şimdi para topluyor 100 lira diye başlandı ama herkes istediği kadar para veriyor az ya da çok şuan itibariyle 5 trilyon civarı bişey yapmışlar biz de böyle bi kamanya başlatıp en azından  ödeyebileceğimiz kadar borcu ödeyebiliriz samsun halkı artık takımına sahip çıkmalı...

ozkan17

emmo o senın dedııgın trabzonda yapılıyo..samsunda deıl toplanır tabı o para..samsun gibi duyarsız bı kentde sence tutarmı bu fıkır? :-\