Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

eLLis

Bu temlik koyanlar bu parayı bu kulüpten alacağınımı sanıyor?durumu görmüyorlarmı görüyorlardır heralde bu işin içinde başka şeyler var bence

Kadir ÇELEBİ

Bir açıklama yada duyum yokmu arkadaşlar.?

Kadir ÇELEBİ

Turgut Tüfenk'ten açıklama gelmedi!
[/b]

Samsunspor'da 14 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre öncesinde adaylığını bugün açıklaması beklenen işadamı Turgut Tüfenk'ten beklenen açıklama gelmedi.

09 Haziran 2008 , 18:50

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun 7 Haziran'da olağanüstü kongre kararı almasının ardından çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 14 Haziran Cumartesi gününe ertelenen genel kurula çok az zaman kalmasına rağmen halen bir başkan adayı çıkmaması Samsunspor'u kaosa sürüklüyor.

Yerel gazetelere ilan vererek eski yöneticilerin temliklerini kaldırması halinde başkanlığa talip olacağını açıklayan iş adamı Turgut Tüfenk'in, eski Samsunspor Başkanları Adnan Ölmez ve Mazhar Başoğlu ile eski idarecilerin temlikleri kaldırma yönünde açıklama yapmasına rağmen adaylığını açıklamaması ise merak uyandırdı.

Kamuoyuna 9 Haziran Pazartesi günü aday olup olmayacağı yönünde açıklama yapacağını ifade eden iş adamı Turgut Tüfenk'in iş yerine basın mensuplarını kabul etmemesi ve kafaların karışmasına neden oldu.

www.ajansspor.com

Kadir ÇELEBİ

1 lig'e düştüğümüzden beri bir olumlu haber yok.. Bu duruma artık gülelim mi ağlayalımmı vah samsunum vahh.. :'(

MeL_55

ismail uyanik baskan neden bekliyorsun gel kurtar bizi

Nuri Asan

Olumlu bir şey beklediğimiz yok.Beklediğimiz gibi 7'sinde olması gereken kongre olmadı.Her sene olduğu gibi adayım diye çıktılar tek dertleri Samsunspor üzerinden reklam yapmaktı bunu da iyi biliyorduk aslında.

Çıktık meçhul bir sefere,taraftar olarak morallerimiz bozuk.Öyle bir durumdayız ki borcumuzu bile bilmiyoruz.kimileri diyor 15 milyon YTL,kimileri diyor 40 milyon YTL.7 senedir hep kandırdılar hep bu taraftarın duyguları ile oynadılar,hep çaldılar,kendi menfaatleri uğruna hep sattılar gelip geçici kişiler kendini hep Samsunspor'un üzerinde gördü.5 metre karelerden şirketler kurdular para babaları oldular.Ama dönüp arkalarına bakmadılar.

Çok doluyuz,o kadar doluyuz ki şu çok sevdiğim Tribün Dergi'ye bile artık giresim gelmiyor.Sanayii'de işimiz olduğunda stadın yanından geçerken gözlerimiz doluyor şanlı maziye bakıp.

Derdimiz başarı değil,derdimiz süper lig değil.Tek derdimiz Samsunspor'umuz yeter ki bırakın bu takım üzerinden reklam yapmayı;Yeter ki üzerimizden pirim yapmayı bırakın yeterki oy avcılığı için şu takımı kullanmayın yeterki bizi bize bırakın biz Samsunspor'u halı sahada maç yapacak duruma gelse bile tutarız.Ama yeter ki bizi bize bırakın.

Başkan adayımısınız ''Temlikler noter huzurunda kalkarsa adayım'' diyip kandırmayın kimseyi.Hele hele yalandan yere ''Temlikleri kaldırdık'' diye gazetelerde hiç boy göstermeyin.Hiç birisinize artık inanmıyoruz.

Günü gelir bu taraftar da,bu şehir de sizden hesabını sorar.

Td ye karalamıştım bu aralar canım sıkkınlığından olsa gerek

ender

turgut tufenkin gelmesini istemiyorum ben.ya adam gibi sartsiz koslsuz bu klube baskan olacak biri gelsin yada kayyuma kalalim.ben kendi adima biktim hersene hatira takima baskan olmus gibi yapanlardan.az hesap soruldumu ben takimi kayyumdan kurtardim diyenlerden.ayni muhabbetleri bir sene daha dinlemek istemiyorum ben.

Gaziosmanpaşalı3455

MUJDE KANAL 55 TEKI HABER DOĞRU ISE YUZDE 99 TALIP OZTURK ADAYMIŞ..İNŞLAHH DOĞRUDUR

Gaziosmanpaşalı3455

sıtede onlıne olan arkadaşların yorumunu beklıyorum

cem and naz55

09 June 2008, 22:06:34 #519 Son düzenlenme: 09 June 2008, 22:10:32 cem and naz55
evet atilla dedi kesin kaynak sağlam yönetim hemen hemen hazır bu işin olma oranı 100de 90 olmazsa oda birileri çomak sokarsa adam sevinçten uçuyordu bu iş sonunda bitti dedi program başlayınca size bomba haberim var dedi ve sonunda söyledi stüdyodakiler şok oldu kaynak istediler vermem dedi borç listesi de elindeydi o listeyi yalandan yere durup dururken niye çıkarayım dedi

CurvaSudSamsunspor

ewt atilla abinin kendi ağzından duydum ...anlıyacağınız üstteki arkadaşların görüşlerine imzamı atarım yani

Kadir ÇELEBİ

burdaki herkes yorum yapmaktan bıktı usandı.. kongreyi gorelim uyeler seçsin odan sonra yorumlarız..

cem and naz55

bu konu hakkında talip bey den açıklama bekliyoruz

berusa55

09 June 2008, 22:34:41 #523 Son düzenlenme: 09 June 2008, 22:42:19 berusa55
Her sey ortaya cıkana kadar tek kelime olumlu olumsuz yorum yapmayın. Sonra büyük hayal kırıklıkları yaşamayalım. Bekleyelim bakalım neymiş durum?

cem and naz55

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 June 2008, 22:34:41
Her sey ortaya cıkana kadar tek kelime olumlu olumsuz yorum yapmayın. Sonra büyük hayal kırıklıkları yaşamayalım. Bekleyelim bakalım neymiş durum?
evet doğru ama fatih öztürk bağlandıktan sonra yayına stüdüyodakiler dedi kaynak ne atilla dedi fatih beyle boşu boşuna bağlanmadık dedi...ama yinede temkinli yaklaşmak lazım