Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: tuqberk - 04 June 2008, 18:32:13
en son ihtimal emin kar,dobi hasan gibi isimlerin yönetimine kalır bu takım

şu cumleyi bi açta anlamını bileyim?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 June 2008, 18:49:21
şu cumleyi bi açta anlamını bileyim?

emin kar'ın baban olduğunu biliyorum sen yanlış anladın dediğimi kimse çıkmazsa en son emin kar,dobi hasan gibi isimlere kalır diyorum yani onlar sahip çıkarlar ;)

yaman55

04 June 2008, 18:53:09 #362 Son düzenlenme: 04 June 2008, 18:59:10 yaman55
Alıntı yapılan: tuqberk - 04 June 2008, 18:32:13
en son ihtimal emin kar,dobi hasan gibi isimlerin yönetimine kalır bu takım

hadi dobiyi anladıkda yıllarca samsunspora hizmet etmiş bir samsunspor gazisi olan  Emin Kar ismi sona kalacak bir isim değil saygılar!

harbisamsunsporlu5517

yaman küçümseme yok arkadasım ortada sende karıştırma ortalığı lutfen ;)

yaman55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 June 2008, 18:55:01
yaman küçümseme yok arkadasım ortada sende karıştırma ortalığı lutfen ;)

amacım karıştırmak değil herşeyimizi kaybettik bari değerlerimiz kalsın

**KaR6**

Alıntı yapılan: tuqberk - 04 June 2008, 18:51:41
emin kar'ın baban olduğunu biliyorum sen yanlış anladın dediğimi kimse çıkmazsa en son emin kar,dobi hasan gibi isimlere kalır diyorum yani onlar sahip çıkarlar ;)

yok, zaten canım sıkkın bi de su işe gozu kapalı giren adamlara sallicaksak vay halimize dicektim, babam olmasıyla bi alakası yok yani :) trabzonlu diye demediğimizi bırakmadıgımız dobi hasan a bile sonsuz bi saygı göstermemiz lazım.. parası oldugu halde kose bucak kaçan samsunun cocuklarına karsı sadece samsunspor sevgisi olan eski futbolcular.. bence herkes elini vicdanına koymalı..

körfez55

parası olanlar parasını katlamak için geliyolar yada reklam yapmak için.bu adamlar samsunspor sevgisiyle gelmek istiyolar.bence trilyonlarca paranın yaptıramadını yaptırırlar...bekleyip göreceğiz bakalım..ama hala kayyuma kalalım diye bekliyorum.şu hırsızların hesap vermesi gerekir.

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2008, 19:12:25
parası olanlar parasını katlamak için geliyolar yada reklam yapmak için.bu adamlar samsunspor sevgisiyle gelmek istiyolar.bence trilyonlarca paranın yaptıramadını yaptırırlar...bekleyip göreceğiz bakalım..ama hala kayyuma kalalım diye bekliyorum.şu hırsızların hesap vermesi gerekir.

bence de kayyuma kalsak da cıksa ortaya ak koyun kara koyun..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2008, 19:12:25

geçenlerde açmıştım bu konuyu http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3943.0

harbisamsunsporlu5517

parası olanlar parasını katlamak için geliyolar yada reklam yapmak için diyorsun ama samsunspor basarılı olmadığı surece bunu gercekleştiremez hiçbir kimse  önce klubu basarılı hale getırılmeli sonra kendini dusunmeli ama bizde oyle insan nerde ismail uyanık dışında

deli 55

emin karı fazla bilmiyorum ama dobi hasanın samsunsporumuza yakışmayan bir adam olduğunu çok ama çok iyi biliyorum...isteyen kızar,isteyen doğru der ama bu benim kendi görüşüm...

harbisamsunsporlu5517

**KaR6**

Alıntı yapılan: deli 55 - 04 June 2008, 19:54:01
emin karı fazla bilmiyorum ama dobi hasanın samsunsporumuza yakışmayan bir adam olduğunu çok ama çok iyi biliyorum...isteyen kızar,isteyen doğru der ama bu benim kendi görüşüm...

napmış bu kadar yakışmayacak çok merak ettim doğrusu..

hasselbaink

Mazhar Başoğlu'nun 300.000 lira alacağı varmış ama diyormuş ki 100.000 lirasını bağışlarım, 200.000 lirasını alırım.

Sanki Erol Kapusuz gibi Gökhan Kaba gibi sağlam kazıkları ben aldım. Gökhan Kazma'ya yıllık 600.000 lira, Erol Papaz'a tek devrelik 300.000 liralık sözleşmeleri ben mi imzalattım? Bırak 300.000 lira bağışı, Mazhar'ın üzerine en az 600.000 lira daha para vermesi lazım.

Naci Pınar'ın 500.000 liralık temliği varmış. Naci Pınar bu kadar parayı bağış yapabilecek birisi değil. Nasıl bağış yapmışlar anlamıyorum.

Adnan Ölmez'e hiç değinmiyorum bile. Emrindeki gazetesinde haber yaptırıyor. Hani, Samsunspor'un tüm deplasmanlarını karşılıyordu. Onun için mi sağdan soldan mazot dilendiler deplasman için. Başkanlığı bırakırken tüm alacaklarımdan vaz geçtim demişti. O "tüm alacaklar" nedense hiç bitmiyor.

Şimdi Samsun kamuoyuna sorsan, vatandaş diyecek ki "helal olsun Adnan Ölmez'e, alacağından vazgeçmiş" Kim vazgeçmiş, nerede belgesi? Onun döneminde alınan Maksic'in parası yüzünde FIFA bizi küme düşürecek neredeyse. Maksiç'i de mi ben aldım?

Turgut Tüfenk haklı mıdır bilmiyorum, ama noter huzurunda bu alacaklarından vazgeçmeyen adamlara niye güvensni ki? Diyeceği şu olmalıydı bence, iyi size borcumuz borç ama n.h alırsınız!

Uleyn ne iştir böyle, yöneticiyken verince alacak, dışarıdan verince bağış.

Kanser olduk kanser.

Kadir ÇELEBİ

Gonlunde Samsunspor olupta bu işi menfaatsiz bir şekilde yapan biride çıksın şu hokkabazları açıklasın şunlar bunu yaptı diyerek yine saman altı edilir ona yanıyorum...