Anıt Önünde Dev Bayraklı Galatasaray Sevinci

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 May 2008, 20:56:58

« önceki - sonraki »

55erhan55

o bayrağı alıp onların bi tarafına monte etmek lazım ben samsundan istanbula bir yaşındayken gelmişim ama istanbul takımlarını tutmak yerine memleketimin takımını tutuyorum ben samsunsporluysam benim cocuğumda samsunsporlu olacak ben istanbulda oturduğum halde  evimde her yerde samsunspor bayrağı varken bu hainler g.s. bayrağı açmışlar yazıklar olsun başka bişey demiyorum

FaT1h

samsunda böle bişey yaptırmayın yaaa....

yaman55

celebi

Çaðrý55

Bizim takım az potaya girse dev bayrak yaptırıp babama iki binanın arasına astrıcaz gelen geçen görecek saygı duyacak ama yok işte olmuyor >:( Yeni sezonda çiftliğe bizim bayrak asılamazmı acaba? Birde gazi caddesinde köşede special diye lokanta gibi bişe vardı dürümcü o astırmıştı bu sene çok durmadı gerçi Samsunsporumuza başarılar diye görenler vardır belki neden kaldırıldıysa esnafa bayrak dağıtılsa ne güzel olur.

bezgınbekır

09 May 2008, 01:33:24 #35 Son düzenlenme: 09 May 2008, 19:35:58 samsuni
seneye insallah süper lige cikip SAMSUNSPORUMUZun bayragini sehrimizin heryerine ascaz hatta gidip bogaz koprusune asalım serefsizler gelip bizim amblemimizin onune asıyoya bizde bütün bizans yalakalarina gosterelim oyle SAMSUNLU olunmaz bole SAMSUNLU olunur diye

çerkez55

samsunsporluyum diyen herkez c.tesi akşamı çiflikte olsunnn

King Of The North

Bizansa geçit vermeyin kardeşim Samsun'da.
Samsunluyuz SAMSUNSPORLUYUZ...

yaman55

Alıntı yapılan: çerkez55 - 09 May 2008, 01:33:49
samsunsporluyum diyen herkez c.tesi akşamı çiflikte olsunnn

9 a doğru yavaş yavaş dökülün ne faşizm ne komunizm nede erotizm yaşasın HOLİGANİZM

US

Bu serefsizler  nerden buluyosalar bu cesaareti bunların basını ezmessekkek bunlar alır basını gider inş. gereken yapılır..
C.tesi SAMSUNDA olmayı o kadar cok isterdim ki..

yönetici

09 May 2008, 19:44:40 #40 Son düzenlenme: 09 May 2008, 19:47:54 berusa55
Kelimenin tam anlamıyla rezillik...

Kimdir bu insanlar, ne yer, ne içer, nasıl yaşarlar? Bu nasıl bir karaktersizlik, nasıl bir yalakalıktır?

Bu başlığa girdikçe ve o iğrenç resmi gördükçe kusasım geliyor. Bu yüzden kilitliyorum bu iğrenç adamların olduğu başlığı.

Her şartta, her zaman, her yerde SAMSUNSPOR...