Anıt Önünde Dev Bayraklı Galatasaray Sevinci

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 May 2008, 20:56:58

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 05 May 2008, 23:21:49
Anıt önüne Daha büyük bir bayrak açarak tepkimizi gösterebiliriz...

Harika fikir.
Samsunsporumuzun ve bağımsızlığımızın simgesinin altında o bayrağı açmak çok ağırıma gitti. Yazık.

veis

samsunda heryere yetişilemez çünkü bu sitede yazanlardan ve sayılı kişilerden başka herkes o bayragın açılmasına sevindi engel olunması çok zor.ama bayraga bayrakla fikri çok güzel olur samsunspor sizden daha büyük anlamında güzel bir cevap niteliginde.

onurbas

hep bız olmadımız zaman avcarlar zaten o bayragı kesın bızler sakarya macındayken acılmıs yada deplasmandayken yoksa samsunda kımse sevınemez

celebi

samsunu olupta yalakalık yapanlara sinir oluyorum ya

red_white

ewet aynen anıt önünde kırmızı beyaz dew bayrak gerekli

maviay55

Valla o bayragı açanlara hayatta bol şans..

sevdim seni bi kere başkasını sevemem deli diyolar bana desinler değişemem desinler değişimem...BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR...

harbisamsunsporlu5517

bu amblem bızım gıdın kendı amblenız onunde gs bayrakları dıkın dıye pankart acalım

CeLiL_55

Şampiyonluk akşamı büyük organizasyonda bütün Gs li paçozlara haddini bildiricez Samsunda SamsunSporluların Borusu öter biz Samsunspora sevdalıyız şimdiye kadar hiç bir olaya bu kadar delirircesine kızmamıştım ya Samsun anıtının önünde siz kimsiniz Gs bayrağı açıyosunuz be ******* Kansızlar Şampiyonluk gecesindede açın delikanlıysanız o bayrağı Parçalayıp yakmayan nağmerttir şerefsizdir Samsunsporum için ölüm bile bize vız gelir.

kumkoylu ahmet

celebi

bu bayrağın en kısa sürede oraya götürülmesi gerek

veis

adamlar hangi birisine yetişsin kardeşim samsun halkı bunları içinde barındırıyor ceremesini taraftar çekiyor.sherne olursa olsun samsun samsunsporlularındır bu bir gerçek ama bu tarz hareketler herzaman heryerde olucakdır.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 05 May 2008, 23:21:49
Anıt önüne Daha büyük bir bayrak açarak tepkimizi gösterebiliriz...

Doğru söylüyor güzel bir kocaman samsunspor bayragı asalım tabi ben olamıcam perşembe akşamı ist ye gidiyorum allahın izniyle bu bizansı s... samsun samsunsporlularındır bunu herkez kafasına soksun bu bizzans köpeklerini iyi s....

burda en büyük görev yönetime düşüyor gidip bayragı cana kuruluşla konuşacak bura samsun mu a.q istanbul diye ama tabi ismail uyanık babamız gitti sahipsiz kaldık o olsa böle miolurdu beee

yaman55

cumartesi saat 21:00 de bekleriz çiftliğe  >:( >:(

veis

çiftlikde istanbuldaki istiklal caddesi gibi maşşallah şampiyon olan oraya mı geliyor.garip olan aslında kendilerinde ben dogma büyüme ümraniyeliyim ve ümraniye sporuda tutarım hemde deli cesine.ama adamlar samsunlu bunun yanında samsunda yaşıyor ama gs li tuhaflık insanlarımızda.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 07 May 2008, 13:57:44
çiftlikde istanbuldaki istiklal caddesi gibi maşşallah şampiyon olan oraya mı geliyor.garip olan aslında kendilerinde ben dogma büyüme ümraniyeliyim ve ümraniye sporuda tutarım hemde deli cesine.ama adamlar samsunlu bunun yanında samsunda yaşıyor ama gs li tuhaflık insanlarımızda.
Alıntı yapılan: yaman55 - 07 May 2008, 13:01:31
cumartesi saat 21:00 de bekleriz çiftliğe  >:( >:(

bizde olabilsek keşke çiftlikte. >:( >:(