Samsunspor'umuzu Tanıtmak

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 01 May 2008, 20:49:42

« önceki - sonraki »

SaMsUnSpOr 55

01 May 2008, 20:49:42 Son düzenlenme: 02 May 2008, 05:45:26 berusa55
arkadaşlar çeşitli ülkelerde geçiniyorum diye hava atanlara lafım insan bi olduğu yerde gitsin maça samsunsporumuzu tanıtsın stadlarda  açsın samsunspor atkısını  '' jean '' ne güzel yapmış pariste evfel kulesinin önünde foto çekinmiş samsunspor atkılı almanyada olan , hollandada olan samsunsporlular stadlarda olmazsa o ülkenin en güzel yerinde samsunspor atkılı fotolar felan olsa güzel olacak  bazı sitelerde görüyorum hep böyle yapmışlar   italyada fiorentina stadında  roma stadında felan bursaspor atkısı görüyorum 

maço

02 May 2008, 04:59:06 #1 Son düzenlenme: 02 May 2008, 05:45:41 berusa55
reklama gerek yok  ;) once maclarımıza gıdelım

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 02 May 2008, 04:59:06
reklama gerek yok  ;) once maclarımıza gıdelım

zaten ben bunu gidemiyenler için söylemiştim

veis

bizde olması gereken hep söylüyorum ama siteye resim koymak sanırım sıkıntılı ama herkes kçük çocugunun veya akrabasının formalı atkılı junyor resimlerini koysa süper olur.

delacoste

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 01 May 2008, 20:49:42
arkadaşlar çeşitli ülkelerde geçiniyorum diye hava atanlara lafım insan bi olduğu yerde gitsin maça samsunsporumuzu tanıtsın stadlarda  açsın samsunspor atkısını  '' jean '' ne güzel yapmış pariste evfel kulesinin önünde foto çekinmiş samsunspor atkılı almanyada olan , hollandada olan samsunsporlular stadlarda olmazsa o ülkenin en güzel yerinde samsunspor atkılı fotolar felan olsa güzel olacak  bazı sitelerde görüyorum hep böyle yapmışlar   italyada fiorentina stadında  roma stadında felan bursaspor atkısı görüyorum 

Selam arkadasim ben bu konuda kendi düsüncemi söylemek isterim. bu sözlerin sanki bana söylenmis gibi geldi o yüzden üzerime alindim ve yanitlamak istedim.. Haklisin arakdasim yurt disindayiz ama en azindan bir yerde Foto cekilmek gerekir..:) bunu en yakin zamanda yapmak lazim,,

Nuri Asan

elimizden geldiğince şehir dışına çıktığımda atkımı takıyorum.bu sene bir ara Marmariste idim geçen sene Antalyada idim alttaki foto marmaristen bir karedir.

Her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR

Nuri Asan

Bafralı Bursa Uludağ'a gezmeye giden yeğenim,oda atkısı ile

Yurt dışında hemşerilerimin resimleride var.Sadece yurt dışında değil,yurt içindede atkılarla formalarla gezmeliyiz.

veis

adminde okley veririse albümümüz diye bir bölüm açıp burada resimleri atabiliriz gerçi ben ufaklıklardan yanayım ama neyse.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 02 May 2008, 13:53:26
Bafralı Bursa Uludağ'a gezmeye giden yeğenim,oda atkısı ile

bizim oraya gelseydi tanışırdık

jean

psg kupa final macina gitmistim atkiyla bir defasindada okul mac yapmaya goturdu bedne dersinde baska okuldan cocuklarla konusuyorduk iki italyan vardi biri milan oteki juventus formali bende samsunspor tabiki hangi takim diye falan sordular anlattim gecen senede futbolcu dhorassoyu gordum fransa milli takiminda oynuyordu bir ara oda sordu bu hangi takim diye soylemistim

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: jean - 02 May 2008, 23:02:27
psg kupa final macina gitmistim atkiyla bir defasindada okul mac yapmaya goturdu bedne dersinde baska okuldan cocuklarla konusuyorduk iki italyan vardi biri milan oteki juventus formali bende samsunspor tabiki hangi takim diye falan sordular anlattim gecen senede futbolcu dhorassoyu gordum fransa milli takiminda oynuyordu bir ara oda sordu bu hangi takim diye soylemistim

insan bi foto çekerdi

Lazoli

@16 ss 1965
dogrusun kardesim ben siegen macina samsunspopr formasi ve atkisiyla gitmistim. 3.ligde oynuyolare. ama kimse farketmedi benim samsunspor formasi giydigimi cünkü siegenin renleride kirmizi beyaz  ;)

jean

cep telefonum eskiydi resim cekmiyordu o zaman sonradan cok uzulmustum