gs-fb sonrası istanbul çocuklarına gerekli dersi verdik herkes rahat olsun

Başlatan yaman55, 27 April 2008, 21:40:56

« önceki - sonraki »

only55

SAMSUN'da Yaşıyorsan ; SAMSUNSPORLU oLmaLısın , OLacaksıN O KADAR!...

Recep

arkadaşlar ben istanbuldayım
her yerde şampiyonluk kutlamaları yaparken istanbul takımları güzel SAMSUNUMDA ona müsade etmiyen arkadaşları haber bültenlerinde görünce gerçekten gurur duyuyorum
SAMSUN SAMSUNSPORLULARINDIR

bezgınbekır

İSTANBULU SEVMEDiK SEVMEYECEGİZ SAMSUNSPORLU DOGDUK SAMSUNSPORLU OLECEGİZ SAMSUN İSTEYENE DEGİL ALAYINA GİDER EYWALLAH

Tribün_ali

Millet burda yazar yazar ama kimsede icat olmaz gecen sene bizim kare ası bastımızda mekansızlar olarak 20 kişi gittim son 5 kişi sögütlübahcedn falan geldi 50 kişi olduk ikikez kafamıza silah cekildi mekan sahibi tarafından yoldan gecen araba sahibinden ne oldu hepsi geri kactı bize saglam adamlar lazım hele o akşam 5 tane fener forması topladım döve döve üzerlerinden aldık kadın cocuk hiç ayrım yapmadık anti ist

Şevket Öztürk

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba sevgili dostlarım. Tabiki hiç birimiz şiddet yanlısı değiliz, sizler de değilsiniz, ancak yazdıklarınızı okuyup, Samsunsporumuz'a sahip çıkıldığını gördükçe ne kadar gururlandığımı bilemezsiniz. İşte benim Samsunsporum ve Samsunsporlum bu. Bir arkadaşımızın dediği gibi, biz isterse amatör kümeye düşelim, tabiki arzu etmeyiz aşağılara düşmeyi, ama biz ne şu lige, ne bu bu lige gönül vermiş insanlarız. Biz sadece Samsunsporumuz'a gönül vermiş insanlar olarak, nerede olursak olalım, hangi kümede olursak olalım, biz Samsunsporluyuz ve hep öyle kalacağız. Takımımız 2. lige düştükten sonra, İstanbul'daki dostlarım bana şimdi hangi takımı tutacağımı sordular. Ne kadar komik ve basit bir düşünce değil mi. Hani "kişi karşısındakini kendisi gibi zanneder" derler ya. İşte demek bunlar takımları başarılı olduğu sürece o takımı tutuyormuş gibi görünüyorlar. Kendi memleketlerinin takımı düşünce hiç oralı olmazlar, hemen sözde büyük takımlarına geri dönerler. Benden gerekli cevabı aldıklarında ise "valla helal olsun sana" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediler. Ne sanıyorlar bizi, aslında İstanbul takımı tutuyoruz da, memleket takımımız sadece başarılı olunca mı ilgileniyoruz sanıyorlar ? Samsun'da İstanbul takım taraftarlarına karşı aldığınız tavrı sonuna kadar destekliyorum. Belki biz kendi takımımızın başarısını İstanbul'da kutlayabiliriz ama onlar Samsun'da bunu yapamamalılar. Çünkü arada bir fark var. Her ne kadar sayıları fazla da olsa, sonuç itibariyle onlar birer semt takımı, Samsunsporumuz ise büyük bir şehir takımıdır. Yani biz onlardan daha büyüğüz. Bir bakıma bu 3 küçük takımla aynı ligde yer almadığımıza seviniyorum. Hiç olmazsa 1. lig, süper denilen ligden daha temiz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

veis

Hiç olmazsa 1. lig, süper denilen ligden daha temiz.
buna katılıyorum çünkü süperligde kimin eli kimin cebinde belli degil.ama bir gerçekde biz 2.lig takımı degiliz ve süperligde olmayı çok istiyorum.

Nuri Asan

Sayın Şevket Öztürk

Düşencelerimi anlatmışsınız bir nevi aslında,ağzınıza sağlık.Sizler hiç merak etmeyin burada İstanbul takımı kutlama yapamaz,son nefesimize kadar şehrimizi koruyacağız Allah'ın izni ile.Bizim süper ligte,başarıda gözümüz olsa idi mençıstır yunaytıtı tutardık.

Süper Liginiz Sizin Olsun
Bize Samsunspor'umuz yeter.
Her Zaman Samsunspor...

Buradan uyaralım hiç bir İst.takım taraftarı Samsun'umuzda kutlama yapmaya kalkmasın
kesinlikle müdahale edilecektir,geçen seneye dua edersiniz.

Çaðrý55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 03 May 2008, 09:44:12
Millet burda yazar yazar ama kimsede icat olmaz gecen sene bizim kare ası bastımızda mekansızlar olarak 20 kişi gittim son 5 kişi sögütlübahcedn falan geldi 50 kişi olduk ikikez kafamıza silah cekildi mekan sahibi tarafından yoldan gecen araba sahibinden ne oldu hepsi geri kactı bize saglam adamlar lazım hele o akşam 5 tane fener forması topladım döve döve üzerlerinden aldık kadın cocuk hiç ayrım yapmadık anti ist
Arkadaşım iyi güzelde bu kadar hırsa gerek yok insanları hep soğutacaksınız takımdan kadın çocuk ayrımı yapın yani bize yakışmaz.Biz eğer kalabalık olursak bu bile yeter olalım bi 500 kişi çiftlikte dursak öylece mesajı anlar zaten millet

Tribün_ali

harbisamsunsporlu5517

buaksam sıvas yenerse bızans devrı sona erecek ama herseye hazırlıklı olun benım içinde ıstanbul yalaklarına gereken dersı verın bızım içimiz kan aglarken gs veya fb nın sampıyonluguna hıcbır samsunlu sevınemez ne mutlu memleketının takımını tutana

Çaðrý55

İstanbul yalakası diyoruz ama sivasında farkı yok röportajları izledim adamın üstünde sivas atkısı forması fanerbahçeliyim diyor ki böyle bir dolu kişi vardı.Her sene şampiyonluğa oynamayacaklar görürüz onlarıda sonradan.Sivas şampiyon olmaz hayatta olacakları varsada olmaz fener olur...

harbisamsunsporlu5517

malesef yazdıgım yazıyı sılmek zorunda kaldım cunku hersey ş.......... lehıne donmuş durumunda bugece kımsenın busehırde sevınmesıne ızın vermeyın aslanlarım

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 04 May 2008, 19:26:47
İstanbul yalakası diyoruz ama sivasında farkı yok röportajları izledim adamın üstünde sivas atkısı forması fanerbahçeliyim diyor ki böyle bir dolu kişi vardı.Her sene şampiyonluğa oynamayacaklar görürüz onlarıda sonradan.Sivas şampiyon olmaz hayatta olacakları varsada olmaz fener olur...

maalesef böyle.Dün Sivas'ın yenildiğini gece saat 23:00 civarı öğrendim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Evet sevinmeliydim:Sivasspor'un şampiyonluk şansı devam ediyordu bizans saltanatına son verecekti

Hayır üzülmeliydim:Sivasspor baskanı odyakmaz Fenerli oldunu açıklamış,maça gelen Sivas halkı fenerli oldunu söylüyor,Gs taraftarına 3500 kişilik yer ayırtıyoru.Sivas cinconları yense f5'i potaya sokacaktı ve febe büyük ihtimal şampiyon olacaktı.çünkü sivasspro son maçını kazanmayacaktı ee baskanı febe yönetimindeydi.Sivas tribün kültürünün oluşmadığı bir şehirdi Dün bu haberi öğrenince ne yapacağımı bilemedim.

Baþkent_55

beyler allah aşkına başkalarını eleştireceğinize bi kendimize bakalım yaa.....samsunspor değilmiydi tribünü  fenere veren (şimdi diyeceksiniz yusuf ziya verdi diye)nerde büyük samsunspor taraftarı fenerliler o stada gelirken armutmu yiyorduk.....bu şehir değilmiydi büyük başkanın arkasında duramayan ismail uyanığın 500 bin doları reddedip ben maçımı samsunda oynarım diye dik durmasına karşı şehrin vurdumduymazlığı.........daha neler var..........geliyoruz burada yok sivasspor tribün kültürü yokmuş şu öyle bu böyle........bizim işimiz resmen tencere dibin kara seninki benden karaya dönmüştür........bu sözümüz ben dahil hepimiz için geçerlidir .........neden şehrimizde bile samsunspor formasıyla gezen hiç yoktur yaa.....neden halısahalarda top oynayanlarda samsunspor forması çok nadirdir ........neden çok basit biz takımımıza sahip çıkmıyoruz .........10 tane grup kurulmuş kendi gruplarına tezahüratı samsunspordan daha çoşkulu yapıyorlar.....bu kadar bölül pörçük kentten başarı istemeye hakkımız yok ..........bu bizans takımlarını destekleyenler gereken cevabı zamanında veremediğimiz için artıkta önünü alamıyoruz.........gerçek şu ki süper lig bitti samsunsporluluk ikinci plana atıldı.........YA BEYLER OTURUP MUHASEBE YAPIP ŞU SAMSUNSPORU NASIL ESKİ IŞILTILI DÖNEMLERİNE ULAŞTIRIRIZ BUNUN PLANINI YAPALIM .........TEK SAMSUNSPORLU BİZ KALMADAN........SAĞLICAKLA KALIN

pitbul055

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 05 May 2008, 11:58:41
beyler allah aşkına başkalarını eleştireceğinize bi kendimize bakalım yaa.....samsunspor değilmiydi tribünü  fenere veren (şimdi diyeceksiniz yusuf ziya verdi diye)nerde büyük samsunspor taraftarı fenerliler o stada gelirken armutmu yiyorduk.....bu şehir değilmiydi büyük başkanın arkasında duramayan ismail uyanığın 500 bin doları reddedip ben maçımı samsunda oynarım diye dik durmasına karşı şehrin vurdumduymazlığı.........daha neler var..........geliyoruz burada yok sivasspor tribün kültürü yokmuş şu öyle bu böyle........bizim işimiz resmen tencere dibin kara seninki benden karaya dönmüştür........bu sözümüz ben dahil hepimiz için geçerlidir .........neden şehrimizde bile samsunspor formasıyla gezen hiç yoktur yaa.....neden halısahalarda top oynayanlarda samsunspor forması çok nadirdir ........neden çok basit biz takımımıza sahip çıkmıyoruz .........10 tane grup kurulmuş kendi gruplarına tezahüratı samsunspordan daha çoşkulu yapıyorlar.....bu kadar bölül pörçük kentten başarı istemeye hakkımız yok ..........bu bizans takımlarını destekleyenler gereken cevabı zamanında veremediğimiz için artıkta önünü alamıyoruz.........gerçek şu ki süper lig bitti samsunsporluluk ikinci plana atıldı.........YA BEYLER OTURUP MUHASEBE YAPIP ŞU SAMSUNSPORU NASIL ESKİ IŞILTILI DÖNEMLERİNE ULAŞTIRIRIZ BUNUN PLANINI YAPALIM .........TEK SAMSUNSPORLU BİZ KALMADAN........SAĞLICAKLA KALIN
vallahi çok doğru söylemişsin.aynen katılıyorum