Transfer Borsası

Başlatan Sadece Samsunspor, 27 April 2008, 13:55:55

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Evet arkadaşlar artık transfer konuları burdan konuşulsun hem daha düzenli olur hemde çok konu açılmasını önleriz ;)

Ve ilk haber:

AlıntıBaşkanlar anlaşamadı

Dün Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile Emre Balak´ın transferi için görüşen Samsunspor Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, "İlhan başkan bize çok ucuz bir fiyat talep etti. Bende kendisine bu fiyata transferin olamayacağını söyledim" diye konuştu.

PARADA ANLAŞAMADIK

Samsunspor´da Emre Balak´ın transferi olmadı. Samsunspor Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, genç futbolcu Emre Balak´a talip olan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile dün Ankara´da biraraya geldi. Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav´ın kendisine çok ucuz bir fiyat sölediğini belirten Başkan Gümüş, "Bende başkana bu fiyata oyuncumuzu veremeyeceğimizi söyledim" dedi.

TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ

Para konusunda Gençlerbirliği ile anlaşma sağlayamadıklarını ifade eden Başkan Sezgin Gümüş, şimdilik bu transferi askıya aldıklarını belirtti. Kaleci Maksic konusunda ise açaklama yapan Gümüş, "Maksic´in durumuyla ilgili federasyonla görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Bu arada özel işleri nedeniyle bugün Balıkesir´e geçecek olan Gümüş, daha sonra oradan İzmir´e hareket edecek.

Shane_Falco

Maksiç in durumu neymişki ya ne alaka ?????

körfez55

maksic iyi kaleciydi keşke göndermeseydik.alacağı vardır belki de?

Sadece Samsunspor

27 April 2008, 14:14:01 #3 Son düzenlenme: 27 April 2008, 14:15:36 tuqberk
Alıntı yapılan: Shane_Falco - 27 April 2008, 14:10:20
Maksiç in durumu neymişki ya ne alaka ?????

sezon öncesinde gönderilmişti demekki bi sorun çıktı onu görüşecek önemli bişe değildir , ama maksiçi göndermek büyük bir hata idi

bu arada bide guaye diye bi defans oyuncumuz vardı cska sofyadan almıştık adam 2-3 maç oynadı gitti 2 milyon dolara alınmıştı mazhar zamanında

körfez55

süper ligdeyken alınmıstı guaye.adnan ölmez zamanında die hatırlıyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 April 2008, 14:19:46
süper ligdeyken alınmıstı guaye.adnan ölmez zamanında die hatırlıyorum

olabilir karıştırdım heralde ama sonuçta 2 milyon dolar çöpe gitmişti

körfez55

böyle ne paraları sokağa attık biz bu da bişey mi??

Çaðrý55

Bu maksic in şansızlığı üçkağatçı nobrenin fenerde oynarken hakemi kandırmaya yönelik bi hareketi vardı 5 yemiştik o maçta yazık olmuştu guayeyede şans verilmedi doğru dürüst
şu şadi hoşuma gidiyo keşke alabilsek :-X

Shane_Falco

maksiç o maçta alex in penaltısını kurtarmıştı kardeş ztn türkiyede ondan başka alex in penaltısını kurtaran yoktu o zamana kadar herhalde şuandada yok maksiç iyi kaleciydi yaa göndermek hata idi...
     Gueye bize geldiğinde yanlış hatırlamıyosam stoper die aldık gittik adamı orta sahada ön libero oynattık oda pek beceremedi bunu bizden sonra kızılyıldıza transfer oldu transfer olduktan 1 hafta sonrada şampiyonlar liğinde milana karşı ilk 11 de oynadı oda iyiydi ama bizde maleseff bi eksik var ama kimse çözemedi nerede hata yapıyoruzz...

Çaðrý55

O maçta biz kırmızı yedik diye biliyorum nobre yüzünden ama neyse sonuçta daha niceleri gelir gider para ve profesyonel yönetim olmadıktan sonra

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 27 April 2008, 14:46:13
O maçta biz kırmızı yedik diye biliyorum nobre yüzünden ama neyse sonuçta daha niceleri gelir gider para ve profesyonel yönetim olmadıktan sonra

o maçta kerem nobre yüzünden kırmızı yemişti ve kaleye maksiç geçmişti maksiçte alexin penaltısını kurtarmıştı

veis

maksiçi tutmayıp kalkıp akını getirdik biz bukadar futboldan anlıyoruz işte.ve ayrı bir konuda guaye 1.300 dolara maloldu ve onuda aldıran erdogan arıcadır adnan ölmez degildir.

Recep

ilhan cavcav kafayı emreye takmışsa mutlaka bir şeyler görmüştür ne yapıp ne edip almak için her şeyi yapacaktır

Kais

Guaye bızı tanıyodu macda baqırıyoduk ona el sallıyoduk oda el sallıyodu son macdada tesıslerı goderıoduk oda tmm dıordu macın ortasında neyse. macdan sonra tesıslerın cıkısında bunu maksıc le aynı arabda gordum hem formasını hemde 3 arkadas 20 ser mılyonunu aldık cok ıyı bı adamdı bence :D keske gıtmeseydı

jean

maksici ikinci lige dustugumuzde 1 mac oynatmadilar adam sakin keriz samsunsporda kalacak