Marciel Rodger Back Türk Oluyor !!

Başlatan MeL_55, 24 April 2008, 17:23:09

« önceki - sonraki »

**KaR6**

yahu tabiki Türk olcak o da biliyo bizden ayrılırsa başka kimsenin onu almicani:) kalabilmek için bizde, oluyo işte..

lucapicola

Kendisi iyi bir insan olabilir  ama bence Samsunspora hiç bir faydası olamaz. Türk statüsüne geçirilmesini de anlamıyorum. Onun yaptığı katkıyı yapacak bir çok genç Türk futbolcusu olduğuna inanıyorum.Yabancı oyuncu kaliteli olmalı en azından elinizdeki Türk oyunculardan daha iyi olmalı. Gençler futbol adına yabancılardan birşeyler öğrenmeli.Marciel pas alıp pas vermekten başka yaptığı birşey yok.Risk almaz.Oyuna katkı yapmaz.
      Ama bundan ucuzunu bulamadık diyolarsa diyecek sözüm yok.

hasselbaink

Marciel Türk olacağına önce futbolcu olsaydı keşke!

Nereye müracaat ediliyor, bir zahmet yanına Ramazan'ı da alsın giderken...

jean

bende fransiz vatandasi oluyom karakola cagirdilar sorguya polis ermeni soykirimini sordu tarihini turk oldugumu gorunce

ali ihsan

İyi bir profesyonel lakin onun ayarındaki Türk oyuncu oldukça fazla ve bence onlardan yararlanmalıyız.

Lazoli

wallahi helal olsun zaten fb baslamisti milleti devsirmeye bizde yapiyoruz hadi hayirlisi bakalim  ;)

veis

ya ozaman fikirlerinizi alalım türk olursa isim neolucak bizim çocugun :P

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 30 April 2008, 17:26:50
ya ozaman fikirlerinizi alalım türk olursa isim neolucak bizim çocugun :P

Ad:      Murtaza Rıfkı
Soyad: Bak
;D

veis

soyadı süper olmuş ya bakarmısın tabiki.bak

selahattin55

adını değiştirince yönetim bizi kandırmasın yeni taransfer yaptık bunu diye. ;D ;D ;D

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 24 April 2008, 20:40:51
ah be marciel yıllardır türkiyedesin bi damla türkçen yok inşallah türk oldukdan sonra türkçeyide net çözersin.allumdan sonra 2.türk olan oyuncumuz olucak hadi hayırlısı ama şunu asla unutmayın kazma dedik brezilyanın bakkal çıragı dedik meger adam gibi adammış.yedek kaldı parasını almadı ama yinede konuşmadı.(belkide türkçesi yok diye :P)hiç birşeyi takmadı yücel ildizi bile.tebrikler marciel.yakışır sana türklük.
NASIL TÜRKÇESİ YOK FACEBOOKTA BÜLBÜL GİBİ:d

veis

NASIL TÜRKÇESİ YOK FACEBOOKTA BÜLBÜL GİBİ:d
aynı otelde kalmışdık yazın formayı tüm takım imzalarken onunla takım arkadaşları bile anlaşamıyordu oradan biliyorum ama sitelerdeki muhabbetinden haberim yokki :P

SaMsUnSpOr 55

yaman55

canla başla mücadele ediyor enazından iyi niyetli bir futbolcu

http://www.youtube.com/watch?v=GrPY_aR7jgI

veis

evet marciel i başkası alırdı almazdı konusunu bile yapılmamalı ama iyi ve kişilikli bir oyuncu.