Marciel Rodger Back Türk Oluyor !!

Başlatan MeL_55, 24 April 2008, 17:23:09

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıMARCİEL RODGER BACK TÜRK OLUYOR

Samsunspor'un Brezilyalı futbolcusu Marciel Rodger Back, Türk vatandaşı oluyor. Altay maçı dönüşü Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç ile Marciel gerekli işlemler için İçleri Bakanlığı'na başvuracak

SONUNDA TÜRK OLACAK
Kırmızı- Beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Marciel Rodger Back, nihayet Türk vatandaşı oluyor. Üç yıldır Samsunspor'da top koşturan Brezilyalı futbolcunun Türk vatardaşı olabilmesi için gerekli işlemler Altay maçı sonrası başlayacak. Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç ve tecrübeli futbolcu, Ankara'ya giderek İçişleri Bakanlığı'nda vatandaşlık işlemlerini takip edecekler.

TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORUM
Türkiye'yi ve Türkleri çok sevdiğini belirten Marciel, dün hem sakatlığı, hemde vatandaşlık başvurusuyla ilgili Başkan Sezgin Gümüş ile görüştü. Marciel, Türk vatandaşı olmayı çok arzuladığını belirterek,"Üç yıldır Türkiye'deyim. Çok yakın dostluklar kurdum. Kendimi sizlere çok yakın hissediyorum. Eğer vatandaşlığım kabul edilirse, uzun yıllar Türkiye'de yaşamayı düşünüyorum" dedi.

Sadece Samsunspor

Olsun ya TÜRK olsun , bide bu oyuncunun kalmasından yanayım zaten orta sahada çok oyuncumuz yok kalsın bizde. Bazen çok iyi maçlar çıkarıyor bazende kötü , çok bir ekonomik yükü yoksa kalsın takımda

berusa55

Tebrikler Marciel. İyi kötü bu takıma hizmetin var ve olası bir yabancı oyuncu alma ihtimaline karsılık da yabancı kontenjanı acılmıs oluyor güzel fikir.

Çaðrý55

Yahu bu marciel ne adam çıktı öyle parasız pulsuz kalıyor vatandaşı yok hiç rafaelden sonra helal olsun nerelerden geldi Samsuna gideceğide yok :)

hakan55

helal olsunn iyi seçim birazda iyi oynasa ne olurdu bee

jean

gelistirir belki kendini kim bilir fena sayilmaz zaten

veis

ah be marciel yıllardır türkiyedesin bi damla türkçen yok inşallah türk oldukdan sonra türkçeyide net çözersin.allumdan sonra 2.türk olan oyuncumuz olucak hadi hayırlısı ama şunu asla unutmayın kazma dedik brezilyanın bakkal çıragı dedik meger adam gibi adammış.yedek kaldı parasını almadı ama yinede konuşmadı.(belkide türkçesi yok diye :P)hiç birşeyi takmadı yücel ildizi bile.tebrikler marciel.yakışır sana türklük.

red_white

ah bide şu futbolu geliştirse biraz daha

ahk34

Türksen Övün Değilsen Diz Çök İtaat Et..!

körfez55

gecenlerde idmanda çüş öküs demesini hala unutamadım.çok komik bi türkçesi var :)çok kötü bir futbolcu değil.şans verdiliği sürece faydalı olur kalırsa zaten sevilmeyecek bi şehrimiz yokki her gelen hayran kalıo.tesisler desen ayrı bi modern...

kumkoylu ahmet

carsambali olsun ben kabul ettim ehhehehehehehe
ismide cemil olsun hehehe
helal kocum sana helal olsun

US

bravoo marciele ilk defa taktir ettim..

recai

jean

insallah adam biraz para verirler de kalir uzun yillarca

selahattin55

helal olsun adam oldoktan sonra nereli olursa olsun.parasız pulsuz oynadı hiç bir yanlışı yapmadı.takım içindeki bazı kırk ayaklardan bile daha fazla samsunsporlu demekki.elin yabancısı bizim samsunlu futbolculardan daha fazla memnunki bir yere gitmiyor.adam tam samsunsporlu olmuş demekki tebrik etmek lazım.helel  olsun.