Taşın Ağır Olduğu Tek Camia:Samsunspor

Başlatan Nuri Asan, 21 April 2008, 20:00:59

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

21 April 2008, 20:00:59 Son düzenlenme: 21 April 2008, 20:06:27 PiyanistOnur
Oldum olası anlamam şu kardeşlik muhabbetinden,açıkçası futbolda pekte sıcak bakan birisi değilim.
Şu anda TV'de Kocaelispor-Eskişehirspor maçını izliyorum.Eskiden bu 2 takımın arası iyiydi,kardeş takım derlerdi birbirlerine...

Kocaelispor ile Bursaspor'un arası çok kötü
Eskişehirspor ile Antalyaspor'un arası çok kötü
Eskişehirspor ile Bursaspor'un arası idare eder.
Kocaeli ile Antalyaspor kardeşmiş.

Şimdi....

Kocaelililer Dk:7'de Antalya diye bağırdılar.Eskişehirliler Kocaelilleri ıslıkladı
Eskişehirliler Dk:16'da Bursa diye bağırdı.Kocaelililer ıslıkladı.
Kocaelililer Dk:26'da Eskişehir diye bağırdılar,kocaelilerin arasında olan Antalyalular'ın morali fena bozuldu.

Bu denklemden yola çıkacak olursak;Kocaeli-Eskişehir dostluğu bitmiş olur.
Aslında denklem düzgün olsa Antalya-Eskişehir arasının iyi olması lazımdı.

Birileri,sözüm ona tribünün ''t''si olmayan bu camialar,ancak başarı ile stadlarını dolduran bu taraftarlar,başarı olmasa stada bile gitmeyen bu kişiler kendi tutmadıkları takıma tezahürattta bulunuyorlar.Nasıl işdir anlamam ben tutmadığım takımı her maçta nasıl desteklerim akıl mantık işi değil.

Şimdi gelelim işin aslına,yani taşın en ağır olduğu camiaya yani bize.Burada başka takım çığırtkanlığı yapılmaz!
Tek derdimiz Samsunspor'umuz,başka takım adı ile anılmaz bu camia.

Başka Ne Diye Soranlara ''İnadına Samsunspor''

Saygılarımla...

hasselbaink

Tribünlerde dostluk olmasına karşı değilim, aksine belli camialarla karşılıklı dostane görüntülerin varlığından mutlu oluyorum. ( Sakarya, KafKaf, Giresun vs. )

Ancak bu Antalya, Kocaeli, Eskişehir, Bursa işi adeta bir Brezliya disizine dönmüş durumda. Kim kimi seviyor, kim kimi düdüklüyor, kimin eli kimin neresinde belli değil. Tabii bir de tribün aleminde kimsenin iplemediği bir grup var; Antalyalılar. Bursa'ya Sakarya'ya bulaşıp, tahrik edip, Kocaeli ile de garip bir kardeşlik kurdular. Bütün bu yanaşmalar, sırnaşmalar, bulaşmalar onları sanal alemde gündeme taşıdı haliyle.

south_london

simdi macta baya olaylar cikti kocaelinin golunden sonra.sahaya koltuk yagdiriyor eskisehirliler :)

hasselbaink

Tribün kültürü çok yüksek camialardır bunlar arkadaşlar, yapıyorlarsa vardır bir hikmet-i sebebi :)

Biz anlamayız o işlerden!

Nuri Asan

Canikli abi saymış olduğun camialar tribünü bilen camialar Saygımız elbette vardır ;)
Antalyanın geçen sene 1000 kişiye oynadığı maçları iyi biliyorum.Keza Kocaelide öyle.

south_london benden önce davranmış,şu anda olaylar var maçta,koltuklar havada uçusuyor.Semavinin golünden sonra delirdi eskişehirliler

Nuri Asan

Kacaelide Antalya sesleri,eskişehirliler bütün koltukları kırdı,tellere tırmanmaya başladılar.Kocaelililer küfür ediyor ezikşehire  :D

Çaðrý55

En güzeli bizimkisi zaten dost olduğumuz takımlar var fazla kurcalayıpta mokunu çıkarmaya gerek yok.Kocaeli eskişehir taraftarları arasında birbirini sevmeyen kardeş görmeyenler var sitelerde birbirlerine laf sokmalarını çok görüyorum :) Boş işler yani Antalyanın adını hiç duymuyordum açıkcası olay çıkararak bi yer edindiler onlarda tribüncülükle değil.

Çaðrý55

Ben mesajımı yazarkene olaylar almış başını gitmiş hadi geçmiş olsun bunların kardeşlikleri bu kadar işte  ;D

hasselbaink

Beyler ben çıkıyorum bu yüce tribünlerin ( Kocaeli, Antalya, Eskişehir ) ismini zikrederken üç defa abdest alıp, 40 kere salavat getirmeyi unutmayın.

Onlara sadece saygı duymak yetmez, onlar ikondurlar bu konuda. Ulu Hodri Meydan grubunun dediği gibi "onlarla kimse başa çıkamaz..."

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 21 April 2008, 20:55:21
Boş işler yani Antalyanın adını hiç duymuyordum açıkcası olay çıkararak bi yer edindiler onlarda tribüncülükle değil.

+1965

aynen katılıyorum,bu hafta maça giderken aynısını bir abimiz dedi.adamların derdi kardeşlik değil isimlerini duyurmak için olay çıkarmak için kocaeliyle bu tür ilişki kurdular işte.başka antalya ile hangi maymun kardeşlik kurardı ki,hodri maymunlardan baska ;)

veis

bizim kardeş kulüplerimiz gazi bld.bafra çarşamba

celebi

sakarya diyorum başka bir şey demiyorum ;)

Meskenler

Tufan

22 April 2008, 20:18:38 #13 Son düzenlenme: 22 April 2008, 20:21:58 SPectre
ManiSAkarYAlı
BursAnkara
AdanaDemir Konya
tribun dostlukları güzeldir ama kalıcı dostluk kurmak önemli olan
ben bunları bilirim
kolpa kocaeli adammıki birine dost olsun

veis

ama hiçbir takım bursaankara kadar baglı olamadı kardeşlik demek bu.yoksa herkes herkesle kardeş ama bag oluşmalı dostluklar kardeşlikler kolay kazanılmıyor sözde degil özde olmalı kardeşlik.