Son 2 Maç! Gazi Belediyespor'a Destek Olalım

Başlatan Nuri Asan, 21 April 2008, 15:27:08

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

AlıntıFutbol Disiplin Talimatnamesinin İnfazın Özel Hükümleri başlıklı 58.maddesinin h) bendi:

h) Müsabakadan men cezasının infazında, ligden çıkarılan kuruluşların(takımların) müsabakaları hariç, tamamlanamayan veya hükümle karar verilmiş müsabakalar da dikkate alınır.

ne demek şimdi bu,anlayacağımız dilde yazsanıza kardeşim!..

berusa55

22 April 2008, 17:03:44 #16 Son düzenlenme: 22 April 2008, 17:08:02 berusa55
Cok acık sevgili piyanist bence... Ligden cıkarılan takımın macı dikkate alınmıyor ve bu da Gazi Belediyesporun işine geliyor sanırım. Yani Çorum'un Bafra ile oynyamadıgı,  3-0 hükmen galip sayıldıgı mac dikkate alınmıyor..

Nuri Asan

22 April 2008, 17:08:13 #17 Son düzenlenme: 22 April 2008, 17:10:18 berusa55
inşallah karar Gaziden yana olur.inanın kafam çok karıştı neden Türkçe yazmazlar ki?
yaz açık açık :cezalı futbolcu oynanmayan yada ertelenen maçta zaten sahada olamadıgından dolayı cezası, bir sonraki maçta oynayamaz yada oynar yazsalar ne olacak savcıyız sanki biz bunların dilinden anlayalım

Nuri Asan

AlıntıGazi Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Göksal iddiların asılsız olduğunu söyledi. Böyle bir şey için federasyona asla başvurmadıklarını belirten Başkan Göksal, "İnsanların kafasını karıştırmak için böyle iddialar ortaya atılıyor. Nerden çıktı böyle birşey ? Çıkan haberler tamamen asılsızdır. Biz alnımızın teriyle ligde kalmak istiyoruz" dedi

>:(
Böyle iddialar ortaya atılıyor demiş sayın Başkan.
Kimsenin ortaya iddia attığı felan yok,Bayram Kutlu Gazi maçında oynamaması gerekiyordu ve oynadı ama başkan komedi gibi açıklama yapmış.Keşke biraz benim kadar zahmet edip araştırsaydın Bayram'ın gördüğü kartları.

Gazi BS bu maça itirazda bulunmayacakmış,takım kümeye düşerse tek sorumlusu sizsiniz,yürekleri ile oynayan futbolcu kardeşlere kimse bahane bulmasın

celebi

gazi bu şekil de olmasada ligde kalacaktır diye düşünüyorum

Nuri Asan

24 April 2008, 13:14:44 #20 Son düzenlenme: 24 April 2008, 13:16:28 PiyanistOnur
Alıntı yapılan: celebi - 24 April 2008, 13:11:24
gazi bu şekil de olmasada ligde kalacaktır diye düşünüyorum

hocam 2 maç kaldı ve o 2 maçı kazansa dahi kümede kalamayabilirler.anlamadığım elinde belge var neden kafa karıştırıyorlar,bu iddiaları ortaya atan kim diyor.kimsenin ortaya iddia middia attığı yok!böyle bir konu vardı sadece üzerine düştük araştırdık,tahkime gidilmesi halinde bu maçın bize 3-0 verilmesi kararı kesindi,bunu söyledik,Gazi yönetimine telefon açtım adamlar bana hala kafa bulandırmayın diyor herşey ortada Bayram sarı kart cezalısı idi,oynamaması gerekiyordu.sen hakkını aramassan düştüğünde yandım Allah dersin,hatta hakkın varken aramaz isen düşmeyi hak edersin kimseyede sesini çıkaramasın

celebi

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 24 April 2008, 13:14:44
hocam 2 maç kaldı ve o 2 maçı kazansa dahi kümede kalamayabilirler.anlamadığım elinde belge var neden kafa karıştırıyorlar,bu iddiaları ortaya atan kim diyor.kimsenin ortaya iddia middia attığı yok!böyle bir konu vardı sadece üzerine düştük araştırdık,tahkime gidilmesi halinde bu maçın bize 3-0 verilmesi kararı kesindi,bunu söyledik,Gazi yönetimine telefon açtım adamlar bana hala kafa bulandırmayın diyor herşey ortada Bayram sarı kart cezalısı idi,oynamaması gerekiyordu.sen hakkını aramassan düştüğünde yandım Allah dersin,hatta hakkın varken aramaz isen düşmeyi hak edersin kimseyede sesini çıkaramasın

ne hikmetse sadece bizimkiler hakların aryamıyor memlekette.

Lazoli

gazi düser bence. icler acisi samsunun futbolu yaw :'(

cem and naz55

pazar günü gazibelediyeye destek için buluşalım

Tribün_ali

Evet gazi belediyeye hep destek tam destek herkez maca gitmeli

berusa55

27 April 2008, 17:30:11 #25 Son düzenlenme: 27 April 2008, 17:34:15 berusa55
Gazi yenildi 0-1... Son haftaya Bulancak'ın ve Baglum'un 3 puan gerisinde giriyor. Son hafta Bulancak liderliği garanti olan Of'la oynuyor biz ise Tokat'a gidiyoruz. Bulancak ve Bağlum yenilir, biz de Tokatı yenersek ancak o sekilde ligde kalıyoruz ama artık cok zor. Bu iş bitmiştir.

Seneye Bafraspor saglam bir sekilde insallah lige döner ve de Carsamba veya Atakum'dan biri insallah 3.lige cıkar tek temennimiz bu.

red_white

bence bi beraberlik bile alsaydık bizim açımızdan iyiydi

veis

ya niye sonu göremiyoruz evinde nasıl yenilirsin bu maçda öl gerekirse ama o maçı al.destekde varmış ama olmadımı olmuyor.

Meskenler

abi destegin kralı vardı rakıp takım oyuncuları kulubeden kafalarını dısarı bıle cıkartmadık ama bızım topculardada hava var a kadar atak yapıyolar kıc kadar sahada lan bı gol atamıyolar zaten 2 topumuz dırekten dondu cıldırdı macta mac sonu cıkan olaylarda cabası

samsunmania

Kurul, Kastamonuspor maçında, hakemlere ağır saldırıları nedeniyle Güneş Bak'ı cazalandırdı. Aynı takımın futbolcularından Hakan Bayır 16 maç, Atilla Pank 13 maç, Kazım Çürüksu, Adem Köseler ve Ender Eruzun 10 maç ceza aldı.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:
10 maç; Behçet Lokumci (Artvin Hopaspor Teknik Direktörü)
5 maç; Ali Bilgici (Gazi Belediyespor Teknik Direktörü)
4 maç; Soner Eser Baş (Artvin Hopaspor), Fatih Özdemir (Gazi Belediyespor Kaleci Antrenörü)
3 maç; İsmail Temur ve Arif Çoban (İnegölspor), Hakan Konaş ve M. Ali Beşel(Çorumspor), Hurşit Velioğlu ve Fatih Serbest (Kütahyaspor)
2 maç; Kamil Şener (Kayseri Erciyesspor), Burhanettin Çakırefe (Türk Telekomspor), Mehmet Çakır, Ömer Serbest, İlker Akdemir ve Erhan Bedir (Artvin Hopaspor), Hızır Ayaz (Çorumspor), Okay Yaman (Ünyespor), Özer Kutlu ve Edip Biroğul (Oyak Renault), Nurettin Yılmaz (Eyüpspor Teknik Direktörü)
1 maç; Abdurrahman Bozkurt (İnegölspor), Şamil Ünal ve Mesut Balkan (Zeytinburnuspor), Raşit Sevindir (Turgutluspor), Taner Savut ve Hamit Tüzün (Alanyaspor)
2 ay hak mahrumiyeti; Levent Açıcı (Gazi Belediyesporlu yönetici)
45 gün hak mahrumiyeti; Nihat Göksel (Gazi Belediyespor Kulübü Stat Müdürü)
30 gün hak mahrumiyeti; Recep Dizdar (Giresunspor Kulübü 2. Başkanı), M. Temel Bozbağ (Giresunsporlu yönetici), Ecevit Aktaş (Oyak Renault Kulübü Masörü)
8 gün hak mahrumiyeti; Şahin Akarsu ve Yücel Şahin (Kayserisporlu yönetici), Yusuf Turanlı (Çaykur Rizesporlu yönetici)
5.000 YTL; Recep Dizdar (Giresunspor Kulübü 2. Başkanı), M. Temel Bozbağ (Giresunsporlu yönetici)
http://www.ajansspor.com/futbol/tff3lig2/h/20080501/pfdk_ceza_yagdirdi.html

Çok kötü. Durum iyice zorlaştı.