playof maçları

Başlatan veis, 16 April 2008, 07:46:20

« önceki - sonraki »

veis

samsunsporumuz playofa kalsaydı maçlarımız istanbulda olucak ve orhan hocanın hedefimiz yok ama trübinde 3000 kişi var dedigi ambiyansın kralı olucak dı ama kısmet degilmiş.ilk duydugumda nekadar üzülmüştüm.ben ankarada olur  ve tatilde ankaradayım diye düşünüyordum.

Recep

nasip kısmet
gerçekten biraz gayret edilseydi bırak playofu biz bu sene direkt çıkardık
ama seneye mutlaka süper lig için oynamalıyız

veis

abi seneyde kalkar mardine verirler.
gerçi samsunsporum playofa kalsında mardinide yakarız.

Recep

benim ülkemin her karış toprağında samsunsporumu destekleyecek insan bulunur bundan hiç şüphem yok

Kais

aynen hıc kımse olmasa bıle en azından bu kadar sıkıntılara raqmen oralara glırsek ıns helal olsn demeye gleenler olr

Nuri Asan

play off lara kalsa idik istanbuldaki o stadlar bize yetecekmiydi? :'(

cem 55

ne sans ya mükemmel olacaktı sov yapacaktık stata sıgmayacaktık saglık olsun kısmet degilmiş diyecez ne yapalım play offta büyük ihtimal kocaeli eskişehir ordu olacak kocaelilerlede kapısırdık cok atıp tutuyolar kim daha iyi görürdük ama nasıl olsa onlar bu senede cıkamaz seneye gösteririz kimin büyük oldugunu.

34 SS 1965

cok fena olur du saracoglu yıkılırdı adeta kırmızı beyaza burunurdu 15 mılyonluk sehırde 700 bın samsludan 40 bını gelse bıle yeterdı yıkardık orayı

caneRisse

aynen yhaa super olur yha sov ozman basladır bız o havayla gelene 5 atardık valla yhaa

ahk34

Hiç inandırıcı degil bence, yıkacakmışsınız ortalıgı daha samsunun kendine ait dogru dürüst sloganı yok kartal maçında gördük çoluk çocuk dediğimiz rakip taraftar hiç susmadı bizim karşımızdaki kapalı trübün şov yaptı maçta biz sadece bildiğimiz tek şey var o da standart ilkokul maçlarında söylenen tezehurat başka bir şey bilmiyoruz istanbul grubu çabaladı oda ev sahibi oldugu için biz kalabalıgız biz büyük takımız ama bunun kıymetini bilmiyoruz biz bir olamıyoruz yani arkadaşlar çogunuz kızacak bana ama gerçekler bu bakın tatangalara, bir bakın bursa grubuna adamlar çarşının rekorunu kırmaya ugraşıyor biz ne için ugraşıyoruz bundan 15 - 20 sene önce millet samsuna gelmeye çekinirdi şimdi biz kendimizle kavgalı olduk
evet biz büyük takımın büyük taraftarıyız dogru ama hep altınız altında biraz düşük ayarız
yok işde kardeşim yok çekirdekçi olmuş taraftar neden anlamıyorsunuz ben hiç bir taraftar gurubuna baglı degilim ama samsunspaor tarftarıyım bu arada istanbul grubu sayınız az olsada yapmış oldugunu tarftarlık örneginize teşekkürler güzel hazırlanmışsınız gözaltına alına arkadaşlarınız için üzüldüm geçmiş olsun hepinize kolay gelsin
hedef belli geri dönmek dönerkende ürkütmek

caneRisse

ewet haklısın dedıgın dogru o stadı bızım gıbı dolduran olmadı ve dısarda kalan taraftarlarda vardı bız elemızden gelenı yaptık zaten sıtada onun yuzunden bır ara tartısma oldu bagırmıcak gıt kosede ızle macını gelmıs grubun orası bagırmasanda el cırp bır sey yap ben bagırmam dıyo okadar kısıydık toplu halde en fazla 15 20 dk bagırmısızdır bız ıstgrubu olarak mac 3-3 oldu halde hala bagırmaya devam ettık

34 SS 1965

hocam sen ıyı guzel konusuyosunda sanırım trıbun konusunda fazla bılgın yok.sakarya dedıgın takım ıstanbula 100 km uzaklıkda yanı 1 bucuk saatlık yol samsun ıstanbula 650 km uzaklıkta 10 saat 1 saatlık yoldan gelenle 10 saatlık yoldan gelenın ayakda durma gucu olayı aynımıdır bunu soruyorum bu 1
2 ıstanbulda yasan samsunspor taraflarının yas ortalaması 40 ve uzerı zaten ıstanbulda yasayan samsunlu gencler maca gelmıyokı ya febesını ya bejekesını yada gese sını tutuyo anca bızım gıbı ıstanbul da yasayan samsunsporlular takımına sahıp cıkıyo 50 100 kısıylede anca bu kadar oluyor hıc bır hedefımız olmadıgı taktırde
3 bız playoff lardan bahsedıyoruz sıradan bır macdan degıl playoff oldugu zaman dusun bı samsundan en asagı 20 30 araba gelır atıyorum (daha fazla) ıstanbulda yasayan taraftarlar beraber bu sayı daha fazla olur 25000 kısı bır arada oldugu zaman ve bır hedefın oldugu zaman o ınsanlar mac mı ızler yoksa o heycanla gurultumu cıkartır bunu sana soruyorum ....

ıstanbulda kartal macında az kaşlsın bı samsunspor taraftarını ındırecektık adamın yası munasebetıyle ellemedık abılerımız engelledı neymıs bagırmayın kafamız sıstı gurultu yapmayın demesınden dolayı bu adamdan ne beklersın zaten kartaldakı 3000 ınsandan 300 kısıbagırdı gerı kalan kısmını sende gorduysen oturup cekırdek cıtlatıp mac ızledıler kal saglıcakla

ozkan17

vay bee demek istanbulda haa playof macları,taraftar konusuna gelıncede ezelden beridir boyle gelmiş böyle gider bu devran senelerce boyle oldu istanbul deplasmanları..istanbulda kac samsunspor macına gıttım aynı degısen bır tek sey yok..bızım elımızde olan bırseyde degıl bu yaş ortalaması adam o yasdan sonra neresiyle bagırcak

Nuri Asan

ahk34'ün anlatmak istediğini aslında ben anladım ama olaya;

AlıntıHiç inandırıcı degil bence, yıkacakmışsınız ortalıgı daha samsunun kendine ait dogru dürüst sloganı yok kartal maçında gördük çoluk çocuk dediğimiz rakip taraftar hiç susmadı bizim karşımızdaki kapalı trübün şov yaptı

diye girince talihsizlik olmuş,ben aslında bu yazılanları okurken Samsunspor taraftarı değildir diye düşünürken sonradan yazılanları anlamaya başladım.Haklı olduğu yerler elbette var,maçlarda bağırmak için ayağa kalkıyorsunuz arkanızdakiler otur sahayı göremiyoruz,başımız ağrıyor,gürültü yapmayın,küfür etmeyin vs vs.sanki tiyatro izlemeye gelmiş.

Bunlar Tr'nin hemen hemen tüm stadlarında oluyor,aşılır ama ilk önce taraftar gruplarının Diyar maçındaki gibi birleşmesi şart,sadece Mekansızlar-Şirinler-SBÇ'nin değil skorbord kale arkasında Forza Şimşekler'inde katılması gerekiyor.Birlik olursak zaten fazla çatlak ses çıkmaz,çekirdekçilerde belli yerde olur.Tatangalarda çekirdekçiler belli yerde,çarşıda öyle,hodri maymunlarda yine öyle.Deplasmandada gruplar birleşince çekirdekçileri yolla bir tarafa.

kumkoylu ahmet

seneye direk insalah super lige