Geleceğimizi Satanlardan Açıklama Bekliyoruz...

Başlatan nomak55, 11 April 2008, 03:12:48

« önceki - sonraki »

nomak55

11 April 2008, 03:12:48 Son düzenlenme: 11 April 2008, 14:11:07 samsuni
Armagan kus giibi bir degeri satanlar her kimse bu işte kimlerin parmagı varsa acıklama bekliyoruz...Bugun armagan yarın sercan turgut ve digerlerinimi satacaklar??
siz kimsiniz amacınız ne ? Bu takımın gercek sahipleri bizleriz siz bize hesap vermek zorundasınız Sn.Şafak Gedikoglu..bu takımın yonetiminde ve taraftarın sesi oldugunu soylemişti bu zamana kadar bu konu hakkında kimse acıklama yapmadı sepeb nedir..Eger Şafak beyde bu konuda bir acıklama yapmazsa onunda bu kirli oyunun icinde oldugunu dusunmeye baslayacagım..Tanju gibi kişiliksiz insanların Samsundan ve Samsunspordan uzak durması gerekir artık yeter....Ben gençlerimizin kendi takımımızda oynamasını ve orhan hocanın sonuna kadar arkasısnda durulmasısnı istiyorum.......Bardak taşma notasına gelmiştir.Bugun bu noktada kalemi kagıdı bırakın ve gidin yoksa bu takıma daha fazla zarar vereceksiniz....Beceriksiz ve hatta dahada ileri gidiyorum korkak yoneticilerin bu takımın yonetiminde işi yok...ARTIK YETER..Bu takım bizimdir bizim kalacak.

Adnan Mesadonoviç

çok değil daha 5 sene önce biz süperligin demirbaşıyken ne sivas ne kayseri vardı otoriteler bile artık SAMSUNSPOR un yavaş,yavaş şampiyonluğa oynaması gerektiğini belirten demeçler veriyolardı nerden nereye şimdi kayseri geldi geleceğimiz dediğimiz oyuncumuzu nasıl ve hangi şekle bilmiyoruz ama 50.000 ytl gibi komik bi rakama geleceğimizi aldı gitti.sırada kimler var?emremi,sefamı,sercanmı
GÜN GELİR DÖNERİZ HESABI KESERİZ

körfez55

bence 50 bin ytl lik iş değil.kimlerin cebine para girdi tahmin etmek çok da zor değil...sayın Şafak Gedikoğlu' dan bir açıklama bekliyoruz...

Kais

biz isde bu yuzden ıstedıqımız noktalara gelemıyoruz sadece gencler ıcın bu gecerlı deqıl yabancı oyuncularımızı en onemlı donemde takımdan yolladık mesela krıta-kaıs bunlar en azından elımızde kalsaydı sımdı sper lıqdeydık hıc dusmemıs olcakdık ama oyuncularımızın deqerını bılmedımız ıcın bu durumlara geldık!!

pitbul055

sezon sonu daha ne değerler satılacak.allah yardımcımız olsun

55samsunlu55

Bunlar hangi takımın yöneticisi anlamış değilim. adı yönetim ama hiçbir olumlu icraat yok. armağan kuş gibi çocukları yok pahasına kayseri gibi takıma satmak, bu şehre ihanettir. yazıklar olsun. ayrıca artık lütfen kimse çıkıp da tanju .bnesini savunmaya kalkmasın...

CeLiL_55

Beyler Arkadaşlar Kardeşler SamsunSPorun ne kadar maddi anlamda zorlu bir zaman içinde olduğunu hepimiz biliyoruz size şu kadarını söyliyim SamsunSPor bu sene kalan maçlarını alıp Playoff oynayamassa seneye durumumuz çok kötü Sezon sonu takımın en az Yarısı gidicek ve Maddi Sıkıntı ne deniyle Transferde yapamıcaz ne olucak ne yapıcaz onuda bilmiyorum heygidi Koca Samsun bu hallere düşücek Takımmıydın yazıklar olsun Samsun Halkına yazıklar olsun Samsunlulara Karadenizin en büyük şehri Samsun kendi Takımına bile sahip çıkmıyor ve SamsunSpor bulunduğu yeri HAKEDİYOR kimse şöle böle demesin SamsunSpora ne belediyeden ne iş adamlarından ne ünlülerden maddi destek geliyor bu durumdan rahat bi 5 sene kurtulamayız

ss

futbolcualrın hıcbırının taranbfer taksıdı odenmedı yanı sezon sonu nerdeyse hepsı serbest kalacak allah yardımcımız olsun...

körfez55

s_uzunkaya

s_uzunkaya

11 April 2008, 13:13:36 #10 Son düzenlenme: 11 April 2008, 13:16:18 slazenger
 şimdi iki saat cevap beklemim, söölim ben kime benzettimi. mancester li ronaldo geldi aklıma bu fotoyu görünce bugüngü habergazetesinde....
gerçekten çok acil birilerinin çıkıp bu adamı niye armağan ettiklerini açıklaması gerekiyor? 50 milyar nedir yaa...demesinler  bari 50 milyara verdik die. anlaşamadık serbest bıraktık desinler... bileydim 50 milyara verilceğeni bizim mahalle takımında oynatmak için mahallece çıkarırdık o parayı..
ACİLLLL AÇIKLAMAAAAA!!!!!!!!

son nefes55

Alıntı yapılan: ss - 11 April 2008, 12:52:51
futbolcualrın hıcbırının taranbfer taksıdı odenmedı yanı sezon sonu nerdeyse hepsı serbest kalacak allah yardımcımız olsun...

''ss'' bakıyorumda hep böyle yönetimle alakalı bölümlere yorumlarınızı yazıyorsunuz polemik olsun daa gerisi yalan bu sitede birde maçlarınımz diye bi başlık var orada mesala kartal samsunspor bölümü var orayada yorum yazabilirsiniz bu nerden çıktı deme sen anlamışındırr

ozkan17

Alıntı yapılan: son nefes55 - 11 April 2008, 14:04:47
''ss'' bakıyorumda hep böyle yönetimle alakalı bölümlere yorumlarınızı yazıyorsunuz polemik olsun daa gerisi yalan bu sitede birde maçlarınımz diye bi başlık var orada mesala kartal samsunspor bölümü var orayada yorum yazabilirsiniz bu nerden çıktı deme sen anlamışındırr
sevgili sonnefes sen hic yorma kendını bunun gıbılerın amacı bellı zaten kımsede takmıyo bunları zaten sende merak etme..yazar yazar kendılerı dınlerler..YONETIMDEN COK ACILL ACIKLAMA BEKLENIYOR 50 MILYARA ADAM SATMANIN ACIKLAMASI NE OLABILRI COK MERAK EDIYORUM

nomak55

Biizim derdimiz para pul falan değil 1milyon dolara satsa neye yarar daha 16 yaşında bir genci yani gelecegini satıyorsun ayıptır ayıp...ben kartalspor macına pankart hazırlayacagım acıklama bekliyoruz diye bir pankart olacak bakalım biizi kale alanlar olacakmı?

veis

Alıntı yapılan: ss - 11 April 2008, 12:52:51

böyle bir ihtimalin olmadıgını özelliklede gençlerin bu şanslarının olmadıgını biliyorsun.satılırlar ayrı konu ama kendileri fedarasyona başvurup buşekilde ayrılamazlar.