Bu sezon attığımız en güzel 3 golümüz !!!

Başlatan ali ihsan, 26 March 2008, 02:01:45

« önceki - sonraki »

ali ihsan

26 March 2008, 02:01:45 Son düzenlenme: 26 March 2008, 02:07:48 berusa55
Bu sezon şu ana kadar attığımız gollerin en güzel 3 tanesini yazalım bakalım, inşallah daha güzellerini kalan haftalarda atarız. Benim adayım olan goller şunlar :

1 ) Serkan Aykut'un ilk devredeki maçta Mardin'e roveşata ile attığı gol

2 ) Serkan Aykut'un 7-5 lik Ordu maçında kaleci dahil defansı çalımlayarak attığı gol ( 5. gol mü kaçıncısıydı aklımda kalmadı ki )

3 ) Sercan Temizyürek'in Mardin'e attığı son golü

berusa55

26 March 2008, 02:03:41 #1 Son düzenlenme: 26 March 2008, 02:09:47 berusa55
1-)1 Serkan Aykut
2-)3 Sercan Temizyürek
3-)2 Serkan Aykut

Maca gittiğim icin Sercan'ın golü mükemmeldi diyebilirim. Tabi bircok arkadasımız Sercan'ın bu haftaki gölünü henüz izleyemedi ama artık bugün yarın videosu cıkar ve sitemizde de yayınlanır. Sercan müthiş iş cıkardı!

ali ihsan

26 March 2008, 02:07:33 #2 Son düzenlenme: 26 March 2008, 02:08:50 berusa55
Bu akşam Kanal A'da golü seyrettim,gerçekten mükemmeldi.Kaçırmayın derim.

veis

serkanın mardine atdıgı gol tek kelimeyle mükemmel.

celebi

serkanın mardine attığı gol ile sercanınn bu hafta attığı 2. gol. ardından serkanınn orduya attığı 4. gol.

ozkan17

ali ihsan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 26 March 2008, 02:01:45
Bu sezon şu ana kadar attığımız gollerin en güzel 3 tanesini yazalım bakalım, inşallah daha güzellerini kalan haftalarda atarız. Benim adayım olan goller şunlar :

1 ) Serkan Aykut'un ilk devredeki maçta Mardin'e roveşata ile attığı gol

2 ) Serkan Aykut'un 7-5 lik Ordu maçında kaleci dahil defansı çalımlayarak attığı gol ( 5. gol mü kaçıncısıydı aklımda kalmadı ki )

3 ) Sercan Temizyürek'in Mardin'e attığı son golü

ender

CNN nin sitesinden seyredemiyorum ve hala bahsedilen guzel golu goremedim.baska biryer varmi sercanin golunu gorebilecegimiz?

US

sercanın da serkan aykutunda golleri mükkemmel...

esedullah

inşallah daha nice goller atarız ama ben sercanın mardine attığı göle hayran kaldım ya

ali ihsan

Kral artık oynasada bir kaç estetik gol daha seyretsek.

nomak55

Yeni krallar var artık bu takıma cok seyler verecek sercanlar emreler ve turgutlar var

Nuri Asan

3 golde birbirinden muhteşem bence,düşündüm taşındım karar vermekte çok zorlandım.Devamının gelmesi dileği ile

O.YILMAZ

3 golde çok güzel goller. Bence aralarında seçim yapmaya çalıştığımda diğerine haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. ;)