Orhan Hoca´nın vefası !!

Başlatan MeL_55, 25 March 2008, 21:39:28

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıOrhan Hoca´nın vefası

Nuri Asan´ın kabri başında dua eden ve duygulu anlar yaşayan Orhan Kapucu, "Tüm spor şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Nuri Asan, çok değerli bir büyüğümüz, hocamızdı. Mekanı cennet olsun" dedi. Başarılı teknik adam, Samsunspor´un hedefleri konusunda da, "Peş peşe gelen galibiyetler hedefte değişiklikler yapabiliyor. Play-Off´a kimse hayır demez" diye konuştu.

YILLAR SONRA
Uzun süre formasını giydiği Samsunspor´a yıllar sonra Teknik Direktör olarak gelen Orhan Kapucu, takımı başarıya ulaştırmak için büyük çaba sarfediyor. Orhan Hoca şu ana kadarda bunda başarılı olduda. Takımın başında çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, bir beraberlik, iki yenilgi aldı Kapucu. Bu maçların dördünün deplasmanda oynanması ise başarıyı çok daha değerli kılıyor. Kapucu, hırsı ve pes etmeyen yapısıyla gözünü daha büyük hedeflere dikmiş durumda.

PAHA BİÇİLMEZ DEĞER

Teknik Direktör Orhan Kapucu´nun vefa duygusuda paha biçilmez değerde. Başarılı teknik adam, Samsunspor´un 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği kaza da hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan´ın mezarını ziyaret etti. Yönetim Kurul Üyesi Nedim Aydın ve Spor Müdürümüz Davut Aktaş ile birlikte Asri Mezarlığ´a giden Kapucu, burada Nuri Asan´ın kabri başında dua etti.

DUYGULU ANLAR YAŞADI
Duygulu anlar yaşayan Orhan Kapucu, "Nuri Asan Samsunspor´a hizmet etmiş, büyüğümüz, hocamız. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. O dönemde ben Fenerbahçe´de oynuyordum. Kazayı duyar duymaz apar topar Samun´a geldim. Aynı gün buradaydım. O hafta maç oynamamıştım. O acıyı yüreğimde hissettim. Günlerce burada kaldım. Tüm spor şehitlerimizi saygıyla anıyorum" diye konuştu.

İKİ MAÇ YÖN VERECEK
Samsunspor´un ligdeki gidişatı konusunda da sorularımızı yanıtlayan Orhan Kapucu dobra dobra cevaplar vermekten kaçınmadı. Peş peşe gelen galibiyetler sonucunda hedefte değişimler oluştuğuna dikkat çeken Kapucu, "Şimdi hedefimiz Play-Off desek bu hayalcilik olmamalı. Biz kazandığımız taktirde Play-Off´un içinde kendimizi bulursak kimse buna hayır demez. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki önümüzdeki iki maç hedefimizi tam anlamıyla belirlememiz açısından ışık saçabilir. Malatyaspor ve Eskişehirspor´u yenersek hedefimiz daha da farklılaşabilir" dedi.

SIKINTI TAKIMA YANSIYOR

Tek sıkıntılarının parasal konular olduğunu dile getiren başarılı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcularımnız uzun zamandır para alamıyor. En azından üç galibiyetin primlerinin ödenmesi gerek diye düşünüyorum. Sıkıntılar haliyle takıma yansıyor. Bu zamana kadar hiçbir oyuncum beni kırmadı. Her konu için gerekli bu. Hepsi onurlu, temiz kalbli oyuncular. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm sıkıntılara rağmen başarılı futbol oynayarak üç maçı kazandılar."

red_white

Sadece Samsunspor

bence orhaN hocanın getirilmesi şuan için en iyi yoldu. çünkü samsunsporu gerçek samsunsporlular kurtarıyor

deli orhan,uzun orhan,rüzgarın oğlu orhan  :)

geçen maçı seyrederken yaşlı bi adam kimin teknik direktör olduğunu bilmiyordu yanındaki adama sordu bizim t.direktör kim diye o da orhan dedi - adam aynen böyle dedi: hangi orhan bizim şu uzun orhan mı ne oyuncuydu beee ey gidi ne takımdı bu diye muhabbet başladı sonrasını duyamadım  ;D

ama orhan hocayı bu davranışından dolayı tebrik ediyorum

edmontdante

Orhan Hoca'ya karşı benimde nedenini pek bilmediğim bir  sempatim ve inancım var.Mardin maçında kendi kendime düşündüm Orhan Hoca'yı ORHAN olduğu dönemlerde izleyen kaç kişi vardır tribünde diye.SAMSUNSPOR  tarihinde  bir döneme hem de en önemlisinde damga vurmuş isimlerden biri sonuçta.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 March 2008, 22:09:36
Orhan Hoca'ya karşı benimde nedenini pek bilmediğim bir  sempatim ve inancım var.Mardin maçında kendi kendime düşündüm Orhan Hoca'yı ORHAN olduğu dönemlerde izleyen kaç kişi vardır tribünde diye.SAMSUNSPOR  tarihinde  bir döneme hem de en önemlisinde damga vurmuş isimlerden biri sonuçta.

düşün işte orhan hoca o stadda kaç tane gol attı - şimdide takım kendi elinde ve elinden geleni yapıyor samsunsporu eski günlerine geri getirmek için - orhan hocaya güvenim tam

Kadir ÇELEBİ

karizmatik bir yapısı var bu davranışından ötürü kendisine tesekkurler..

takım icinde kendisine saygı ve inanc duyuldugundan suphem yok.

samet

veis

ben gelişinde pek sıcak degildim açıkcası ama zamanla takıma bir sevgi yumagı oluşturdu ve şimdi bu örnek ve manevi davranışı ile gönüllerde taht kurdu.kendisini tebrik ediyorum kaç tane hoca geldi şu takıma bu vefayı birtanesi gösterdimi acaba.çok teşekkürler hocam bize özünü unutmayan degerlerine baglı adamlar lazımdı ve sen bizim için büyük bir degersin.

celebi

adam işin açıkcası ilk başlarda bu ne ya dedittirmişti. fakat tüm bu olun-msuzlukları yıkmayı başardı. teşekkürler orhan hocam.

Cagdas Ünver

Su Orhan Hocaya cok güveniyorum.Son yillardaki en iyi teknik adamimiz diye düsünüyorum.Orhan Hoca arkandayiz !!

pitbul055

inşallah orhan hocamız uzun yıllar kalır samsunsporumuzda.

nomak55

Bence futbolcuların orhan hocaya cok baska bi bagları ve saygıları var cunku sampiyon kadroya oynayan SEREFLİ bir efsaneyle kim calıssa heyecana kapılır saygı duyar.Bencede cok dogru ve tutarlı bi secim o yolunda yurusun ins..Samsunsporumuzu bir yerlere getirebilecek nitelikteki yegane insanlardan.

GençKozluklu

Orhan hocaya olan güvenim her geçen gün artıyor. En azından efsane takımdan olması dahi takıma ayrı bir ruh veriyor. SAMSUNSPOR'un ruhunu bilen hoca. İlk geldiğinde acab bu duygularla takım ayağ kalkarmı acaba diye de düşünmüştüm. Bir ümitti tabi. Bu ümitlerimizin her geçen gün yeşerdiğini görmek çok güzel.

Hoca SAMSUNSPOR markası ne demek olduğunu en iyi bilenlerden. Onun içindir ki komik denecek bir zaman ve gittik gidiyoruz dediğimiz ortamda 10 'da 10 telaffuz edebilecek kadar da yürekli. Belki bu yüreği için Deli Orhan deniliyordu.

Yukarda yaptığı davranışta kendisine olan saygıyı ve sevgiyi artırmıştır. Hoca içinde SAMSUNSPOR gibi bir markayı tekrar ayağa kaldırmak kariyeri için çok önemlidir. Bunun farkında. Gençlerde bunu farketti.

Malatya ve eskişehir maçları hedeifimiz Play off tur diyebilmemiz için son derece önemlidir.

İnşallah olur ve bir mucizeyi gerçekleştiririz. Dipten gelip kimbilir seneye Lig B'de mi oynayacağız derken Süper ligte oynayıp, arkayı Fenerliyelim.

Üf be düşünmesi bile SÜPER ya....

SAMSUNSPOR markası bu yapar mı yapar....

Saygılarımla

ozkan17

en basdanda dedıgım gıbı;samsunspor ruhunu futbolculara yansıtacak eskı bır samsunsporlu basa getarırılmelı ve bylece ıstıkrar saglanıp basarıya ulasılacakdır dedım orhan hocada sozlerımı dogruladı resmen..ınsallah bı sorun cıkmazda seneyede devam ederız orhan hocayla..davranısından dolayı kutluyorum onu

US

orhan hoca aldıgı parayı son kuruşuna kadar hakediyo be helal olsun orhan hoca...