Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2008, 16:18:47
kardeşlerim abilerim lütfen artık sahip çıkalım bu çocukların onurlu mücadelesine..
eğere eskişehir maçını alırsak iyice havaya gireriz ne olur herkes çoluk çocukl eş dost akrabasını alsın maça gelsin..
eskiden olduğğu gibi mahallece maça gidelim ben şehir dışından gelecem ...
ne olur şu stadı dolduralım kazanamasalar bile bu dolu tirübünü hakkaetti bu çocuklar..
haydi samsun aşkına ALLAH aşkına ...

Biz de Ankaradan geliyoruz kardeşim,hayati maçta kardeşlerimizle birlikte şova katılacağız. ;)

GençKozluklu

Arkadaşlar Maç Cumartesi olursa İstanbul'dan gelebilirim. Ben gelirsem Terme- Kozluk'tan da grup ayarlarım. Biraz daha gaza gelemem gerek  :(

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 16:21:43
stadımızın kapasıtesı kac bılen varmı su son durumda?

yanılmıyorsam 18.000 bin kişilik oldu

celebi

Alıntı yapılan: cemalg - 30 March 2008, 16:22:09
Arkadaşlar Maç Cumartesi olursa İstanbul'dan gelebilirim. Ben gelirsem Terme- Kozluk'tan da grup ayarlarım. Biraz daha gaza gelemem gerek  :(

maç pazar günü saat 14:00 da

ozkan17

celebi abii kafala veis abiyle cem abiyi yapın bi org. bende gelım ıstanbula gidelım bee su maca kacmaz bu maccc ;D sımdı burdan taaa 16 sat tek gtmek zorrr

cem 55

maç pazar 14 de ama biz istanbul grubu olarak arkadaslarla bi konusalım büyük ihtimal cumartesi gecesi istanbuldan 25-30 kişi de olsa gelmeye calısıcaz siteden haberini duyururuz zaten.

GençKozluklu

Bende SAMSUN a gelmeye çaışacam. Yeni taraftar forması yetişirse bir kaç kişiyle Kozluk'taki arkadaşlarla gelmeyi planlıyorum. Gece geç satte dönülür artık

celebi

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 16:25:04
celebi abii kafala veis abiyle cem abiyi yapın bi org. bende gelım ıstanbula gidelım bee su maca kacmaz bu maccc ;D sımdı burdan taaa 16 sat tek gtmek zorrr

bakacağız özkanım inşaallah ayarlamaya çalışacağız.

ozkan17

ınsallah abıı ayarlayın bıseyler bu mac kacmaz walla

Recep

bu maç gerçekten olmak yada olmamak maçı
artık herkesin bu çocuklara sahip çıkması lazım
hep destek tam destek

esedullah

MALATYADA 4 TE 4 YAPTIK_44
SAMSUNDADA 5 TE 5 YAPALIM _55

sbc_emo

malatya biz sizin Babanızız artık Kafanıza sokun..!

size 4'te'4 plakanızdan koyduk.namusunuz gitti...

malatya kümeyeee

celebi

Alıntı yapılan: esedullah - 30 March 2008, 16:40:26
MALATYADA 4 TE 4 YAPTIK_44
SAMSUNDADA 5 TE 5 YAPALIM _55 E5 E5

bu şekilde daha iyi olur

SaMsUnSpOr 55

BİZ SAMSUNSPORUZ BE KİM TUTAR BİZİ EFSANELER ÖLMEZ SÜPER LİG BEKLE BİZİ

SaMsUnSpOr 55

kartalspor - diyarbakır maçında her iki tarafın bafraspor diye bağırmasını kutluyorum