Ümit Milli kadro açıklandı!

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 March 2008, 20:13:17

« önceki - sonraki »

veis

yeterki biz bu çocuklara inanalım.ama tabiki gitsinler demiyorum busene 2.lige alıştılar sorumluluk aldılar.uyum sorunlarıda yok seneye elde kalsalarda süperli şarkısını beraber söylesek dahada süper olur. :P

celebi

Alıntı yapılan: veis - 25 March 2008, 08:31:47
yeterki biz bu çocuklara inanalım.ama tabiki gitsinler demiyorum busene 2.lige alıştılar sorumluluk aldılar.uyum sorunlarıda yok seneye elde kalsalarda süperli şarkısını beraber söylesek dahada süper olur. :P

ama cenk turguta göre bu mümkün değil futbolcuların çoğu veya hepsi gidecek.

veis

gelene gitt gidene kal diyemez samsunspor

cenkturgut

Alıntı sahibi: veis üzerinde Bugün  07:31
yeterki biz bu çocuklara inanalım.ama tabiki gitsinler demiyorum busene 2.lige alıştılar sorumluluk aldılar.uyum sorunlarıda yok seneye elde kalsalarda süperli şarkısını beraber söylesek dahada süper olur.

celebı kardesım bu benım gorusum degılkı.Bız aldıgımız bazı duyumları aktarıyoruz.Bende hıcbırının gıtmesını ıstemem.KEske kalsınlar hep bırlıkte  seneye playoff oynasak.

veis

işte burada yapılacak tek şeyde buseneyi atlatıp seneye güclü bir yönetimle yada şimdiki yönetime takviyelerle yada yeni oluşumlarla bu çocukları elde tutmak ve artık zamanı geldi diyip 2.ligi terk etmekde.artık çok durduk gitme vakdi geliyor.

celebi

Alıntı yapılan: cenkturgut - 25 March 2008, 09:18:48
Alıntı sahibi: veis üzerinde Bugün  07:31
yeterki biz bu çocuklara inanalım.ama tabiki gitsinler demiyorum busene 2.lige alıştılar sorumluluk aldılar.uyum sorunlarıda yok seneye elde kalsalarda süperli şarkısını beraber söylesek dahada süper olur.

bu sene süper lig olrsa yined giderler mi bu oyuncular.

celebı kardesım bu benım gorusum degılkı.Bız aldıgımız bazı duyumları aktarıyoruz.Bende hıcbırının gıtmesını ıstemem.KEske kalsınlar hep bırlıkte  seneye playoff oynasak.

tolga

25 March 2008, 09:35:45 #36 Son düzenlenme: 25 March 2008, 09:43:33 tolga
ALTIN KARMA
fotomaç gazetesi
Harun (Diyarbakır) bu harun bizim alamadığmız kaleci herhalde
İskender (Kocaeli)
İlkay (Giresun)
Ali Sakal (Ordu)
Olcan (Karşıyaka)
M.Şahintürk (G.Antep BŞB)
Mehmet Budak (Malatya)
Hakan (Diyarbakır)
Ferdi Tatlı (Bolu)
Taner (Kocaeli)
Sercan (Samsun)

veis

sercan haftayada bu karmaya girecek inşallah.

cenkturgut

benımde temennılerım  aynı sekılde  suygularım sızınle aynı.Merak etmeyın

Sadece Samsunspor

ümit milli maçı şuan dspor da şifresiz olarak veriliyor dk.66 emre balak oyuna girdi - bende yeni açtım hemen yazayım dedim - gerçekten büyük bir gurur bu

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: EKN - 26 March 2008, 19:28:10
ümit milli maçı şuan dspor da şifresiz olarak veriliyor dk.66 emre balak oyuna girdi - bende yeni açtım hemen yazayım dedim - gerçekten büyük bir gurur bu

maç bitti ümit milliler 3-0 kazandı emre balak dk 66.da oyuna girdi

celebi

Alıntı yapılan: EKN - 26 March 2008, 19:55:40
maç bitti ümit milliler 3-0 kazandı emre balak dk 66.da oyuna girdi

ekn yanlışın olmasın ümit millilerin maçı kocaelide değil miydi.ve bu maç 3-0 bitmedi gibime geliyor. yoksa ben farklı bir maç mı hatırlıyorum.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: celebi - 27 March 2008, 08:31:36
ekn yanlışın olmasın ümit millilerin maçı kocaelide değil miydi.ve bu maç 3-0 bitmedi gibime geliyor. yoksa ben farklı bir maç mı hatırlıyorum.

o maç A2 maçıydı kocaeli stadında oynandı bu ümit milli maçıydı 3-0 yendik

celebi

o zaman ümit milliler kimi yendi.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: celebi - 27 March 2008, 09:58:17
o zaman ümit milliler kimi yendi.

Liechtenstein ' i  yendiler A2 ler belarus la yaptı   A milli de beyaz rusyayla yaptı