Ümit Milli kadro açıklandı!

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 March 2008, 20:13:17

« önceki - sonraki »

beşnumara

hangi yönetim gelirse gelsin bu gençleri tutmamız lazım aralarına da defansa orta sahaya ve forvete birer tecrübeli adam koyarak seneye lige başlamamız lazım.ben burada cenkturguta birnevi katılıyorum sene sonunda alacaklarına karşılık serbest kalabilirler ama bunu altyapıdan yetişenler ne derece yapar orası tartışılır.inşaallah olumsuzluklar gençleri vurmaz.

cenkturgut

kardeşim bu sitede ilk defa biri  benim fikrimde  görüş belirtti.Seni kutluyorum bu yureklı davransından dolayı kardesım.Serbest kalma  hakları su an ıcın mevcut zaten . Isteseler kalırlar  devre arasında  hakkının rıze cabalarını ve dıger futbolcuları unutmayalım.Bu adamlar  bu forma ıcın degıl  ekmekm  parası ıcın oynuyorlar bu meslegı yaparak para kazanıyorlar  herkkesın  bu sekılde olaya yaklasması gerekıyor.Gecen sene  bırılerı  bu futbolcuları takımda tuttu ıkna ettı.Bu sene bu gorevı kım yapacak.Tabı ıkna  eden kısıyı  hurolda  bıra ıctı dıye suclayan nankorler  aramızda mevcut. Samsun hıcbır zaman kendı cocuguna  sahıp cıkmadı o da ayrı bır gercek.

veis

samsunspor bu sene genç oyuncularını tutacakdır merak etmeyin çünkü transfer yapılamıyacagı için topçu alınamaz diye bu çocuklar seneyede bizde kalıcaklar ama yüksek meblalar teklif edilirse durmazlar.

beşnumara

Alıntı yapılan: veis - 24 March 2008, 15:44:15
samsunspor bu sene genç oyuncularını tutacakdır merak etmeyin çünkü transfer yapılamıyacagı için topçu alınamaz diye bu çocuklar seneyede bizde kalıcaklar ama yüksek meblalar teklif edilirse durmazlar.
veis ne kadar yüksek meblağ verilirse verilsin şuan itibariyle gençlere paralarını verirsek bir şey olacağını zannetmiyorum.az da taraftar baskısı gençlerin üstünde etkili olur diye düşünüyorum samsunsporda kalmaları için

cenkturgut

istedigin kadar  para ver  3  ay para vermedın gecen donemde .Istyeyen serbest kalır artık.AYnı ornegı galatasaray Rıbery  ornegı ıle  yasamıstı.O zamanda  serbest kalamaz gıdemez denılıyordu ama gıttı ıste.Bosman kuralları cok acık .gecmıse yonelık 3 ay para odemedıysen buna prım dahıl degıldır  futbolcu serbest kalır.Alacakları ıcın ıse  federasyona basvurup kulup uzerıne  temlık koydurabılır.Yoksa  tanjular hakan akman lar  neden oynatılsın bıraz  kurnazca  dusunun arkadaslar.

veis

ya okadarda herkesi peşinden koşturacak kadarda büyümediler şuan emre haricinde hangisi olursa olsun antepe gider geri gelir daha köprünün altından sular akmalı oyüzden ben rahatım bugün kimse turgutu almak için kapımızda dolanmaz oda zaten 2.ligde başka takıma gitmez o anlamda rahat olun bu söyledikleriniz 1 sene sonra olsa milyarlarda versek kalmazlardı ama şuan onlar samsunspora muhtaç konumdalar.kendilerini gösterme adına.

beşnumara

şuan sadece emre gidebilir dediğin doğru ama emre de büyük kayıp olur bizm için

cenkturgut

EMRE ,SEFA,FERIDUN,ZAFER ŞAKAR   KESIN GIDECEK OLANLARIN ISIMLERI DIGERLERINI BILMIYORUM.

veis

sefa nın gitmesini kayıp olarak görmüyorum ama emre için takibe alındıgını biliyorum ve inanın bana her takımda turgut sercan ayarında topçular var zaten oyüzden yaşları 22 veya 24 seviyesine kadar kalırlar bizde.ama 2 sene içinde giderler buna katılıyorum busene kampa herkesden önce gelicekler bunuda çok iyi biliyorum.sevgili cenkturgut belirtdigin oyunculardan inan emreye üzülürüm digerine üzülmem.

cenkturgut

bende  uzuluyorum Emre Balak ıcın  ama yapacak bırsey yok.Gecen sene  nasıl kaldıklarınıda bıldıgım ıcın.Ferıdun ıle Zafer Sakar  zaten kıralıktı bu sezon bıtıyor sozlesmelerı samsunsporla.Bıraz uyanalım bu futbolcular neden  bu kadar ıyı oynamaya basladılar.Bu sezon barı para yok onumuzdekı sezon paralı bır kulube gıdelım .BEnde  samsunsporda oynadım  zamanında  bılırım bu ıslerı.Emre  Balak buyuk ıhtımalle gıdıyor.ZAten Tolunay  Kafkas  kendısının hayranı  baska soz soyleyeyımmı?

beşnumara

Alıntı yapılan: cenkturgut - 24 March 2008, 16:30:17
bende  uzuluyorum Emre Balak ıcın  ama yapacak bırsey yok.Gecen sene  nasıl kaldıklarınıda bıldıgım ıcın.Ferıdun ıle Zafer Sakar  zaten kıralıktı bu sezon bıtıyor sozlesmelerı samsunsporla.Bıraz uyanalım bu futbolcular neden  bu kadar ıyı oynamaya basladılar.Bu sezon barı para yok onumuzdekı sezon paralı bır kulube gıdelım .BEnde  samsunsporda oynadım  zamanında  bılırım bu ıslerı.Emre  Balak buyuk ıhtımalle gıdıyor.ZAten Tolunay  Kafkas  kendısının hayranı  baska soz soyleyeyımmı?
tolunay kafkasın kayserispora vermiş olduğu raporda seneye 2 yıldız ve 4 tane de yıldız adayı istemiş.adım gibi eminim ki bu listede emre balak da var ve kayserispor bu topçuyu istediği gibi alır ister siyasetle ister parayla ister beleşe ben öle düşünüyorummm...

cenkturgut

ARtık geregı  kadar ıpucu  verdık fazla  konusmayalım degılmı kral samsunlu. Ayrıca  CAnerde  %90  baska takımla anlastı.Gecen sene  bılıyorsunuz  zorla 1 yıllık ımza attırılmıstı.

beşnumara

Alıntı yapılan: cenkturgut - 24 March 2008, 17:08:37
ARtık geregı  kadar ıpucu  verdık fazla  konusmayalım degılmı kral samsunlu. Ayrıca  CAnerde  %90  baska takımla anlastı.Gecen sene  bılıyorsunuz  zorla 1 yıllık ımza attırılmıstı.
kalan gençler bizimdir canere değil de giderse emre ve sefaya üzülürüm

cenkturgut

SEfa  para etmıyor zaten  en fazla  250.000 Ytl  eder.Emre balak ta   300-350 .000 ytl. CAner  500000 ytl . Ama  kulube  5  kurus kalmayacak bunlardan.Cunku aldıgımız  duyumlara gore  futbolculara 500000  bonservıs vermeyelım sana  acıktan 100000  verelım sıstemı varmıs.

yaman55

altyapımız sağlam bize bişey olmaz