Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

Ahmeti

sanki raylı sistemden başka araç çalışmıyor,duraklarda o ne kalabalık

King Of The North

Otobüs büyüklüğünde bir araç bu, çok yavaş, az kişi alıyor, duraklar tıklım tıklım ama gene de şimdilik güzel, vagonu büyütüp daha hızlı giderse Samsunun ihtiyacı karşılanmış olur, yoksa sembolik kalır.

babasamsunlu

18 October 2010, 22:09:44 #572 Son düzenlenme: 18 October 2010, 22:19:30 babasamsunlu
bugün akşam binmek nasip oldu banada..

Ya kötülemek için yazmıyorum bu yazıyı..
Eşinizle kesinlikle binmeyin medeniyet denen canavara..Kesin katil olursunuz..
Millet üst üste..Bu durum sadce bedava olduğu için oluşan yoğunluktan değil..Çok dar aralar..Karşılıklı oturulan yerlerin arasına giren birisi ya sağ taraftakine yada sol taraftakine bi şekilde temas halinde kalıyor..Bu durumda,kavgaya her an hazır memleketim insanını çileden çıkarmaya yetiyor..

İnanılmaz şeyler oldu..Ya bende bi tuhaflkık var yada her gittiğim yerde bi kavganın ortasında buluyorum kendimi..
Adamlar daha ikinci durakta ağız burun birbirine girdi..O birine kafa atıyor ,birisi bağırıyor kardeş yapmayın bayanlar var,bi anons geçiyor lütfen sakin olalım... :( :( :( :(

Koltuklar çok rahatsız..Yavaşlığını zaten herkes dile getirmiş..
Kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum..
Allah şu masrafı yapanlara sorsun..Böyle paraya böyle rezalet yoktur galiba... :( :( :( :( :(

kalptenþimþek

Genellikle öküzler dışarıdan seyrederdi trenleri.. ama bedava yapınca, işi gücü olmayan çok öküz binmeye başladı..Herkes müzdarip bu olaydan..

King Of The North

Valla arabayla geçerken baktım baruthane tarafında millet balık gibi üst üste motronun içi boğulmuş gibi bir de gülüyorlar dışarı bakıp, bazıları da hiç inmiyormuş , Ankarada da yaşlı teyzeler ve amcalar binip uyurlardı ilk yıllar, bazıları kitap okur bazıları ısınır bazıları serinlemek için hiç inmezlermiş yıllar sonra farkedip yakalamaya başlayıp defettiler metrodan, şimdi Ankara metrosunu ve Ankarayını görünce Samsuna yapılanın oyuncaktan ibaret olduğunu söylemem gerekir, inşallah daha iyi olur.

Tufan

bana şuan tek faydası belediye otobüslerinin boş kalması.
evden shelle yürümem 15dk
shellden rektörlük 40-45dk
rektörlükten mühendislik 15dk
sabah 9daki derse yetişememek paha biçilemez....

babasamsunlu

cgr

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 October 2010, 22:09:44

İnanılmaz şeyler oldu..Ya bende bi tuhaflkık var yada her gittiğim yerde bi kavganın ortasında buluyorum kendimi..
Adamlar daha ikinci durakta ağız burun birbirine girdi..O birine kafa atıyor ,birisi bağırıyor kardeş yapmayın bayanlar var,bi anons geçiyor lütfen sakin olalım... :( :( :( :(

Bende akşam eve geçmek için bindim. Vatman'ın hemen arkasında bi kavga oldu anons yapıldı yapmayın arkadaşlar falan diye... Demek ki aynı trendeymişiz ama nasıl görememişim BABAsamsunlu'yu hayret :D

Ayberk

Ki bir de ders 8:30'daysa siz düşünün  >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: cgr - 18 October 2010, 22:57:14
Bende akşam eve geçmek için bindim. Vatman'ın hemen arkasında bi kavga oldu anons yapıldı yapmayın arkadaşlar falan diye... Demek ki aynı trendeymişiz ama nasıl görememişim BABAsamsunlu'yu hayret :D

sen en diyon kızlca kıyamet koptu.. :D

Ben sessizce pustum kadlım en öndeydim :):) ne me lazım biri döver möver :D :D

beşnumara

Boşuna demiyoruz zaten abi senin klavye delikanlısı olduğunu ;D ;D :P

babasamsunlu

valla o kalabalıkta birine vurmaya kalkarken paketten olabilirsin kardeşim..Er meydanı gibi değil orası..
Ne kadar herısın ford varsa ordaydı  :-X :-X :-X :-X ;D ;D ;D ;D

brigand

daha kullanmadım ama kimi gördüysem memnun değil. hiçbir işe yaramayacağını söylüyorlar. ben zaten kullanmam, sırf görüntü için yapılmış birşey olarak görüyorum. esas sorun, bu iş yapılırken dönen dalaverenin toplamı.. bunu öğrenmek lazım

Sioux

samsuna hayırlı olsun, bizim gibi şehir dışında olanlar için bir anlamı yok. biz samsunspora bakıyoruz, metroya değil.

Ahmeti

raylı sistemde beleş dönem bugün bitti duraklarda kimse yok vagonlar sinek avlıyor.