Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

Burak

bence de çiftlikte trafik gereksiz bir uygulama böyle bir cadde de trafik olmasa da olur insanlar piyasa yapmak için kullanıyorlar o caddeyi acil bir işim olduğu zaman bırakın arabayla  gitmeyi yaya olarak dahi tercih etmiyorum alt yollardan gidiyorum önemli olan buradaki araçlar kaldırıldığı zaman ortaya çıkacak olan otopark sorunu. hastanenin yan sokağı acil işini çözer çünkü zaten karşısında yol olmadığı için çıkmaz yol olacak trafiğe kapatılırsa. yalnız geçtiğimiz senelerde çiftlik trafiğe kapatılmış esnaf işlerin azaldığını söyleyip tekrar açtırmıştı

55Melek55

samsun airportada söylesin yzy yapsin neyi beklyior..in ucakdan atla gel merkeze

sadece55

Çiftlik daha önce Trafiğe kapandı...Ama esnaf ayaklandı bir süre sonra işlerimiz düştü diye

King Of The North

Bu raylar Atakum'u ikiye ayırmış durumda, tamamen faaliyete geçtiğinde araçlar üst Atakuma nerelerden nasıl geçecek bakalım...Ama müşteri beğenmeyen burnu havalı dolmuşculara da iyi olmuş açıkcası, müşteri onlar için velinimet değildi genel bakışta, umarım hayırlısı olur.

binikalamadım

bence çiftlikten trafik tamamen arındırılmalı tramvayda buradan geçmemeli...tramvay için havaalanı , otogar , fakülte hatları daha öncelikli ve işe yarar görünüyor

berusa55

berusa55

kalptenþimþek

Yukarıdaki resme bakınca, Samsunspor yürüyüşünde taraftarların tam da rayların üzerinden geçerken yaptığı tezahürat geldi aklıma :)  :-[  ..

eLLis

Bu tramway la birlikte atakum hattındaki minübüslerde kalkacak bildiğim kadarıyla güzel oldu açıkcası nasıl araç kullandıklarını hepimiz iyi biliyoruz

eakgül55

55Melek55

su münibiscüler tam yolda fordcuydu ya

berusa55

Akyol

Bu telleri kırmızı-beyaz-siyah'a boyamak çok mu zor yoksa ben mi aşırı hassas düşünüyorum :-X

berusa55

01 August 2010, 22:42:45 #403 Son düzenlenme: 01 August 2010, 22:46:47 berusa55
Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 August 2010, 22:39:58
Bu telleri kırmızı-beyaz-siyah'a boyamak çok mu zor yoksa ben mi aşırı hassas düşünüyorum :-X

Yok artık Ali'ciğim. :D Bize kalsa biz şehri komple kırmızı-beyaz-siyah yaparız zaten  ;)

Akyol

Alıntı yapılan: berusa55 - 01 August 2010, 22:42:45
Yok artık Ali'ciğim. :D Bize kalsa biz şehri komple kırmızı-beyaz-siyah yaparız zaten  ;)
O günde gelecek abi  ;)