Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

Akyol

Ersin abi nasıl olmuş umduğun beklediğin gibi mi? Yoksa biraz hayal kırıklığı yarattı mı mesela ışıklandırmalar falan bende hayal kırıklığı yarattı...

berusa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 June 2010, 10:56:12
Ersin abi nasıl olmuş umduğun beklediğin gibi mi? Yoksa biraz hayal kırıklığı yarattı mı mesela ışıklandırmalar falan bende hayal kırıklığı yarattı...

Ali'cim tam beklediğim gibi oldu otelin önü. Sence de eskisine göre çok daha şık olmadı mı? Taş işlemeciliği gayet güzel durmuş. Işıklandırma mevzuu daha gerçekleşmedi sanırım. Bekleyelim...

babasamsunlu

O BARUTHANENİN ORADA YAPTIKLARI ÜST GEÇİDİ AKŞAMALRI YEŞİL VE MAVİ RENKLE IŞIKLANDIRANLARIN ZİHNİYETİNDEN ŞÜPHE ETMEMEM İÇİN BİRİSİ BANA ELLE TUTULUR BİR NEDEN GÖSTERSİN.... RİZE Mİ LAN BURASI  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Akyol

Yaa bende ışıklandırma derken onu kastetmiştim resmen rize renkleri! Yahu mis gibi kırmızı-beyaz varken neden hep bir gıcıklık peşindeler anlamış değilim pes yani >:( 

Bu arada evet Ersin abi büyük otel'in önü şık oldu ancak trafik akmaya başlayınca değerlendirmek gerek. Görünüm olarak taşlar falan süper ama kullanılırlığı görmeden bişey demek zor. Işıklandırma bence çok önemli bu işin kreması resmen gece müthiş kareler yakalanabilir...

berusa55

O kastettiğiniz Baruthane köprülü kavşağındaki ışıklandırmayı görmedim henüz. Ama dediğiniz gibi yeşil ile mavi biraz kel alaka olmuş.

Raylı sistem güzergahında yapılacak olan aydınlatma güzel olursa cidden güzel kareler çıkabilir Ali'ciğim ortaya. O zaman bize de fotoğraflamak düşer. ;)

europe_55

Samsun´un ve SAMSUNSPOR´un rengi kirmizi beyazdir...
Ayrica Kirmizi Beyaz Bayragimizin rengidir.
Umarim bundan sonraki yerleri kirmizi beyaz isiklandirirlar...

epçeli köylü

Ben orayı ışıklandıranı tanıyorum.Adam Samsunlu.Kontras renkleri kullanarak daha dikkat çekici olması için öyle ışıklandırmışlar.Kırmızı beyaz ışıklandırma gece hiç hoş durmaz.Art niyet yok burada.Yapanları tanıyorum çünki.

Dartagnan

niye usta yaaa daha guzel durmaz mı kı ?

celebi

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 03 June 2010, 23:39:05
Ben orayı ışıklandıranı tanıyorum.Adam Samsunlu.Kontras renkleri kullanarak daha dikkat çekici olması için öyle ışıklandırmışlar.Kırmızı beyaz ışıklandırma gece hiç hoş durmaz.Art niyet yok burada.Yapanları tanıyorum çünki.

o zaman söyle tanıyorsan o kişilere yeşil mavi başka şeyler anımsatıyor diye insanlara. bir düzeltme yapsınlar

babasamsunlu

kardeşim art niyet olsun ya...Azcık Samsunspor düşünülsün..Samsunspor imrendirilsin..yemişim kontrastını..
İmkanlar biraz Samsunspor tanıtımı için kullanılsın..Samsunspora sahip çıkılsın her türlü koşulda...Bıraksınlar bu işte art niyet yok mavallarını..Samsunlu dediğiniz adamalar azcık geçmişine baktığınızda bi yerlerden çıkıvermiş oluyorlar..

Ben anlamam arkadaş kontras fontras...Yeşil mavi yi ilk gördüğümde benim aklıma rize geliyor...HERŞEY BÖYLE MÜLAYİM BAKARSAK GELEN VURUR GİDEN VURUR...

mehmet yılmaz

Demek ki samsunluymuş ama Samsunsporlu değilmiş! Hassasiyet diye birşey olmalı, ben sarı-lacivert, bodo-mavi, sarı-kırmızı rnkler içeren kıyafet bile giymiyorum. eminim ki hepimiz öyleyiz.

alayına kırmızı-beyaz!..

sadece55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 June 2010, 12:27:15
Demek ki samsunluymuş ama Samsunsporlu değilmiş! Hassasiyet diye birşey olmalı, ben sarı-lacivert, bodo-mavi, sarı-kırmızı rnkler içeren kıyafet bile giymiyorum. eminim ki hepimiz öyleyiz.

alayına kırmızı-beyaz!..

Abi hassasiyetine hayranım bordo-mavi bile diyemiyosun :p

Dartagnan

aynen abi  kravat taktigim an ilk bakacagim sey renklerin uyumu o lanet renkler olnuca degistiriyorum.SAMSUN un rengi Kirmizi beyaz dir.Bunu da vurgulamamiz lazim.

epçeli köylü

Saygıdeğer abilerim iş bildiğiniz gibi değil.Bir art niyet yok.Adam Samsunsporlu.Böyle bir tartışma aklının ucundan bile geçmemiştir.Ancak fırsatım olunca sorup bu renklerin nedenini öğrenirim.Çünki bunlar belediyeyey iş yapan taşeron firmalar.Şartnamede ne yazar bilmiyorum.Kafasına göremi o renkte yaptı yoksa şartnememi o renkteydi sorarım.

Gorkem

bu raylı sistem atakumu kuzey ve güney diye ikiye böldü :D