Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Raylı sisteme sesli diyenler Konyadaki tramwayları gordunuz mu ? :)

berusa55

11 November 2011, 14:31:53 #826 Son düzenlenme: 11 November 2011, 14:40:34 berusa55
Artılarını eksilerini her şeyini bir kenara bıraktım; şu kare her şeyi özetliyor.

Samsun'umuza çoook yakıştı!

ahmetsefa55

yalnız bu atakum cıvarında raylı sıstemı duvarla fln kapamıslar.
bunun mantıgı ne acaba ?
bence yanlıs olmus 2 nedenden ;
1.tehlıke yukarıdan gelen yagmur suyu
2.si de karşıya geçmek için harcanan enerji ve zaman kaybı  :)

burakbas

evet arkadaşlarımıza katılıyorum. Raylı sistem Samsun' umuza çok yakıştı. Ama mutlaka uzatılması lazım.

berusa55

Kaynak: http://www.samsun.bel.tr/proje-detay.asp?SayfaId=15

EKİM 2010 İLE EYLÜL 2011 ARASINDA RAYLI SİSTEMLE TAŞINAN TOPLAM YOLCU SAYISI 8.995.196 kişidir.

Eylül 2011 itibariyle günlük 50.000 yolcu taşıma kapasitesine ulaşılmıştır.

Ayberk

demek ki 1 senede 10 milyon kişi taşımış :hnk:

epçeli köylü

En acil belediye evlerine uzatılırsa yolcu sayısı dahada artacaktır.Hele birde biraz şehrin içine girse tadından yenmez....

Cagdas Ünver

20 November 2011, 00:43:06 #832 Son düzenlenme: 20 November 2011, 15:58:49 Cagdas Ünver
Alıntı yapılan: epçeli köylü - 19 November 2011, 22:15:32
En acil belediye evlerine uzatılırsa yolcu sayısı dahada artacaktır.Hele birde biraz şehrin içine girse tadından yenmez....

Sanirim ileriki yillarda ciftlik caddesini trafige kapatip, tramvay yolu yapacaklar. Ben öyle duydum. Ne kadar dogrudur bilemiyorum.

burakbas

trabzon da büyükşehir belediyesi oluyormuş ?
tamam olabilir fakat sadece olsun diye yapmalarının anlamı yok ?

sonuçta trabzon un yüzölçümü ve nüfusu belli.

hayırlı olsun onlar için eeee kadının yeri kocasının yanıdır... :D

feveran

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 20 November 2011, 00:43:06
Sanirim ileriki yillarda ciftlik caddesini trafige kapatik, tramvay yolu yapacaklar. Ben öyle duydum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum.

dogrudur

Burak

Alıntı yapılan: de_brk7 - 20 November 2011, 13:49:41
trabzon da büyükşehir belediyesi oluyormuş ?
tamam olabilir fakat sadece olsun diye yapmalarının anlamı yok ?

sonuçta trabzon un yüzölçümü ve nüfusu belli.

hayırlı olsun onlar için eeee kadının yeri kocasının yanıdır... :D

Saçmalığın daniskası şaka gibi olaylar ancak Türkiye'de olur. Bütün liseler Anadolu Lisesi oldu ama aslında Anadolu Lisesi kalktı . Kritere uymasa da bütün şehirleri Büyükşehir yaparsan Büyükşehir kavramı sıradanlaşır ve ortadan kalkar bu kadar basit ondan sonra 20000 bin nüfuslu yerde ilçe olur yazık ne denir ki

sadece55

Adamlar bu lobiyle başkent olmadıklarına dua edinnn

berusa55

ramcQ_55

berusa55

Raylı sistem İhalesi 2012'de yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının uzatılması ile ilgili 2012 içerisinde ihale yapılacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının Taflan ve Çarşamba Havaalanı hattının yapımı ile ilgili sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunduklarını açıkladı.
Gazi caddesi üzerinde bulunan Çizgi Mobilya Mağazasında işadamları, vatandaşlar ve esnaflarla biraraya gelen Başkan Yılmaz, Raylı Sistem güzergahının uzatılması ile ilgili bu yıl içerisinde ihale yapılacağını dile getirdi.

Raylı Sistem güzergahının Taflan ve Çarşamba Havaalanı tarafına uzatılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda güzergahla ilgili olarak sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunduk. Sivil toplum örgütleri ile yapacağımız istişareler sonucunda güzergahla ilgili çalışmamızda 2-3 ay içerisinde bitecek. Güzergahla ilgili 2012 yılı içerisinde ihale yapıp yatırımı başlatacağız" dedi.

http://www.haberexen.com/rayli-sistem-ihalesi-2012de-yapilacak-36537h.htm