Bize ne?

Başlatan tütüncü, 14 March 2008, 01:04:41

« önceki - sonraki »

tütüncü

14 March 2008, 01:04:41 Son düzenlenme: 14 March 2008, 01:41:29 berusa55
http://www.dengegazetesi.com.tr/news.php?cid=4

Arkdaslar! Güya Samsun'un yerel gazeteleri..
Şu başlıklara bakın:

Lincoln: Galatasaray'da mutluyum
Benfica ve Olimpiakos Terim'e talip
Gökdeniz, Rubin Kazan'la resmen
Polat: Zorlukların üstesinden gelirizGalatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, kendilerini zorlu bir 2 yılın beklediğini, ancak camia olarak bu zorlukların üstesinden gelebileceklerini söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün 25 milyon dolar nakit paraya ihtiyacı olduğuna da dilkkat çekti.
Uğur Boral: Ligde şampiyon olacağızFenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Uğur Boral iddialı konuştu: "Bence Türkiye'nin üzerinde bir ekibiz. Şampiyon olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
"Fenerbahçe Ülker'in kritik sınavı
Aslan'a hafif geldi: 99-74
Manisa'da Vural dönemi kapandı
Türkoğlu'ndan ikinci triple-double
Gökdeniz gitmek istiyor'
Yabancı futbolcu cenneti Türkiye
Kadıköy'de kutlama: 4-1
Trabzon için zor oldu: 2-1
Ne OFTAŞ ne Bursa: 2-2
Sivasspor: 3 Ankaragücü: 2

Ayıp be, bize ne bunlardan!

berusa55

Ne kadar haklısın kardesim bir bilsen ne kadar! Bizim yerel medyamızın haline bakın! O haberler ulusal medya ve yayın organlarında zaten boy boy varken bizim yerel medyamızın bu haberlerle ne işi var? Ayıp hem de cok ayıp!

ozkan17

senin şehrinde bu haberleri okumak isteyen adam daha iyi gazetelerden daha ayrıntılı ve dogru haberı alır zaten..sen sehrının takımına  baksana be kendı sehrının reklamını haberını tabiiki dogru haberını versene..

celebi

bende termeliyim termelilerin sitesinde forumda adamlar samsunsporumuza topiç bile açmamışlardı.bunun tek sebebei arkadaşlar bizler geleceke nasillere iyi bir şekilde samsunsporuımuzun sevgisini aşılayamıyoruz.

beşnumara

istanbul sempatizanı basın.samsunspor tepki koyup sansür uyguldığı zaman kızıyorsunuz.istanbul takımlarıyla ilgili yazıyorsunuz ama smasunsporumuzla ilgili yazdığınız haberlerin alayı yalan,saçma,bölücü. ne yapmaya çalışıyosunuz anlamıyorum. daha doğrusu anlam veremiyorum.eğer amacınız istanbul takımalrıyla ilgili haber yazıp satışı artırmaksa şunu iyi bilin ki:ulusal basınla sidik yarışı yapamazsınız boğulursunuz.eeeeeeee geriye ne kaldı amacınz ne?

sbc_emo

Arkadaşlar Rahat Olun..Bunlar Boşuna Yapmaz Bu işleri..

İstanbul Medyasından Yada Takımlarından Mangır Aldıkları Belllii..

**KaR6**

acaba kime kızmamız lazım böyle bi durumda? O haberleri o gazeteye basana mı, yoksa alıp okuyana mı?
Eğer bizim şehrimizde insanlar o gazeteyi alıp o haberi okumaya devam ederse adam da o haberi basar bu kadar basit..

King Of The North

Arkadaşlar ne yazık ki o gazeteleri sadece Samsunlular okumakla beraber sadece Samsunsporlular okumuyo,her geçen gün taraftar kaybettiğimizin farkında değiliz,Samsun'a gidiyorum şu Bizans takımlarının maçları sırasında her yer o takımın taraftarlarıyla tıklım tıklım dolu.
Samsunda sadece Samsunsporlular olsa bırak öyle haber yapmayı o haberi getireni bile kapıdan kovarlardı.
Ulusal gazeteleri okurken inanın spor sayfalarına çoğu zaman bakmıyorum bile.
Bana ne eziktaş şunu almış,şu futbolcu mutsuzmuş,cincon şöle yapmış,yenerbahçe böle yapmış,bana ne.

deli 55

Alıntı yapılan: sbc_emo - 14 March 2008, 15:19:53
Arkadaşlar Rahat Olun..Bunlar Boşuna Yapmaz Bu işleri..

İstanbul Medyasından Yada Takımlarından Mangır Aldıkları Belllii..
istanbul takımlarının haberleri her gazete ve kanalda zaten veriliyor.adamların işi gücü yok da bizim yerel gazetelere mangır yedircekler. :)

sbc_emir

herkesin yedigi bişeler wardırr onlarda ya bişler yiyor yada ist takımlarının haberlerini yapmaktan grur duyuyorr bişekilde ibşler oluyor bizelr görüpde bide o gazeteleri alıyorrsak onların yaptığı bu saygısızlığa yardımcı oluruzz onlara tepkimizi gösterelimki bidaha böyle bişelr ypmasınlar

mehmet yılmaz

@tütüncü
Tepkinde sonuna kadar haklısın. Ancak ben bugün bir yerde o gazeteyi görünce merak edip baktım, sadece Samsunspor ve Samsun'daki spor haberleri vardı gazetede. Sanırım bu gazetenin internet sitesinin hazırlayanların işgüzarlığı. Muhtemelen bir ajansla anlaştılar ve ajansın verdiği haberleri olduğu gibi sitelerine koyuyorlar. Neticede elbette haklısın, web sitesinde de olsa bir Samsun gazetesinde o haberlerin ne işi var? Zaten ulusal basın adı verilen ama açıkça İstanbul basını olan basın fazlasıyla yer veriyor o tür haberlere.

jean

ya abiler gelin bu tur isleri biz kendimiz yapalim samsun gazetesini bir arkadasimiz samsunspor kulubunu birimiz samsunlular sadef gununu birimiz samsun sehrinide birimiz yonetsin bakalim o zaman bu sonuclar olacakmi

celebi

Alıntı yapılan: jean - 14 March 2008, 23:43:45
ya abiler gelin bu tur isleri biz kendimiz yapalim samsun gazetesini bir arkadasimiz samsunspor kulubunu birimiz samsunlular sadef gununu birimiz samsun sehrinide birimiz yonetsin bakalim o zaman bu sonuclar olacakmi

aynı sonuçlar olur kardeim bu tip işlerden özverili olan fedakarlık yapabilne bir kitlenin olması gerek diye düşünüyorum.