Klüplerin Borçları Siliniyor

Başlatan Nuri Asan, 11 March 2008, 16:43:45

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

11 March 2008, 16:43:45 Son düzenlenme: 11 March 2008, 16:46:02 PiyanistOnur
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Hasan Doğan başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nu kabul etti. Kabulde konuşan Bakan Başesgioğlu, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyerek, "Kulüplerin ekonomik durumlarını iyileştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Kulüplerin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne olan 43-44 Milyon YTL'lik borçlarını bir kereye mahsus sileceğiz. SSK, vergi borcu gibi konularda yasal düzenlemelere de bir kez daha bakacağız. Ayrıca, statlarımızın çağdaş, modern ve gelir getiren yerler olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

--------------------------------------------------------------------------------

AA-Doğan ise statlar konusunda Bakan Başesgioğlu'ndan destek isteyerek, "Turkcell Süper Lig'de 4 Ankara takımımız var. Bunlar aynı statta maçlarını oynuyorlar. Bu stat Ankara için yeterli değil. Bu konuda Sayın Başbakanım bize bir müjde vermişti. Aynı konuda desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Umarım laftan ibaret kalmaz ve buna 1.ligteki takımlarda dahildir

King Of The North

Bizim bu bahse konu olan ne kadar borcumuz var acaba?
Üstelik verilen sözlerin çoğu rafta kalır.
Umarım biraz olsun rahatlatır bizi.

Nuri Asan

Bizim stadımız zaten çağdaş ve modern emin olun arkadaşlar Türkiyenin en iyi 5 stadından biri. Bize stadda yarım etmesinler şu borçların tamamını silsinler hadi be sadece 4 ezik takımdan ibaret olmasın şu iş ya

cenkturgut

Bizim borçları silmezler  .Borç silinmez kardeşim  sadece  faizleri silinir.SAmsunsporun üstünde  devletin  değil  eski futbolcuların  ve birçok başka  borç yüzünden temlik var.BUndan dolayı kulüp kaynak bulamıyor.Bu borç ta  15  trılyon kadar.

south_london

sadece super lig takimlari dahi olsada eger baski yapilirsa bizide dahil ederler.ama bu is olurmu bilmem buyuk paralar var isin icinde.

celebi

BEN BU İŞİN GERÇEKLİĞİNE İNANMIYORUM. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK BBÜYÜK MEBLALAR DÖNÜYOR.HA DEYİNCE SİLMEZLER.

beşnumara

arkadaşlar burada yanlış anlaşılan bir şey var o da şu:daha önce de ben duymuştum böyle bir haber.haberde gençlik ve spor genel müdürlüğünün kulüplerden alacağı toplam 43-44 milyon gibi bir meblağ var. yani bizden silseler silseler en fazla 5 trilyon silecekler.ama eminim ki köstek olanlar yine köstek olmaya devam edecekler.en önemlisi ssk borçlarını da silseler çok güzel olur

King Of The North

SSK borçları için Çalışma ve Sos. Güv. Bakanlığının devreye girmesi gerekir,bu işler biraz zor gibi geliyor bana da,sadece Gençlik ve Spor Müdürlüğünün tek başına yapabileceği iş değğil bu ama yaparsa da kendi namına ne kadar borcumuzu silerler bilemem.
Hayırlısı diyelim.

nomak55

Bence biz hepbirlikte su stat projesi olayına el atmalıyız baskı yapmalıyız benim arastırdığım kadarıyla federasyonun cok buyuk bi hedefi var o da Avrupa veya dunya kupasını Turkiyeye almak istiyorlar bunun icinde stat yapılmasını olmazsa olmaz olarak görüyorlar.Federasyon o sehirin belediyesine ihaleyi devrediyor ve parayıda federasyon sağlıyor.Bu konuda biraz arastırma yaparsanız Bursa ve Antalya nın bu isin pesinde oldugunu gorursunuz ayrıca bu yatırımlar sadece statlarla sınırlı değil spor komplekslerini kapsıyor eger bizde baskı yapabilirsek yonetim anlamında ve taraftarlar olarak..Samsunsporun geleceğini buyuk olcude kurtarır.Su an stat dolmuyr diye dusunenler olabilir ancak sunu unutmayalım insanlara iyi hizmet verirseniz ancak karsılıgıını alırsınız ayrıca stat bittiğinde 30 bin kisilik bi ambiyansı bizim statta dusunemiyorum..İns. yonetimimzde bu sekilde dusunur..

samsunmania

Alıntı yapılan: maximum_55 - 11 March 2008, 16:51:04
Bizim bu bahse konu olan ne kadar borcumuz var acaba?
Üstelik verilen sözlerin çoğu rafta kalır.
Umarım biraz olsun rahatlatır bizi.

Bu arada Bank Asya 1. Ligi'nde takımı bulunan bazı kulüplerin inanılmaz ölçüdeki borçları da dikkati çekiyor. Samsunspor'un 13 milyon 780 bin, Malatyaspor'un 11 milyon 657 bin, Kocaelispor'un 9 milyon 120 bin, Karşıyaka'nın 8 milyon 307 bin, Diyarbakırspor'un 5 milyon 245 bin, K.Erciyes'in 5 milyon 84 bin, Elazığspor'un ise 4 milyon 778 bin YTL devlete borcu var.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/102599/

deli 55

şu borç bataklarından bir kurtulsak varya süper olacağız.o zaman başkan adayı olmak istemeyenler,borçlar silinince birbirlerini yiyecekler.

cenkturgut

bu borc sadece vergı ssk  borcu.DAha futbolcuların temlıklerı fırmalara eskı yonetıcılere olan borclar var

celebi

Alıntı yapılan: cenkturgut - 12 March 2008, 10:43:23
bu borc sadece vergı ssk  borcu.DAha futbolcuların temlıklerı fırmalara eskı yonetıcılere olan borclar var

eski yöneticilerde takıma bıraksınlar alacakları aslında iyi olur. ihtiyaçları var mıdır bilemem ama en azından samsunsporumuza bu şekilde de yardım elini uzatmış olurlar.

ozkan17

aman zaten agzından hayırlı laf cıkmasın

King Of The North

Arkadaşlar gs spor klubünden sonra devlete en fazla borcu olan takım ne yazık ki Samsunsporumuz.Hürriyet gazetesindeki habere göre borcumuz tam olarak 17.5 milyon YTL.Bu borcu silmeleri mümkün değil.Umarım büyük kısmını silerler en azından SSK borçları ve Gençlik Spora olan borçları.