Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

ozkan17

elazıg kaleyı tam karsıdan goren noktadan serbest vurus kullanıyo...allahım nolur gol olmasın veee evet barajdan dondu ohhh

ozkan17

yaman55

ozkan17

bızım son dakkada sadece bır gol attıgımız ıstanbula antep gol yagdırdı bence mac 5-6 olur ..off yaa işi başdan sıkı tutmadık sımdı üçün beşin hesabını yapar hale geldık off off

yaman55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 09 March 2008, 14:26:34
bızım son dakkada sadece bır gol attıgımız ıstanbula antep gol yagdırdı bence mac 5-6 olur ..off yaa işi başdan sıkı tutmadık sımdı üçün beşin hesabını yapar hale geldık off off
attığımız golde olmayan penaltıdandı

heyyo55

28'   Diyarbakirspor   1-0 (-)   Mardinspor

heyyo55

Istanbulspor   0-4 (-)   Gaziantep Bld.Spor

YUH BE KARDEŞİM

berusa55

Maca golle baslamak iyi oldu.
Deplasmanda öne gecmek cok önemli. Eger 2.golü atabilirsek mactan 3 puanla ayrılırız.

King Of The North

Radyo yayını da kesiliyo,2 yi bulursak bu ilk yarıda bu işi bitiririz inş.

CeLiL_55

ALLAHIN izniyle 3 puanla ayrılıcak SamsunSpoR

yaman55

mardinle istanbula güle güle diyelim artık

ozkan17

aslında adam gibi teknik heyetimiz olsa her macın anlamını ayrı ayrı belırleseler avrupada oldugu gıbı hangı maca ne amacla cıkacagımızı bılsek bence su anda playoff potasında olurduk bu kadroyla bu desteksızlıge ragmen..mesela bızım ıcın malatya macı nedır? mutlak almamız gereken bır macdır gurur onun seref macıdır bunun bılıncınde hazırlamak lazım oyuncuları maca cıkarken..mesela bır antalyayla oynanan mac nedır..yenemıyosan yenılmıceksınn bu gıbı takıma karsı yanı dıyecegım her macın onemını ayrı ayrı hıssetrecek bır heyet olsa takımızda bu durumda olmazdık bnce

ozkan17

İstanbulspor
0 - 4
G.Antep Bld.Spor   oha dıyorum artık 5-6 olur demsdım az once vazgecdım 15-16 olur ;D

MeL_55

heyyo55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 09 March 2008, 14:32:10
istanbul dagaldi yaa iyi oldu ama  ;D ;D

NERESİ İYİ OLDU ANTEP BELEDİYE HEMEN ÜSTÜMÜZDEYDİ 30 PUAN OLCAKLAR BİZ YENERSEK 27 OLCAZ  :-\