Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

berusa55

08 March 2008, 16:50:45 #195 Son düzenlenme: 08 March 2008, 16:54:16 berusa55
İşimizin cok zor oldugu o kadar acık ki... Serkansız Celilsiz Hakkısız evet sahaya 11 kişi cıkıyoruz ama olmuyor işte ne yazık ki... Serkanın oynamadıgı maclarda galibiyetimiz yok. O oynarken play-off'a oynayan takım simdi onun yoklugunda düsmeme mücadelesi veriyor. İnsallah yarın yüzümüzü güldürürler. Artık sevinmeyi gercekten özledik be Samsunspor'um...

King Of The North

o Giresunun yenilmesine bile seviniyoruz,ne hallere düştük yav.Neyse Elazığa yenilmeyelim de biz bu ligde kalırız.

yk55

arkadaşlar maçtan hiç umudum yok. ama hayırlısı inşaalah kazanırız. takıma başarılar. umarım futbolcularda bizim kadar duyarlı davranırlarda bu maçta bir şeyler yaparlar.

jean

hakki da yokmus bu is yatar abiler kesin yenildik

ali ihsan

ERCÜMENT
FERİDUN -KENAN-EMRE-CAN
FATİH-ZAFER-SEFA-SERCAN
CANER-TURGUT
Bu kadro bu maçı alacak inşallah  demedi demeyin

ozkan17

off kral yok celıl yok hakıkı yok..ben mı cıkcam sahaya of  cok zor cok

sbc_emo

Ümit Abiye Sordum

Toplam 3 Otobüs Gidiliyor.

2'si SöğütlüBahçe

1'i Mekansızlar Ve Şirinlere Veriliyor.

Yani Şirinler Ve Mekansızlar Grubu Aynı Otobüste Gidiyor.. ;)

ALLAHA EMANET..ELAZIĞYA ÖLMEYE GİDİYORUZ...BEKLE BİZİ ELAZIĞ

MeL_55

08 March 2008, 23:56:55 #202 Son düzenlenme: 09 March 2008, 00:09:14 MeL_55
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 08 March 2008, 22:19:59
ERCÜMENT
FERİDUN -KENAN-EMRE-CAN
FATİH-ZAFER-SEFA-SERCAN
CANER-TURGUT
Bu kadro bu maçı alacak inşallah  demedi demeyin

emre de cezali... fatih de yok. sakat

ERCÜMENT
SERKAN -KENAN-RAMAZAN-CAN
FERIDUN-ZAFER-SEFA-SERCAN
CANER-TURGUT

ali ihsan

ERCÜMENT
FERİDUN-KENAN-RAMAZAN-CAN
MARCİEL-ZAFER-SEFA-SERCAN
CANER-TURGUT
O zaman bu kadro alacak bu maçı.

O.YILMAZ

Önemli eksiklerimiz ile çıkacağımız bu maçta kaybetmemiz halinde zaten hiçte iç açıcı olmayan ligteki durumumuz daha da karartıcı bir hal alacak. Bu maçtan alacağımız beraberlik çok iyi bir sonuç olmasada kaybetmekten iyidir.

Tüm gelişmeler aleyhimize de olsa, takımımızın bu kadar maçı peşpeşe kaybedeceğine inanmıyor ve bu maçtan ben 3 puan bekliyorum.

KırmızıBeyaz

Selamun aleyküm
Arkadaşlar elazığ bize ters gelmeyen bir takım en kötü zamanlarımız da dahi yenimişizdir. Ama bu maçı kaybedersek düşme ihtimalimiz çok yüksek sanırım ölüm kalım maçımız. Futbolcular da bu bilinç ile çıkarsa yenebiliriz veya hiç olmazsa bir beraberlik alabiliriz.
Celil ve Serkan ın olmadığı her maçta çok zorlanıyoruz bakalım sonumuz hayr ola Allah yardımcımız Olsun
Selamlar

seckin55

HİÇ kasmayın..elazıg kafaya oynayan takımlarla oynucak hep..kendi sahasında oynasın sorun degıl..antalya, ksk , kocaeli, eskişehir, erciyes vb gibi takımlarla maçları var..bız bunlarlan yaptık.bıraz ınanc gelse bır maç alsak dewamı gelcek.guvenıom ben bu cocuklara.alınlarından opuyorum hepsini..5 aydır para alamıolar..destek olmalıyhız.en buyuk samsunspr.

METE

allahın ıznıyle su macı alsak yaa nedıyelım hayrlısı olsun ama ınsallah ınsallah su macı alırızda brazda olsa sevınırız ...cunku cok ıhtıyacımız var 3 puana ınsallahda alıpda donerız bunca ınsanı uzmeye hakkı yok bu takımın tmm cefasınıda cekerız sefasınıda ama 6 7 hafta oldu bee samsunum...

edmontdante

Bu takımın adı SAMSUNSPOR.Hemen aklıma gelen 2 maç var.Birisi Petrolofis ile cezamız nedeniyle Çorum da oynadığımız maç.Hem ceza hemde eksikler olmasına rağmen 8 tane atmıştık yanlış hatırlamıyorsam 8-2.Diğeri yine ceza nedeniyle Ankara'da oynadığımız bjk maçı.Onu da kazanmıştık 0-1 geriden gelip.Çok maç var  çok eksiğimiz olmasına rağmen gençlerle kazandığımız hatta kimse galibiyet beklemiyorken.

Maçın önemini ve eksiklerimizi biliyoruz.Bence sadece Celil'i eksik sayabiliriz.Serkan zaten yok.Diğerleri varken ne oldu ki kaç haftadır.Hakkı varken  kaç tane kafa golü yedik ikinci yarıda.

Takım yenilgiyi kafadan kabul etmesin yeter.

Kadir ÇELEBİ

edmontdante

Evet katılıyorum inşallah alıcaz bu mac donum macı olsun bizim icin..