Hasbi Mentesoglu ( Hasbi Ağa )

Başlatan tuzlalı, 03 March 2005, 20:37:35

« önceki - sonraki »

ÇaÇa

Zamanında Hasbi ağaya televizyonlara çıkıp köşe yazılarında kara para aklıyor falan diyen sözde 3 büyüklerin kalemleri kimlerdi. Kim Samsunspor'un önünü tıkadı? kim Samsunspor'un başarılarını hazmedemedi ? Kim kafaya oynayan bir takım için Samsun'da hakem satın alıyorlar haberleri yaptı ? bilen varsa açıklayabilir mi ?

samet_55

ah hasbi aga ah kalksanda şu samsunsporun halini görsen ..çarşambaya her gidişimde yolun kenarında harabe bi şekilde duran(MENTEŞOGLU) fabrikalarını görünce içim cız ediyor.o başkanken ben yeni-yeni samsunspor maçlarına giden küçük bi velettim.pazar günleri maç samsundaysa sanki mahallede bayram yeri gibiydi herkes maçlara gitmek için can atardı.büyüklerimde bize aynen şöyle derdi,,lan ne maça gidiyonuz zaten5 atcaz..ah..ah..ah. nur içinde yat hasbi aga..

samet_55

çaça ozaman çocuktum..sana şöyle diyebilirim..bence o zamanın galatasaraylı yöneticileri kesin samsunspora bizan oyunları. oynadılar..

germencisse

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: germencisse - 26 June 2009, 13:25:03
her şey yürekte bitiyor..
maalesef bir daha zor gelir bize koca yürekli adamlar

Oflu

Hasbi Agayi dünya gözüyle görmek isterdim gercektende... :'(

celebi

Alıntı yapılan: Oflu - 26 June 2009, 17:50:45
Hasbi Agayi dünya gözüyle görmek isterdim gercektende... :'(

valla o nu görme gibi bir basibimiz oldu. ağa hemen hemen her maçta şov yapardı valla

ÇaÇa

Alıntı yapılan: samet_55 - 26 June 2009, 12:59:52
çaça ozaman çocuktum..sana şöyle diyebilirim..bence o zamanın galatasaraylı yöneticileri kesin samsunspora bizan oyunları. oynadılar..
yok mu o dönemleri hatırlayanlar... şu kişi köşe yazısında şunu yazdı şu kulup söyle açıklama yaptı güzel şeyler yazmışsınız evet okuduk öğrendik ama hep eksik hasbi ağayı karamak isteyenleride bilelim samsunspor düşmanlarınıda bilelim...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bizi hiç kimse yıkamaz dışarıdan.ancak içeriden yıkılırız osmanlı gibi.merhum hasbi ağa mızı da yıkan,duyarsız kalan bizler olmuşuz.adamın onbinlere istihdam sağlayan fabrikalarını kapatmışlar daleveralarla,ama bu fabrikalardan ekmek yiyen insanlar susmakla yetinmişler.ekmeğini yedikleri ağaları için birlik olup ses getirememişler.şimdi bakın millet devlet kuruyor,devleti soyuyor yine alkışı onlar alıyor...?

samet_55

çaça-daha 8-9 yaşlarındaydımstatın etrafı bataklıktı ,genelde de kadınlar orada kurba yakalar ve hasbi menteş oglunun fabrikalarına satarlardı.bazı buyuklerimizde...ona kızardı..kurba-salyangoz işleriyle ugraştıgı  için..tabi ogün dönen büyük dolapları anlamak için yaşım çok küçüktü..AMA HASBİ AGA GERÇEKTEN SAMSUNSPOR  İÇİN BİR EFSANEDİR

kaptan 55

onun gibi bir başkanı bir daha göremez ne SAMSUNSPOR ne TÜRK futbolu

kalptenþimþek

mehmet yılmaz

Muhteşem küpürler bunlar... Eğer Hasbi Ağa bugünkü medya ortamında olsaydı ve Samsunspor'u zirveye oynatsa idi Türkiye'nin en popüler adamı olurdu.

Coşun Özarı'ya yazdığı maddeler çok iyi, özellikle de, milli maçları Samsun'a al, gersini bizim taraftara bırak...

gkhn

Vay be eski başkanımıza bak...

ali ihsan

Müthiş orjinal bir adam Hasbi Ağa.Ne günlermiş be.Böyle bir başkanı Türk futbolu bir daha zor görür ...