FOTOMAÇ GAZETESİ BANK ASYA 1.LİG PANAROMA

Başlatan Sadece Samsunspor, 19 February 2008, 11:45:35

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı 2.-3. Lig panorama

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Sinan (Diyarbakır)

HAFTANIN HOCASI
Hüsnü Özkara (Sakarya)

HAFTANIN KARE ASI
Sinan................................(Diyarbakır)
Cihan................................(Karşıyaka)
Serdar Samatyalı.............(Malatya)
Doğan................................(Samsun)

HAFTANIN
HAKEMİ
Bülent Yıldırım (Eskişehir-Antalya)

GOL KRALLIĞI
16 Gol: Coşkun ( Eskişehir), Taner (Kocaeli)
14 Gol: Cenk ( Antalya),
13 Gol: Müslim (Elazığ),
12 Gol: Taner, Erman (Sakarya),
11 Gol: İskender (Kartal),
9 Gol: Caner (Samsun), M. Şahintürk (G.Antep BŞB), Hüseyin (Diyarbakır), Erol (Bolu),
8 Gol: Ümit (Ordu), Şehmus (Karşıyaka), Emrah Kol (Giresun), Bülent (Elazığ),

TOPLU SONUÇLAR
Elazığ-Sakarya: 0-2, Bolu-Diyarbakır: 2-2, G.Antep BŞBAltay: 0-0, Mardin-Giresun: 0-1, Malatya-Kartal:2-0, Karşıyaka-İstanbulspor: 1-0, Ordu-Samsun-1-1, Eskişehir-Antalya: 1-1, Kocaeli-Erciyes: 3-0

HAFTANIN MAÇLARI
Erciyes-Ordu, Antalya-Kocaeli, Altay-Mardin, Diyarbakır- Elazığ, İstanbulspor-Bolu, Samsun-Karşıyaka, Kartal- Eskişehir, Giresun-Malatya, Sakarya-Gaziantep BŞB

HAFTANIN TAKIMI: SAKARYA
Son 5 haftadır üç puana hasret kalan Sakaryaspor, bu özlemini Elazığ'da giderdi. Tatangalar, neticeyi iyi futbol oynayarak elde etti.

ALTIN KARMA
Ferhat (Eskişehir) Yasin (Sakarya) Cihan (K.Yaka) Alper (Malatya) Mehmet (Ordu) Sinan (Diyarbakır) S. Samatyalı (Malatya) Tolga (Giresun) Erol (Bolu) Doğan (Samsun) Serdar (Eskişehir)

cenkturgut

DOĞANIN STİLİNİ HENRY 'ye   BENZETİYORUM.İLeride iyi bir oyuncu olabilir  fakat  bunun için en azından 5-6 senesi var

atakumlueray

haftanın futbolcusu olan sinan 85 doğumlu.samsundaki diyarbakır maçında da çok etkili oynamıştı.çok iyi bir frikikçi zaten boluya da 2 golü de frikikten muhteşem atmış.izleyin derim.çok iyi bir topçu olacak

berusa55

19 February 2008, 15:50:16 #3 Son düzenlenme: 19 February 2008, 20:49:15 berusa55
arkadaslar ben kocaeli macından sonra bu Turgut'ta ısık oldugunu söylemiştim beni mahcup etmedi ve ordu macında da harika oynayıp bir de gol attı. insallah kendine iyi bakar ve samsunspor'umuza da cok faydalı olur...

CurvaSudSamsunspor

karşıyaka ya bence en az 2 yazar buraya yazıyom ben ce TURGUT DA İŞ VAR onu belki de gizliden takip etmeye başlamışlardır turgutu

US

TURGUT gercektende kendine iyi bakıp idmanlarını eksiksiz yaparsa gelecegin serkan aykutu olabilir...

samet

evet arkadaşlar ben turgutta birşeyler görüyorum bu adam kaybedilmeden bağlanmalı yani 5 sene falan sözleşme yapılmalı...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samet - 19 February 2008, 21:33:47
evet arkadaşlar ben turgutta birşeyler görüyorum bu adam kaybedilmeden bağlanmalı yani 5 sene falan sözleşme yapılmalı...

ne farkerede istersen 10 sene yap adama parasını vermezsen tffye şikayet eder tek taraflı fesheder  ;) dediğim gibi sırf paralarını ödeyemediğimiz için son 5 senedir transferden para kazanamıyoruz

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Tuqberk - 19 February 2008, 21:46:27
sırf paralarını ödeyemediğimiz için son 5 senedir transferden para kazanamıyoruz[/b]

Hülleyi unutma

ozkan17

pafdan cıkan adamlarımızı karıstırmamak lazım bence bu hulle mulle maaş olaylarına..nerden geldıklerını unutmazlar bence ve ole bıısey yapmaya kalkamazlar..(samet karaktersızını ayrı tutuyorum onu samsunsporun bır oyuncusu oalrak bıle gormuyorum)

US

Alıntı yapılan: ozkan17 - 20 February 2008, 03:02:04
pafdan cıkan adamlarımızı karıstırmamak lazım bence bu hulle mulle maaş olaylarına..nerden geldıklerını unutmazlar bence ve ole bıısey yapmaya kalkamazlar..(samet karaktersızını ayrı tutuyorum onu samsunsporun bır oyuncusu oalrak bıle gormuyorum)

pafdanda cıksa , kendi benligini kaybetmese bile para olmadan hic bişi olmuyo ozkan adam orda ekmek parası için koşuyo savasıyo....