Haydi Maça Programı-Ümit Aktan

Başlatan maviay55, 18 February 2008, 19:00:50

« önceki - sonraki »

maviay55

pazar günü haydi maçayı izledim ümit aktanın üstünde erzurumspor formasıyla programı yaptı..tüm erzurumlulardan mail faks vs.yagdı erzurumspor maçı kazandı başkanı tlfonla baglandı herkese birlik beraberlik çağrısı yaptı..

orhan babadan sonra böle bi proje aklıma düştü bizde yapalım abi stüdyo istanbuldaymış,bi samsunspor forması yollayalım giysin ümit aktan tüm samsunsporlular yıgdırsın msjları mailleri avrupadan falan birlik beraberlik çağrısı yapalım kulübümüze destek isteyelim büyüklerden..zaten söledi ümit aktan forma yolladınız da bizmi giyip çıkmadık die önceki haftalarda da es-es formasıyla dek gelmiştim..

benim fikrim böle güzel bi proje olur bence..yorumlar sizlerde  ;)

samsunew

kardeşim fikrine sağlık helal olsun sana hem reklamın iyisi kötüsü olmaz ümit akdan samsunspor forması giyerse bende o programı fax ve telefon yağmuruna tutarım sana söz.peki ya o bizim şanlı formamızı canlı yayında orhan baba giyse nasıl olur olursa çok iyi olur valla olay olur olay yetkili birilerinin babayla bu konuyu bir konuşması lazım madem ben samsunsporluyum diyor o zaman bu fedakarlığı esirgemez herhalde bizden hayırlısı bakalım.

seckin55

süper düşünce..site yonetımı bu konuya el atalım ................

cenkturgut

orhan baba giyse ne olur giymese  ne olur ama  1 trılyonluk  cek kesıp kulube  verırse ıyı olur  27 trılyonluk borcun bır kısmı odenır hıc degılse

US

orhan baba yayında SAMSUNSPORUMUZUN formasını giyerse olay olur ...
ümit aktan a da forma giydirme fikti de cok gzl erger bole bişi olursa birlik beraberlligimizin artacagından eminim ;)

maviay55

saolun kardeşlerim..orhan baba giymez sanmıorum ki giyerek o programa çıksın ama ümit aktan bence daha uygun olur süper olur program pazar günü saat 13:30-14 arası başlıo kanal-a da.. biraz daha düşünce lazım yardım edebilcek kardeşler lazım ben şahsen ank da yaşıorum istanbul grubu bu projeyi okusun istiorum  ;)

King Of The North

Her projeye destek bu saatten sonra.

onurbas

orhan baba forma gıymesın ama barı SAMSUNSPOR GRAVATI TAKSIN olmazmı

ozkan17

maviay dusuncenden dolayı tebtrık edıyorum senı be aynen katılıyorum reklamın ıyısı kotusu olmaz..ıstanbuldakı arkadaslarda ılıglenmelı bu dusunceyle

Pergani 55

Ümit Aktan iyi bir insan zaten Samsunspor'un yeri süper ligdir insallah bu zor günlerini geride bırakır demişti aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama bir türlü kurtulamıyoruz

celebi

ben bu programı hemen hemen her hafta seyredederim gerçekten adamın maşaallahı var.zaten samsundan bağlantı yaptığı kişi bizim atilla cebeci abimiz.progrma yaptığı  yeri istanbulda öğrensek aslında programdan önce bile biz forma götürebiliriz.

deli 55

bencede olabilir.geçen izlediğimde benimde aklıma gelmişti.

maviay55

nedenini bilemiorum admin bu konuyu kitlemişti... yeni açılmış!

celebi abi benim fikrim bu hafta olursa süper olur.ist grubundan ses seda çıkmamıştı sen katıldın bi topice..el atın da şu mesele güsel olcak gibi..

bizde kilitleniriz tv karşısına keyifle izleriz..

HoliganSamSunLu

güzel düşünce hayata geçirlirse başarılı olur en azından ses getirmiş olur..

celebi

Alıntı yapılan: maviay55 - 07 March 2008, 22:05:26
nedenini bilemiorum admin bu konuyu kitlemişti... yeni açılmış!

celebi abi benim fikrim bu hafta olursa süper olur.ist grubundan ses seda çıkmamıştı sen katıldın bi topice..el atın da şu mesele güsel olcak gibi..

bizde kilitleniriz tv karşısına keyifle izleriz..

bu akşam arkadaşlarla dernekte toplantı yapacağız bu meseleyi de konuşacağız inşaallah kardeşim sen merak etme.