PFDK cezaları kesti!

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2008, 18:43:22

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı PFDK cezaları kesti!

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı toplantıda, Galatasaray, Kayserispor ve Ankaragücü kuluplerine para cezası verdi..

Disiplin Kurulu, Galatasaray hakkında, Vestel Manisaspor müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle bin YTL, stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle de bin YTL olmak üzere toplam 2 bin YTL para cezası verilmesine karar verdi.

Kayserispor'a da Beşiktaş müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2 bin YTL para cezası verilmesine karar veren Kurul, Ankaragücü hakkında ise Gençlerbirliği maçında çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine hükmetti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun almış olduğu diğer kararlar şöyle:
2 resmi müsabakadan men cezası: Mustafa Şahintürk (Gaziantep B.Ş.Belediyespor futbolcusu)
İsmail KABA (Ankara Demirspor antrenörü)

3 resmi müsabakadan men cezası:
Volkan Taşkömür (Orhangazi Gençlerbirliğispor futbolcusu)

15 gün hak mahrumiyeti cezası:
Selahattin Pazarlı (Anadolu Üsküdar 1908 Spor masör yardımcısı)

500 YTL para cezası:
Adanaspor

Bin YTL para cezası:
Kütahyaspor, Antalyaspor

2 bin YTL para sezası:
Zonguldakspor

2 bin 500 YTL para cezası:
Sakaryaspor, Samsunspor , Siirtspor, Mardinspor

4 bin YTL para cezası:
Eskişehirspor

VALLA O KADAR OLAYDAN SONRA SAHA KAPATMA VERİRLER FALAN SANDIM İYİ 2.500 YTL İLE YIRTMIŞIZ HİÇ OLMAMASI GEREKİRDİ OLAYLARIN AMA OLDU Bİ KERE İNŞ. Bİ DAHA OLMAZ

onurbas

veis

gerçekden sevindirci bi haber.yanlız hayret federasyon ilk defa bizden yana olmuş şaşırdımm.

CurvaSudSamsunspor

paçayı ii kurtardık saha kapatma vermemiş ii ki

erkan55

bu ceza bu haftaki macla ilgili ise ucuz kurtulmusuz ;D

HaSaNCaN

Şok oldum. En az 2 maç saha kapatma bekliyodum. İyi yırtmışız valla taraftarlar arasında para toplayıp federasyonun suratına atarız artık. :D

Nuri Asan

Al bendende o kadar en az bende 2 maç bekliyordum.Erkan kardeşimin dediği gibi bu bu haftaki cezalarmı yoksa bu haftaki cezalar daha kesilmedi mi?

cenkturgut

-maddi sorunun aşılması imkansız.En az  su an odenmesı gereken para  2-3 trılyon arası.Kım verır kume dusmemeye oynayan bır takıma  bu parayı?

ozkan17

ooo ıyı yırtmısız yaww..kırk yılın bası adam akıllı bı ceza verdı federasyon

celebi

valla sevindirici haber gerçekten de

CeLL-O

Kocaeliespor maçında 19 Mayıs Stadyumu'nun koltuklarını kıran 10 kişinin kimliği belirlendi. Koltuk kıranlara büyük ceza geliyor

TAKİP SÜRÜYOR
Samsunspor-Kocaelispor karşılaşmasının son dakikalarında yeni yapılan maraton tribünündeki koltukları karan taraftarlar, emniyet müdürlüğünce çekilen kamera ve foğraflar ile tek tek belirleniyor. Koltukları kırdıkları tesbit edilen taraftarlar ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edilecek.

10 KİŞİ BELİRLENDİ
Yetkililer, şu ana kadar yapılan incelemeler sonucunda 10 taraftarın kimliğinin tespit edildiğini belirterek,"Çalışmalar sürüyor. Zarar verenler cezasız kalmayacaktır" dediler. Bu arada, mahkeme sonunda suçlu görülen taraftarların büyük para cazasına çarptırılacağı da öğrenildi.

Tribün_ali

valla ucuz yırttık ben dedim herhalde 2 mac en az