O da gitti

Başlatan HaSaNCaN, 10 February 2008, 17:51:55

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Samsunspor Teknik Direktörü Muhammet Dilaver, görevinden istifa etti. 3-0 mağlubiyetle sona eren Kocaelispor maçının ardından genç teknik adam yönetime istifasını sundu. Akşam saatlerinde ise yöneticilerle tekrar bir araya gelen Dilaver´in istifası kabul edildi. Takımın önünü açma adına böyle bir karar aldığını belirten Dilaver, "Bugüne kadar bana destek veren yönetime ve basına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

beşnumara

çok geç alınmış bir karar aslında hiç böyle bir karar alınmamalıydı da bakma işte paramız yoktu denememiz gerekiyormuş demek ki kader bu aslında bu maçta takım fena oynamamış ama yenilgi serisine bir yenisi daha eklendiği için gitmesi gerekiyordu bence iyi oldu başarılar hocaya

Northone

ii oldu da şimdi ne olcak? 2. yedek antrenör mü geçcek takımın başına? en azından futbolcuları tanıyodu. bakalım şimdi ne olcak.
samsunspor küme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sonuç bu olcak!

atakumlueray

tek rakibimiz giresun bence.malesef ya onlar düşcek ya biz.istanbulla mardini düşmüş sayıyorum tabi ki

ozkan17

yıne aynı seyı dıyorum..fedailer gelmelı teknık ekıbın basına..o ruhu olusturamadıkdan sonra kımı getırsek fayda yok..bı zamanların bısey bılmeyen hocası levent erıs sımdılerde adanayla neler basarıyo..kendı ıcımızdekılerle o ruhu tekrar uyandırmalıyız

celebi

vaybe dilaver de gitmiş çok yazık ya aman ne üzüldüm. bu kadar kaliteli hocayı nereden bulacağız şimdi.

pitbul055

15 gün önce spor55 de başgöl aramışdı hoca giderse bizde gideriz diye.han

cenkturgut

bu yonetım gıdemez  sız orasını merak etmeyın.

YAlnız  Muhammet Dılaverın gıdecegı bellıydı.Ya  yonetım hakkında bıldıklerım  futbolcuların yonetıcılere  soledıklerı  var ama yazmayacagım bu forumda.Cunku sonunda  suclu ben oluyorum .

ozkan17

laa allahım ya mıllet sana yol al demedımı cenkturgut..ya adam gibi kımlıgını acıkla yada yazma kardesım sıtede..gene tezgah kurmusun sıteye git alllahını seversen ya

cenkturgut

sanamı soracam  gıdıp gıtmeyecegımı ?

bende samsunspor taraftarıyım  ve  bu sıtede yazmaya hakkım var  goruslerımı dıle getırmeye.SEnden en az 5-6 yas  buyuk bırıyle konusurken yazısmallarına dıkkat et bence.

Bundan sonra  benım  yazısmalarımın ustune  yazma cunku cevap alamayacaksın.

Saygılarımla

celebi

O ZAMAN CENK TURGUT SENDEN 7-8 YAŞ BÜYÜK OLAN BİRİSİNİN SÖZÜNÜ DİNLEDE NE BİLİYORSAN SÖYLE ;)

cenkturgut

soyemek ıstemıyorum benım soyledıklerıme  bu taraftar ıtıbar etmıyor bu sıtede.OYle olsaydı  daha once bu sıtede  yazdıklarımı dıkkate alırdınız.

ozkan17

o zaman yaz yaz kendın dinle damammı

veis

kendisine teşekkür etmekden başka bişey yapamayız umarım başka takımlarda hocalık yapar ve başarılı olur.

Tribün_ali

Yaptıgı emeklere saygı inşallah başarılı olur