Samsun polisi

Başlatan Tribün_ali, 10 February 2008, 12:34:43

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Bu samsun polislerinden çekdigimiz başka hiçbirşeyden çekmedik bizi tenha yerde görse bir çırpıda dövecekler kendi mahallemde davak yiyyorum 30 tane cevik kuvvetten arkadaşımla bana 30 kişi sucsuz yere saldırdılar kapalı cezaevini karşısında kefeli park var oradan cevre yolundan beri evime gidecem polislere dedim evim yukarıda giderbilirmiyim bana dedigi kelime s... git tamam dedik sonra geri dödüm baktım arkamdan bir yumruk yedim ve ark vurdular tabi ki doğal olarak savunucam kendimi sucsuz yere vuruyor hepsi birdeN bir güzel dayak yedik arkaşım dagıtım iznine geldi tunceliye düştü maca gittik beraber bende 10 gün sonra askerim ark diyor askerim s... askeri diyor komşumun ve mahalledki ark yanında sebeb samsunspor atkısı var bende bize deplasmanda yapınların 2 mislisini samsun polisinden görüyoruz bu gün bana yarın size bunu yetkililere bildirmenin zamanı geldi samsunsporluyuz diye her zaman eziliyoruz istabul ş.. meşale yakıp tur atarkene kimse gıkını cıkarmıyor ama bize gelince üzerimizde her hangibi kırmızı beyaz olması yetiyor dövmeleri için

VAZ GEÇİREMEZ BİZDEN KİMSE SAMSUNSPOR SEVGİSİNİ ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR İSTANBUL Ş... İNAT

delacoste

Arkadaslar ben Almanyadan Ibrahim.
Sizlere bir kac hususta elestiri yapmak istiyorum.Bunu bir dost arkadas kardes abinin size bir tavsiyesi olarak görün lütfen.
Dün Kocaeli macini ben tv den izledim.ve gercekten futbolcularin 2-3 kisi haricinde hic bir varlik gösteremediklerini gördüm.Cok üzücü.
Seyircilerimiz ise cok iyidi, ancak her gol yedigimizde sanki otomatik olarakkale arkasinda bulunan kocaeli taraftarlarinin yanina kosuyordunuz.
Evet tahrik olabilir ancak bizler samsunluyuz samsunsporluyuz bu oyunlara kanmamamiz gerekiyor.SIz burda kimlere zarar veriyorsunuz Samsunsporumuza.bakin mac sonunda o güzelim maraton tribününün koltuklarini kirdiniz.BU NE KARDESIM YA... Yönetim gece gündüz cabalasin sizlerde koltuk kirin gereksiz masraf verin kulübe.Kusura bakmayin ama SIzlerin bunu kasti yaptiginizi ve gercek Samsunsporlu olmadiklariniza inaniyorum.
Macin atmosferi diyebilirsiniz ancak buna da inanmiyorum.
sizleri bu konuda daha hassasli davranmanizi bekliyorum
Sabirli olalim arkdaslar
Ibrahim

Northone

doğru söylüyorsunuz da her maç aynı tablo olunca insan yerinde duramıyor sadece ıslıkla bağırmayla da protesto olmuyor. polislere gelince Tribün_ali  sonuna kadar haklı kocaeli maçında ben de üst maratondaydım onlar ana bacı küfür ediyor polis hiç bir şey demiyor. ancak bize gelince hemen çevik kuvvet devreye giriyor.. maçtan sonra ben de eve zor gittim . hatta bi ara atkıyı çıkarmayı bile düşündüm. samsunda samsunspor atkısıyla polisten korkumdan gezemicek duruma geliyoruz resmen buna bi dur demenin vakti geldi de geçiyor.

Sadece Samsunspor

polislerin hepsi böyle arkadaşlar adam dövmeye yer arıyorlar

erdem

samsun polisi gerçekten de bize bi garip davranıyor.56 larda davullarla maça giderkenki müdahaleyi de anlayamadım.üstelik biz deplasmana gittiğimizde içeri hiç bir şekilde davul alınmıo polisler tarafından,ama bizim polisler maşallah kocaelilere özel ilgi göstermiş.

CurvaSudSamsunspor

10 February 2008, 15:28:01 #5 Son düzenlenme: 10 February 2008, 15:29:33 CurvaSudSamsunspor
dün çevre yolunun ordaki köprüye kadar gittik polis bastı her yeri çevik kuvvet bile geldi ama bizim küçük çacuklarda polislerle makara yaptılar POLİS BEKLEMEYİN DİYOR BİZ BEKLİYORUZ ÇOCUĞUN TEKİNE SORDU BURDA NE BEKLİYORSUNUZ ÇOCUK LAFI SOKTU otobüs bekliyoruz dedi ;D ;D ;D

Tribün_ali

Alıntı yapılan: Northone - 10 February 2008, 14:16:11
doğru söylüyorsunuz da her maç aynı tablo olunca insan yerinde duramıyor sadece ıslıkla bağırmayla da protesto olmuyor. polislere gelince Tribün_ali  sonuna kadar haklı kocaeli maçında ben de üst maratondaydım onlar ana bacı küfür ediyor polis hiç bir şey demiyor. ancak bize gelince hemen çevik kuvvet devreye giriyor.. maçtan sonra ben de eve zor gittim . hatta bi ara atkıyı çıkarmayı bile düşündüm. samsunda samsunspor atkısıyla polisten korkumdan gezemicek duruma geliyoruz resmen buna bi dur demenin vakti geldi de geçiyor.

Arkadaşım bizde tepki gösterdik koltukları kıranlara koltugu kıran genelde 15 yaş altı coluk cocuk zaten bilinçli samsunspor taraftarı bunu yapmaz ve izinde vermez nitekim kenan abi ve ümit abi koltukları kıranlara tepkilerini gösterdiler sana oradan kolay geliyor delacoste gecen sene kocaelinde 90 dk küfür anamıza bacımıza bir de otobüsümüzün camları taşlanmıştı adamlar gelmiş burda aynı küfürler devam ediyor armutu onlarımı izliyecez dinlicez biz gerci 90 dk görevimizi yaptık bagırarak ama artık nerdeyse kendi şehrimizde kendi formamoz ve atkımızla gezemicek duruma geldik lütfen mail yoluyla emniteye tepkimizi yazalım

Sempatik Bengülü

geçmiş olsun ali.söylencek çok kelime var.ben bazı şeyleri hala anlamıyorum.samsundasın ve samsunsporlusun tutuyor kendi polisin seni tartaklıyor.anlamış değilim.biz düşmeden önce denizliye maça gittik grup olarak boynumuzda atkılarla şehri turladık hiç kimse bişey söylemedi.ama kendi şehrindeki polislerin yaptığına bakyeni yönetim gelir samsunspor için bişeyler yapmaya çalışır ama destek yok bu takım sahipsizmi yada samsunspora garezlerimi var anlamış değilim neyse tekrardan geçmiş olsun

onurbas

DALAGOSTE hayatın boyunca bu takıma ne yaptın söylermısın BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARI SENSIN YA ANLATDA DINLEYELIM KARDESİM
NOT:samsunspor taraftarı kadar takımına sahıp cıkan taraftar yoktur mac sonu ne kadar koltuk atsakda takımın otobusunun onune gıderek takımı otobusten ındırerek takıma destek verenlerde bızlerız 1_2 koltık kırıldı dıye yok siz samsunsporlu degılsınız gibi laf kullanma kardesim

beşnumara

öncelikle şunu söylemek istiyorum samsun polisinin taraftarlara niye böyle davrandığını: maç günü haricinde ne zaman gördünüz boynunuzda atkı var diye sizi dövdüğünü?bunun tek sebebi var polis arkadaşım da var babamın yaşında tanıdığım polis de var.arkadaşlar polisler bizim gibi samsunsporlu değil ki hatta çoğu samsun dışından yani samsunlu değiller.çoğu da istanbul takımını tutuyor ve samsunsporluları sevmiyorlar.daha doğrusu yaptığı işi severek yapmıyorlar.diyorum ki tanıdığım polislere niye böyle böyle davranılıyor diyorum. cevap aynen şu:şu soğuk havada maç başlamadan 2-3 saat önce statta olacam ne işim var statta karda kıuşda başka işim mi yok diyorlar hele bir de ramazan ayında iftar varktinde veya iftar vaktinr yakın zamandaki maçlarda özellikle diyorlar ki ne işimiz var şimdi sıcak sobanın yanında orucunu açmak varken burda yarım ekmek ayran.yani anlatmöak istediğim şu çoğu polis istanbul takımlarının maçları hariç hiç bir maçta görev almak istemiyorlar adamlara görev veriliyor ve statta olacaksın diyor stadın güvenliğini tamamen özel güvenliğe verin bakalım  bu olaylar olacak mı?                                                                                                                                                                                                                 herkese saygı ve sevgiler

Northone

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 10 February 2008, 18:55:05
öncelikle şunu söylemek istiyorum samsun polisinin taraftarlara niye böyle davrandığını: maç günü haricinde ne zaman gördünüz boynunuzda atkı var diye sizi dövdüğünü?bunun tek sebebi var polis arkadaşım da var babamın yaşında tanıdığım polis de var.arkadaşlar polisler bizim gibi samsunsporlu değil ki hatta çoğu samsun dışından yani samsunlu değiller.çoğu da istanbul takımını tutuyor ve samsunsporluları sevmiyorlar.daha doğrusu yaptığı işi severek yapmıyorlar.diyorum ki tanıdığım polislere niye böyle böyle davranılıyor diyorum. cevap aynen şu:şu soğuk havada maç başlamadan 2-3 saat önce statta olacam ne işim var statta karda kıuşda başka işim mi yok diyorlar hele bir de ramazan ayında iftar varktinde veya iftar vaktinr yakın zamandaki maçlarda özellikle diyorlar ki ne işimiz var şimdi sıcak sobanın yanında orucunu açmak varken burda yarım ekmek ayran.yani anlatmöak istediğim şu çoğu polis istanbul takımlarının maçları hariç hiç bir maçta görev almak istemiyorlar adamlara görev veriliyor ve statta olacaksın diyor stadın güvenliğini tamamen özel güvenliğe verin bakalım  bu olaylar olacak mı?                                                                                                                                                                                                                 herkese saygı ve sevgiler

peki diyelim ki bu şekil de neden aynı muameleyi diğer takımların taraftarlarına göstermiyorlar. Örneğin Kocaelindeki polislerin hepsi kocaeli taraftarı mı? aynı muameleyi neden onlara yapmıyorlar??bizim farkımız ne ki onlardan ??

samet

en sonunda görecekler ama insanında bir sabrı vardır...

delacoste

Sevgili ONURBAS kardesim. sen beni yanlis anladin sanirim.Ben Gurbetde olabilirim evet dogrudur.ancak bu benim samsunsporlugumdan hic bir sey kaybettirmedi.Maclara gelemiyorum dogru maddi bir katkimda olmadi su ana kadar belki 5-6 kez yazin samsun maclarina gidiyorum.ancak bu davranislar da dogru degil tribünde olan olaylar yani koltuk kirma ve sahaya atma gibi.
Ben almanyada Samsunspor formasi ile disari cikiyorum.arkadaslarla futbol oynarken herkes 4 büyük takimin formasini giyerken ben samsunspor formasini giyiniyorum.üzerinde kocaman Celilin imzasi da var...( bu isin espirisi simdi)...........
Arkadaslar Futbolculara siz tepkinizi gösterin., bu olayda en cok samsunspor yönetimi zarara ugradi.futblcular degil.
Beni lütfen yanlis anlamayin sadece icimden gecenleri sizler ile paylasmak istedim

celebi

var bir sıkıntı ama hayırlısı bakalım. ayrıca ali kardeşimize yapılan hareketi kınıyorum.

pitbul055

5 arkadaşımla maça gitdim.şehir tarafı kale arkasına girdik.kocaeli taraftarına yakın bir yere oturmak üzereydikki daha ortada hiç birşey yokken adamlar küfretmeye başladı.tabi karşılık verdik.hemen polis bizi iterek uzaklaşdırmaya başladı.bir arkadaşım itmenin şiddetiyle kötü bir şekilde düşdü.polisle tartışmaya başlayınca arkalarından tele yapışmış kocaelki taraftarı polise eline sağlık diye bağırıyor.o taraftarın yanındada polis var ama birşey demiyor.artık şunu öğrendimki bu polisler biliçli yapıyor bunları.ismail uyanık zamanında taşkınlık olunca polis rakip seyirciyi tarafına girer joplardı.yönetimdeki vasıfsız adamları görünce polis daha bir güç alıyor..geçmiş olsun ali kardeşim.