Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

veis

resimde ordulu futbolcuyu tutan fatih aytekin.

edmontdante

Alıntı yapılan: veis - 18 February 2008, 18:32:17
resimde ordulu futbolcuyu tutan fatih aytekin.

VEİS,Fatih AYTEKİN ,Kenan 'ın arkasından geliyor

deli 55

resimde ordusporluyu tutan sefa...ilk görüşümde çıkardım :D

Sadece Samsunspor

cembaba

18 February 2008, 19:03:22 #499 Son düzenlenme: 18 February 2008, 21:34:16 CemBaba
bitane video da benden turgut'un golunden sonra costuk :)
http://www.youtube.com/watch?v=6JBNTnGdYYQ

BU da MACTAN ONCE DERNEKTEYKEN.. (antereman :D )
http://www.youtube.com/watch?v=M8nXZcetKdU

SAMSUNSPOR ASKIYLA..
http://www.youtube.com/watch?v=XCPSRO_HqPk

Nuri Asan

Zamanında bizimle hazırlık maçı yaptıkları zaman çocuk gibi sevinenler rakibimiz oldu ve şimdide utanmadan Samsun Kümeye diye bağırıyorlar heee vay bee.

@alucralı

sen üstüne alınma kardeşim senin yerin ayrı

jean

orduspor taraftarlari ayip etmistir gecen senede olmustu olaylar bu sefer iki oldu biz ise samsundaki maclarda dostca karsiladik samsun kumeye diye zihniyet dah adune kadar sahamizi verdigimizi unutmustur samsunsporun tek dostu biziz bu gunden sonra

HaSaNCaN

Seneye hesap görülecektir. Bu sene dost sandık bişey yapmadık ama seneye böle olmucak. kocaeliye ne  yaptıysak kat kat fazlasını orduta yapacağız.

south_london

orduyu ne kaale aliosunuz onlara cevap verince onlarda kendilerini bise zannediolar.tribun kulturu olmayan 2 3 yillik adamlara ne hesabi kesiceksiniz gidip orduyu alsak noolur sans eseri 2-3 yil oyniicaklar bizle sonra bi 30 yil daha goremicekler bizi ordaki coluk cocugu kaale almayin siz samsunsporlusunuz arkadaslar!

berusa55

18 February 2008, 23:03:51 #504 Son düzenlenme: 18 February 2008, 23:05:37 berusa55
bu adamlara sahamızı actık eskisehir macında 2 sene önce... samsunsporumuzu destekler gibi gidip destekledik eskisehire karsı. adamlar samsunda 2.lig a'ya cıktılar o zaman. kutlamalarda kullanmak üzere samsun büyüksehir belediyesi ciftkatlı üstü acık otobüsü verdi. ama bu nankörler Samsun kümeye diye bagırmıslar. etme bulma dünyası derler, karsılıksız kalmaz bir dahaki sefere bu yaptıklarınız. cünkü 2 senedir yapılanları gördük. artık kardes mardes yok!

Kadir ÇELEBİ

Dspor 1.Lig ozel programında samsunsporumuz icin yapılan yorumlarda Turgut dogan Şahin'e deginerek futbolcumuzun gelecek vaad ettigini duymak beni sevindirdi ayrıca takımımızın ligteki yerinin degisecegini ust sıralar olacagını vurgulandı..
macın ozet goruntulerinde gordugum kadarıyla gercek samsunspor ruhunu yakalamıs gorunuyoruz inşallah bu puan tablosunada yansıyacak onumuzdeki haftalarda taraftar olarak futbolcularımızdan daha cok sey bekliyoruz...

King Of The North

Ya boşverin Ordusporu bizim ayarımız olamazlar ne şehir olarak ne futbol kültürü olarak ne de taraftar olarak.Bizim 43 yıllık tarihimizde 29 yıllık Süper Lig hayatımız var herkes haddini bilecek ciddiye almaya gerek yok zamanı gelince gene abileri olacağız.

cembaba

biz zaten gene abileriyiz ;) Ama Takımdaki itici güç beni cok sewindirdi. bunun etkisinin Orhan Hoca'nın cok buyuk sahibi oldugunu dusunuyorum. Ayrıca Takım Korkmadan, Yani yenilecegim tipinde oynamadı. Bu da Bizim adımıza Sewindirici :) Dspor'daki acıklamalar doqru. turgut bana sorarsanız caner'den kat kat daha iyi.. hiç değilse top kaybetmiyor. mücadele ediyor. serkan aykutla daha iyi olacagını dusunuyorum

Sadece Samsunspor

19 February 2008, 12:11:59 #509 Son düzenlenme: 19 February 2008, 12:16:16 Tuqberk
çok art niyetli bi hakemmiş lan ş erefsiz herifler celil kırmızı gördü penaltı verdi daha ne yapsın adam resmen 3 puanı hediye etti siz alamadınız hakeme hala laf yapıyonuz işte böylesiniz siz