Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

onurbas

SÖMEŞİLER her yerde bu bi gercek kardeslerim

King Of The North

Videolar için teş. Samsunspor araftarı her zaman her yerde.

ozkan17

Alıntı yapılan: onurbas - 18 February 2008, 00:56:35
SÖMEŞİLER her yerde bu bi gercek kardeslerim

aynen onurbas heryerde samsunspor taraftarı..oyle kolpa ıstanbul trubunlerıne benzemez bızım trubunumuz 2 gol yıyınce takımı yuhalayan sonra 3,cuyu atınca takımı basına tac eden KOLPALARA benzemez bızım taraftarımız ve trubunlerımız..sampıyon olurken sevmedıkki seni SAMSUNSPOR küme düşerken bırakalım..

cenkturgut

ordu orduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

?

Koyduk   90   da    nefesi   durdu

:D

sbc_emir

arkadaşlar videolar için teşekkürler işte görüyorsunuz orda bize yapılan muameleyi biz rda ne biçim mücadeleler werdik dost dedigimiz ordulularr gözüküyorr orda sadece bi dostumuz var bizim oda akıncılar grubu zaten onlarlada görüştk o terbiyesizlere bakmayın dedi ve bizden özür diedi orduda akıncılar dışındaki serefsizler harbi serefsizz yani samsun kümeye diye bagıran zihniyet bizim kardeşimiz olamazz

Sadece Samsunspor

Alıntı Turgut sahanın en iyisi idi

Teknik Direktör Orhan Kapucu'nun her fırsatta çok iyi bir forvet olacağını söylediği ve hafta için yapılan antrenmanlarda yakından ilgilendiği Turgut beklenen patlamayı Orduspor maçında yaptı. Genç forvet gerek kendi mevkisinde gerekse defanstaki oyunuyla alkış topladı. Sahada basmadık yer bırakmayan ve de bir gol atan genç forvet, bir de karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamadı.

Alıntı Başkan kutladı

Karşılaşma sonrası Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş soyunma odasına girerek futbolcularını ve teknik heyeti kutladı. Gümüş, "Bu kötü hava şartlarında aslanlar gibi mücadele ettiniz. Sizleri alınlarınızdan öpüyorum. Bu hırs ve azimle mutlu sona ulaşacağız" dedi.

AlıntıGalibiyetle Dönmek İstiyorduk Ama olmadı

Teknik Direktör Orhan Kapucu, takımıyla beraber çıktığı ilk maçtan l puan aldı. Kapucu çok zorlu bir mücadele olduğunu söyleyerek, "Karşılaşma boyunca hem kötü hava koşullarıyla, hem de bize oranla daha atak olan Orduspor'la mücadele ettik. Galip gelebilirdik ama olmadı" dedi.Rakibi iyi etüt ettiğini de ifade eden Kapucu, "Bunun için gerekli önlemleri alıp, karşılaşmaya öyle başladık. Ancak amacımız defansa kapanıp, l puan almak değildi. Rakibimizin savunmada vereceği açıkları iyi değerlendirip kontra atakla golü bulmaktı. Çok puzisyon harcadık"diye konuştu.Celil'in kırmızı kartla oyun dışı kalmasını da değerlendiren Kapucu, "Celil'in ilk kartı görmesinde, orta hakemin çok fazla üzerine gittiğini düşünüyorum. Ancak hak etmediği bir karttı. Celil hocasına daha saygılı davranmalıydı. Umarım önümüzdeki haftalarda onun eksikliğini hissetmeyiz" dedi.

KAYNAK: SAMSUNSPOR RESMİ SİTESİ

SaMsUnSpOr 55

Alıntı
Bank Asya 1.Lig'de yer alan iki Karadeniz temsilcisi Orduspor ile Samsunspor, 1-1 berabere kaldı.
18.2.2008

Bank Asya 1.Lig'de yer alan iki Karadeniz temsilcisi Orduspor ile Samsunspor, dün oynanan maçta 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Orduspor'un kazandığı penaltı atışını Ümit kullandı. Pozisyonda kaleci Ercüment başarılıydı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 73'te kaleci Şenol'la tartışan Celil Sağır, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 81'de Mülayim'in pasında topla buluşan Mehmet, Orduspor'u 1-0 öne geçirdi. 90+1'de Turgut karşı karşıya pozisyonda fileleri havalandırınca, maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Maç bitiminde Şenol ile Turgut arasında çıkan tartışma sonucunda iki takım futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Sahaya giren polis, olayları yatıştırdı. Ancak olaylar tribünlere sıçradı. İki takım taraftarları birbirine kar topu ve pet şişe yağdırdı. Ayrıca, Samsunspor taraftarları koltukları sökerek sahaya attı.
KAYNAK - FANATİK GAZETESİ

Tribün_ali

Helal çocuklar size 1 puan cok iyi askere gitmeden sevindirdiniz beni

Lazoli

hic bosuna hayal kurmayalim bi dahaki hafta en fazla bi puan aliriz. su ise baksana hem markayiz hemde 1 puana seviniyoruz öylemi? iyi walla.

körfez55

her sene aynı şey oluyo.ordu taraftarı taşlar akıncılar özür diler.orda samsun kümeye diye bağıran nankör ordu taraftarı daha düne kadar bizim oynatmadığımız futbolcuları verdiğimiz orduspor taraftarıdır...zaten adamlar herkesle düşman bir komşuları giresun diğeri samsun ikisiyle de araları bozuk.ardusporun taraftarı da futbolcuları da çirkeff..bknz..ümit tütüncü, şenol,ismail kartal.sonuc itibariyle bu taraftar müsveddelerini dikkate almamamız geeki,r diye düşünüyorum.

METE

Sadece Samsunspor

çok belli olmuyor ama yorum yapayım - ercüment o nasıl bir çıkış öyle - öyle bir çıkışmı var resmen penaltı yaptırmaya gitmişin ama golü yemediğin içinde kutlarım - ercüment hele o yediğimiz gol ne ya bomboş bırakmışın sol tarafı adam bıraktı kaleye topu sen sağda duruyorsun olcak iş değil

bizim marciel nasıl bir şut çekmiş öyle ya direkte patlamış ama gol olsa çok süper bir gol olurdu

ayrıca turgutu ve takımı tekrar tekrar kutlarım

harbisamsunsporlu5517

SaMsUnSpOr 55

kalecinin yediği gol çok amatörce ya ne mal herifler var bu takımda bizim kulübe hiç doğru düzgün kaleci gelmicekmi

maviay55

cmtesi günü arkadaşımla iddaa bayinde kupon yaparken ordu maçımızla ilgili bi yorum yaptım arkadaşıma bu maçtan puan alırız bak görecen dedim bu maçı kaybetmicez dedim o sırada yandan bi ses geldi ortayaşlı bi abi(ben orduluyum bu maçı ordu alır banko) bende sinirlendim bende samsunluyum abi samsunsporum yenilmeyecek dedim..herif bi bozuldu ben öle diince düşünmeye başladı  ;D
adam 20ytl bastı orduyu yazdı...

yüzümü kara çıkartmadı samsunsporum 1 puanı yaşıtım olan turgutun golüyle hanemize yazdırdı Allah razı olsun hepsinden samsunlu olmaktan bi kez daha gurur duydum ordulu adamı bozdum ne mutlu samsunsporluyum diene  :P ;)