Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

körfez55

bunlar zaten her sene çirkelik yapıo eee şenol la ümit tütüncü varsa normaldir...ksk ya dı koycaz bu takım düşmeyecekkkkkkkkkkk...

MeL_55

RAMBO FORMASINI CIKARMIS CEZA ALMAMAK ICIN YAVRUM BEEE

seckin55

cok şukur.ordudan bu durumda 1 puanda iyidir.encok uzuldugm celilin kırmızı kartı.bıraz daha akıllı olsa belkı macı alcaz .

dr_ahmet

17 February 2008, 16:03:26 #378 Son düzenlenme: 17 February 2008, 16:04:16 Amsterdamli
spiker samsunlu topçuları anlamıyomuş...
i.. 90 dakka bağırdılar samsun kümeye diye...

10 kişde koyarız adama

Forvetim

böylesi maçta 1 puan iyi puan hayırlı olsun, inşallah haftaya ksk yı yenip çıkışa başlarız

Sadece Samsunspor

RAMBO RAMAZAN DÖV HEPSİNİ

10 KİŞİ GOL ATTIK ARKADAŞLAR VE SAVAŞARAK OYNADIK CELİL YOKKEN CEERKAN YOKKEN CANER YOKKEN GOL ATTIK HELAL SAMSUNUM GELECEK HAFTA İÇERDE ALACAZ 3 PAUNI

DELİ ORHAN OLEYYYYYYYYY  ;D

cenkturgut

karsıyaka  takımı cok ıyı formu yuksek samsun ıcerıde  kazanamıyor buda bı gercek ıcerıde  bır puan super olur

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: BİTMEZ BU SEVDA - 17 February 2008, 16:02:48

hehe ole bsey varsa ramazan yagnı gordugum kadarıyla pehlıvan gıbı zaten sınırde var  oldurur adamı... :D

harbi be pehlivan gibi adam orduspor un topçuları onun yanında cüce kalır be

METE

abı bence cok guzel oynadık cokda guzel oynuyoruz ıns bu hocayla bseyler yaparız dıom ben... bu arada su söz dogruymmus mac 90 dakka... :D

MeL_55

dr_ahmet

bu ordulular bizi süperlig de şampiyonluğu oynadığımız sene
samsunda 1-0 yenmişlerdi...
Ben hep diyorum futbolda dostluk yok diye..
Çok güzel koduk heriflere allah razı olsun 2 maçta 4 puan...

King Of The North

vALLA fazla heveslenmeyelim sadece 1 puan aldık haftalar sonra,bu gazla 1 hafta iyi yorum yaparız artık,Ksk maçı çok önemli artık,bundan sonra her deplasmanda olacağım özellikle Bolu'ya gideceğiz Allah'ın izniyle..

MeL_55

ARKDASLAR   3 MAC YENERSEK PLAY OFFA GIDERIZ

Sadece Samsunspor

Alıntı Karadeniz derbisinden 1 puan çıktı!

Bank Asya 1.Lig'de oynanan Karadeniz derbisinde goller geç geldi, heyecan tavana vurdu! Orduspor 87'de bulduğu golle 3 puana uzanacakken, bitime anlar kala Samsunspor 15 dakikasında 10 kişi oynadığı maçtan 1 puan çıkarmayı başardı..

AJANSSPOR

Alıntı Karadeniz'de gülen yok

Bank Asya 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Orduspor evinde Samsunspor'u ağırladı. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan ve Hakan Sivriservi'nin yönettiği
mücadelenin ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıda iki takımın bulduğu golle maç 1-1 berabere bitti. Ordu puanını 34'e, Samsun 24'e çıkarttı.

17.02.2008   

Kaynak : Sporx.com

cenkturgut

ne playoff u   dusmeleyımde  gerısı onemlı degıl  playof   hayal hayaldende ote utopya