Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

Forvetim

METE

abı ferudunu oyundan almassa bızım hoca cıddı cıddı on kısı kalcaz heralde adam sert hrıo yaww...  ::)

Sadece Samsunspor

DELİ ORHAN AZ TEHDİT ETSE ŞUNALRI EĞER YENİLİRSENİZ TOPUKLARINIZA SIKARIM DİYE  ;D

Forvetim

malatya yeniyor, bu maçı mutlaka almamız lazım yoksa sıkıntı derin olacak

Çaðrý55

bi aralar en favori şarkım çalıyo timbaland çıktı adamım benim

METE

Alıntı yapılan: Tuqberk - 17 February 2008, 15:01:23
DELİ ORHAN AZ TEHDİT ETSE ŞUNALRI EĞER YENİLİRSENİZ TOPUKLARINIZA SIKARIM DİYE  ;D

hehe vallaha dogru soluon olum bakın ıkıtane sıkarım surda bseye yaramaz alın su macı sızde kurtulun bende falan :D:D:D:D

harbisamsunsporlu5517

tehdıt neysede almazsalar parayı unutsunlar

Çaðrý55

adam bir maç alacak 30 milyardan bahsediyoruz yepyeni gıcır araba parası millet 30 sene çalışıyo anca alıyo anasını satim işe bak adalete bak

Forvetim

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 17 February 2008, 15:05:06
adam bir maç alacak 30 milyardan bahsediyoruz yepyeni gıcır araba parası millet 30 sene çalışıyo anca alıyo anasını satim işe bak adalete bak

adam başı 30.000 ytl değil ha  ;D

cenkturgut

mıllet macı canlı veren bır yer varmı?

Sadece Samsunspor

caner ve serkansız bence çok iyi oynuyoruz bu maçta aman nazar değmesinde

hadi turgut senden bir gol bekliyoruz

Çaðrý55

Alıntı yapılan: Tuqberk - 17 February 2008, 15:07:35
adam başı 30.000 ytl değil ha  ;D
puahaha  ;D bende adam başı sandım ee 30 binden adam başı ne düşer ya 2 3 milyar neyse oda iyi :)

cenkturgut

yahu toplamda  30.000

zaten futbolculara sezon basından berı odenen sadece  prım var  baskada bısse yok hehe

samsunlu_alemdar

bu ordu hep böle geçen sene ki olaylı maçtada samsun kumeye diye bagırdılarrr gene bagırıyorlar maratonda oturan çekirdekçileri hep böyle yapıorrr ama kaçarkende arkasına bakmadan kaçıyorlarrrr