Murat Duman ile yollar ayrıldı

Başlatan Sadece Samsunspor, 31 January 2008, 20:45:59

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

31 January 2008, 20:45:59 Son düzenlenme: 31 January 2008, 21:55:15 samsuni
Alıntı SAMSUNSPOR KULÜBÜ BASIN BÜLTENİ

Futbolcumuz Murat Duman ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi fesih edilmiştir. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında ve futbol hayatında başarılar dileriz.

Saygılarımla

CAN AYDIN
Basın sözcüsü

BEYLER TAMAM ADAMI GÖNDERDİK SAĞ KANATTA Bİ FERİDUN KALDI   :-X

körfez55

gitmesi gerekiyosa gider.öyle ayak takımına sensin diyerek kendimizi küçültüyoruz.başarılar kendisine...

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: Tuqberk - 31 January 2008, 20:45:59
BEYLER TAMAM ADAMI GÖNDERDİK SAĞ KANATTA Bİ FERİDUN KALDI   :-X

şu feridun kazmasıda gitse çok süper olcak adam maçta uyur gezer gibi geziniyo ortalıkta

red_white

sanki bi işe yarar bişey yaptınız

samet

Sadece Samsunspor

Alıntı-TRANSFER ÇALIŞMALARI-
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Kavuk, Samsunsporlu Murat Duman'ın transferinde son noktaya geldiklerini belirterek, ''Murat Duman, Samsunspor ile olan sözleşmesini feshediyor. Yarın veya cumartesi günü kadromuzla çalışmalara başlayacak. Trabzonsporlu Cem Demir konusunda da Trabzonspor'un vereceği kararı bekliyoruz. Oyuncunun kadroya alınıp alınmayacağını bekliyoruz. Eskişehirspor kalecisiyle görüşmelerimiz sürüyor. Transferin son gününe kadar bekleyeceğiz. Transferin son günleri her zaman için çok daha hızlı geçiyor. Bekleyip göreceğiz'' dedi.

EVET MURAT DUMAN MALatya YA GİTMİŞ CEM DEMİRDE ÖYLE

ozkan17

onurbas

zaten ben sahsen murat dumanı beyenmiyodum kardesim oynamıyo kı adam hiç

Sadece Samsunspor

neyse layık olduğu takıma gitmiş MALatya ya

onurbas

zaten bızı satan adamlar hep MALATYAYA mı gıdecek anlamadımkı ben bu işden hiç birsey

son nefes55

3-4 yıl önce cezamız nedeniyle yozgatta oynanan sivas maçında bu ibine adam taraftara küfür etti maç anında giden arkadaşlar bilir ordan beri sevmezdim sonra bize geldi ama adam değil iştee

samet

Alıntı yapılan: alemsirinler55 - 01 February 2008, 19:02:06
3-4 yıl önce cezamız nedeniyle yozgatta oynanan sivas maçında bu ibine adam taraftara küfür etti maç anında giden arkadaşlar bilir ordan beri sevmezdim sonra bize geldi ama adam değil iştee
evet kardeş az daha sahaya atlayıp dövcektik...

celebi

hakan55

anlıomıyorum yhaa malatyada sıkıntıda dıyorlar adamlar paso adam alıorlar bızde habıre verelımm:S:S

pitbul055

lan malatyanında biton borcu var ama adamlar yine transferlerini yapıyor.offfffffffffffffff offfffffffffffffff bunlar adamı kanser eder.