TSYD'den Samsunspor'a kınama

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 January 2008, 22:43:43

« önceki - sonraki »

seckin55

Arkadaşlar basın masın lazım değil bize.kostek olan gazete bunlar..bırakın yapmasınlar haberleri.cokta lazımlar yani..yalan dolan sizlerde.işte resmen kostek oluyorsunuz..biz samsunsporun sitesinden alırız haberleri sorun degil.burdada bir aileyız.halksız habersizde olsun.yapmış oldugunuz yalan haberlerden dolayı yerel gazete almıcam artık.kostebekler

Çaðrý55

bu son haberdede görülüyorki onların bize ne kadar muhtaç olduğu eğer böyle olmasaydı bu kadar büyütmezlerdi yapsınlar protestolarını kendi zararlarına bizde almıyoruz gazetelerini  ;) eğer samsunspordan çıkarları olmasydı bu kadar haber konusu olmazdı takmayabililerdide ama baya canları acımış :) mümkünse kahveler filanda almasa bu gazeteleri süper olur

Sadece Samsunspor

samsunda sadece haber gazetesi samsunspor yayına devam ediyor ilginç ???

Baþkent_55

çok lazımsınız sanki defolun gidin...........bizim sizin gbi basına ihtiyacımız yoktur....sen yap uydurma haberleri milleti birbirine düşür sonrada çık zırla ........hadi orda nnnnn sieeeeeeeee.........ben olsam yönetimin yerinde bırak 15 dkyı basına kulübün önünden geçmeyi bile yasak ederdim .....oh çok ii yapmışlar.....................yalancı basın istemiyoruzzzzzzzzzzz

yk55

allah belanızı versin. ne zaman fayda sağladınız takıma, bide çıkmış haber yapmıyacaz diyorsunuz. siz kimsiniz bee. uşaklık etmekten başka birşey bilmezsiniz. size ne denirse onu yazarsınız köleler. sanki gazetenizden alıyorduk haberlerimizi. aslan gibi sitemiz var. siteden yazan bazı arkadaşların yönetimde bir bir tanıdığı insanlar var. biz haberlerimizi onlardan alıyoruz. gazete demeye bin şahit ister. dandik bir kaç sayfa yazı yazdınız diye birşeymi sandınız kendinizi. hadi bakalım yaylanın. bi daha külübün yanından bile geçmeyin.

SÖÐÜTLÜBAHELÝLER

YEREL BASIN NE VERDİNİZ SAMSUNA NE?O KADAR PROBLEMLER VARDI NEYE ÖNCÜLÜK ETTİNİZ,NE Bİ PROJE NE Bİ KAMPANYA SİZİ STADA BİLE SOKMAMAK LAZIM ASLINDA

Baþkent_55

neymiş efendim daha samsunspor haberleri yayınlamıyacaklarmış......arkadaşlar kocaeli maçında basını protesto etmeye çağrıyorum..........YALANCI BASIN İSTEMİİİYOOOOOORUZZZZZZZZZ

Taraftarýz

Geç alınmış bir karar yönetimi tebrik ediyorum sonuna kadar arkanızdayız

SÖÐÜTLÜBAHELÝLER

TSYDEN KINAMAYMIŞ KİMİ KINIYOSUNUZ BE SİZ İSTANBUL UŞAKLARI AMA SUÇ BİZİM YEREL GAZETELERDE BU ZAMANA KADAR HANGİ KAMPANYANIN BAŞLANGICINI YAPMIŞLAR NE VERMİŞLER SAMSUNSPORA HERKEZ ÇIKAR PEŞİNDE.O DEĞİLDE NERELERDEN NERELERE GELDİK BİZE KOYAN BU????????
YİNEDE ÖLENE DEK SAMSUNSPORLUYUZ,BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ

Baþkent_55

SEVGİLİ HALK GAZETESİ YAZARI OSMAN KARA SANSÜR UYGULAMASI YÜZÜNDEN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN İSTİFA ETMİŞ.....TOPUNUZ GİDERSİNİZ İNŞALLAH......EĞER BU SANSÜR KALKARSA BENDE MAÇLARA GİTMEME KARARI ALIRIM .....BÜTÜN TARAFTARLARI BİRLİKTE HAREKET ETMEYE ÇAĞRIYORUM.....BÖYLE ART NİYETLİ BASIN OLACAĞINA HİÇ OLMASIN ......İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-Z

Tribün_ali

Bizim basında palavracı adam gibi birşeyler yazmıyorlarki ama genede bizim basınımız samsunspor haberleri vermiyorlar bunlar ist haberleri vermedigi için seviyorum

Baþkent_55

SAMSUNUN KİŞİLİKSİZ BASIN MENSUPLARI.....SİZ KİMSİNİZ YAAA HALEN ÇIKIP TVLERE SANSÜRÜ ELEŞTİRİYORSUNUZ .........TEKRAR EDİYORUM VE BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARINI GÖREVE ÇAĞRIYORUZZZZZ........YA ÖZÜR DİLEYECEKLER YA DA DEFOLUP GİDECEKLER.........ALAH AŞKINA KOCAELİ MAÇINDA ŞU BASINADA DERS VERELİM HEP BERABER ONLARI PROTESTO EDELİM .....BANA GÖRE YÖNETİMİN ŞU ANA KADARKİ EN OLUMLU KARARIDIR BU.......HİÇ KİMSE SAMSUNSPORDAN BÜYÜK DEĞİLDİR .............SİZ YOKKEN BİZ VARDIK BU TAKIM ONCA YENİLGİLER ALDI AMA BİZ ASLA SIRT ÇEVİRMEDİK ÇEVİRMEYECEĞİZ .................YAZIKLAR OLSUN SİZE HEPİNİZ HAİNSİNİZ

Çaðrý55

yaa sansür filan diolarda onların haberlerinin altına mesaj attım iki kere ikiside yok göremedim gayette düzgün yazdım yani eğer yayınlamadılarsa beninkileri onlarınki ne oluuyo şimdi

Kadir ÇELEBİ

Seninkileri pankart yapıp sehrin işlek yerlerine asıyolar bu sayede duygu somuruyolar.!!

Alemci İsmail

Çok lazımdı sanki şehir komple dış güçlere çalışıyo,basın da olmasın bu saatten sonra,kimse destek vermesin Samsunspora,markasız kalalım inşallah >:(