bülent korkazı getirmenin tam zamanı

Başlatan beşnumara, 30 January 2008, 13:00:02

« önceki - sonraki »

beşnumara

arkadaşlar teoman abimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. belki zamanı değil ama ilhan cavcav bülent korkmazın görevine son verdi. hazır boşken böle hırrslı bi hocayı takıma getirmemiz lazım hem ara da verilmişken 10 gün bülent hoca için iyi bir zamandır.yönetimde para yok  futbolcu alamıyoruz inşaallah bu sorun bir an önce çözülür hem de bülent hoca düşünülür

Sadece Samsunspor

evet çok iyi olur kendisinin kişiliğini seviyorum gerrçekten ama bizim bu önerilermizi siteden biri gidip yönetime aktarmalı burda yazılanla kalmamalı

veis

evet genç ve hırslı bi hoca bülent korkmaz samsunsporun ideal hocasıdır bencede.

ozkan17

30 January 2008, 19:30:58 #3 Son düzenlenme: 31 January 2008, 17:33:00 ozkan17
tabiki ıyı olur onun gelmesı..hırsı,basarıya teknık dırekdorluk anlamında aç olması bıseylerı basarma arzusu ıcınde olması nedenıyle ve bellı bır karızması var futbol ıcınde mesela gbırlıgıne ergun teber ve bır ıkı oyuncuyu daha beraberınde getrdı hocalıga geldıgınde..belkıde bıze gelırse yanında bırılerınıde getırebılır..gelırse ıyı olur ancak gelırmı orası mechul..

deli 55

eğer öyle bir imkanımız varsa mutlaka bülent korkmazı getirmeliyiz.çok hırslı bir insan.samsunsporda çok başarılı olacağından kesinlikle eminim...

jean

esasinda iyi bir fikir bu seneyi boyle atlatuiriz seneye onun hatirina iyi oyuncular gelebilir

samet

ide onu getirecek para hani bize şimdi bedava çalışcak adam lazım...

Çaðrý55

yaa gelse ne olur onunda geleceği yılmaz vural gibi şehir şehir geziyo baksanıza 3 klupten ayrıldı bu sene paramı vercez bide ona bursa yönetimiyle anlaşamıyodu transferde bizde hiç para yok sorun çıkarır

celebi

bildiğim kadarıyla bülent korkmaz biraz paracı adam eğer para yoksa zor gelir.

jean

bulentin kendisi dedi parayla isim yok ihtiyacimda yok diye teklif gelirse eminim samsunsporun buyuklugu var diye tereddut etmùeden kabul eder

karasamsun

benim bilgim bulent korkmaz bu sezon iki takim calistirdigi icin onumuzdeki seneye kadar herhangi bir takim calistirma hakkina sahip degil kurallar geregi.

Tribün_ali

ERCİYESSPORLU

s_uzunkaya

bülent hırslı bir adam, küme düşmek istemez... ama konuşmasında ben anlık değil uzun soluklu bir takım çalıştırmak istiyorum diyordu.başarılı olamadın hadi güle güle demiycek bir zihniyetle çalışmak istiyorum,en az 4-5 sene takımla beraber olmak istiyorum dedi. bu ona taahüd edilirse, gel kardeşim malzeme şimdilik bu, al bu takımı 4 sene 5 sene senin bu takım bu sene değil se bile seneye süperlig sonrada zirvelere çıkar. denirse olabilir!mi acaba  8)...yokyaa bülent hem küme düşmek istemez,hem küme düşüp de maddi olanaksızlıklar yüzünden sersefil olan bi takımda işi iyice riske edmek istemezzz...

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: karasamsun - 03 February 2008, 10:58:02
benim bilgim bulent korkmaz bu sezon iki takim calistirdigi icin onumuzdeki seneye kadar herhangi bir takim calistirma hakkina sahip degil kurallar geregi.

Evet dogru Bulent Korkmaz yonetim tarafından sozleşmesi fes edildigi icin bu kuralın kendisi hakkında uygulanamayacagını dusunuyor ve federasyona bununla ilgili başvuruda bulundu.