Cumhurbaşkanına gidecekler

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 January 2008, 13:38:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ARKADAŞLAR EVET YENİ KONU AÇILMIYOR SİTEDE BELKİ BANA ÇOK KIZACAKSINIZ AMA SAMSUNSPORUMUZ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR HABERDİ.

Alıntı Cumhurbaşkanına gidecekler

Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri´de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Gül, yapılan ayaküstü görüşmede, Samsun´a geleceğini ve Samsunspor´u da ziyaret edeceğini söyledi.Belirterek, "Ben Türkiye´nin Cumharbaşkanıyım. Dolayısıyla her takımın taraftarıyım" dedi. Yönetim ise önümüzdeki günlerde Gül ile Köşk´te görüşmek için randevu talebinde bulundu.

TESADÜFÜN BÖYLESİ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçen hafta sonu Kayseri´deydi. Samsunspor´da Erciyesspor maçı için hafta sonunu Kayseri´de geçirdi. Ne tesadüftür ki Cumharbaşkanı Gül ve Samsunspor kafilesi de aynı otelde kaldı. Hilton Oteli´nde Kayserili işadamlarıyla yemekte buluşan Gül, programı sonrası havalanına gideceği sırada otelin lobisinde Samsunsporlu yöneticilerle ayaküstü görüşme yaptı. Gül, Samsunspor7a ligde başarı diledi.

ZİYARET EDECEĞİM
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Başgöl, Aykut Çepni ve Şener Aydın, Cumhurbaşkanı Gül´ü Samsunspor taraftarı olarak Erciyesspor maçına davet ettiler. Gül ise yoğun programı nedeniyle maça kalamayacağını belirterek, "Samsun´a geldiğim zaman Samsunspor´u da ziyaret edeceğim. Ancak şunu belirtmek istiyorum. Ben Türkiye´nin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla her takımın taraftarıyım" dedi.

RANDEVU TALEBİ
TFF´ye olan borçlar nedeniyle yeni transferlere lisans çıkarma konusunda sorun yaşayan Samsunspor´da Başkan Sezgin Gümüş´ün, ayaküstü görüşmede Cumhurbaşkanı Gül´e bu konudan bahsetmediği öğrenildi. Başkan Gümüş, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Gül ile Köşk´te görüşme yapmak için randevu talebinde bulundu.

red_white

ozkan17

hıc bır faydası olmayacakdır..haberı koymanada gerek yokdu aslında tugberk amacı ney sımdı bu haberın

harbisamsunsporlu5517

ıyıkı actın konu yıne partı agzı konuşmayın inş yararı olacaktır

celebi

bence de hiç bir faydası olmayacaktır.

harbisamsunsporlu5517

inş olur butakım bu ulkenın takımı degılmı içiniz rahat olsun

Sadece Samsunspor

tamam beyler bu konu tartışma yaratabilir açmamam gerekirdi bu konuyu haklısınız

konu kilit