Samsunspor'a gelir kaynaklari (fikirlerinizi paylasin)

Başlatan Cagdas Ünver, 16 January 2008, 20:14:04

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: ÖnDeR - 18 January 2008, 10:44:16
öncelikle herkeze merhaba msj olayı için benim bildiğim kadarıylan telofon şirketleri belli bi kota arıyorlar o sayıyı bulmanız lazım

BİRAZ DAHA AÇAR MISIN BU MESELEYİ.

timofte

bir yöneticimizden sms konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini öğrendim, bir-iki hafta içinde uygulamaya gecebilirmiş.

celebi

bu güzel bir haber işte.inşaalllah olacak bu iş.

ÖnDeR

şirketler zarar etmemek için mesela vereceğim kısa mesaj numarasına en az 3000 mesaj atılmasılazım diye bi pırotokol imzalatıyorlar

beşnumara

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 17 January 2008, 15:09:27
Arkadaşlar benim düşündügüm gelir kaynagı samsunda olan mert plajı yeni yapılacak olan fener plajının gelirseliri yusuf ziya yılmaz tarafından bagışlanmalı
Birde bandırma vapuruna giriş ücretleride verilmeli ama nerde bizde öle belediye başkanı
arkadaşım bu yönetimi daha doğrusu 2001den beri samsunsporu bu hale getiren adamdan sen destek vermesini istiyosun öle mibekle verir adam samsunsporun işinin iyigitmemesi için para veriyor veya işini iyi yapmayana destek veriyor görüyoruz son iki yıldır kimlere ne yaptı. bazı şeyleri açığa çıukaran savcımızın tayini çıkartıldı b.şehir belediye başkanının yolsuzluğu çıkacak diye sen nelerden bahsedşiyorsun bu adam başkanlığı bırakmadıkça kimse destek beklemesin

harbisamsunsporlu5517

inş sms kampanyası olursa kontorlu hattanda msj yollanır eger yonetimimiz bu kampanyayı baslatabilirse buyuk para toplanacagı kesin bunun uzerıne gıdılmeli uyumayın artık aks kanal s klas alfa

Cagdas Ünver

Admin rica etsem konuyu sabitleyebilirmisin.Simdiden tesekkürler

Çaðrý55

Samsun nüfusu 1.350.000 ama kendini gerçekten Samsunlu hisseden kaç kişi acaba ben açıkcası sms kampanyasının tutacağından pek ümidim yok popstara gönderirler Samsunspora göndermezler ayrıca takımımızı destekleyenler genelde öğrenci kesim onlarda kontörüne ne kadar kıyar kıysada kaç kişi...
ama inşallah hesaplayamadığım bişeler vardır :'( şehir takımına bir pazar günü 3 5 lira verip maça gelmiyosa sms ede ne kadar katılır ! eğer böle bi uygulma olursa afiş filan dağıtmak lazım heryere az organize olmayılız bizde sakarya sitesini gezdim müthiş bir organizasyon var helal olsun adamlara heryer tatanga olmuş ne polarlar atkılar çıkarıyolar takım tutmayan adam alır.vallahi öyle bir caddede kalabalıklarki maça giderken insan özeniyo bizde böyle olabilsek çocukları özendirsek inanıyorumki günden güne tribünlerede ilgi artacak...

celebi

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 18 January 2008, 22:12:51
Samsun nüfusu 1.350.000 ama kendini gerçekten Samsunlu hisseden kaç kişi acaba ben açıkcası sms kampanyasının tutacağından pek ümidim yok popstara gönderirler Samsunspora göndermezler ayrıca takımımızı destekleyenler genelde öğrenci kesim onlarda kontörüne ne kadar kıyar kıysada kaç kişi...
ama inşallah hesaplayamadığım bişeler vardır :'( şehir takımına bir pazar günü 3 5 lira verip maça gelmiyosa sms ede ne kadar katılır ! eğer böle bi uygulma olursa afiş filan dağıtmak lazım heryere az organize olmayılız bizde sakarya sitesini gezdim müthiş bir organizasyon var helal olsun adamlara heryer tatanga olmuş ne polarlar atkılar çıkarıyolar takım tutmayan adam alır.vallahi öyle bir caddede kalabalıklarki maça giderken insan özeniyo bizde böyle olabilsek çocukları özendirsek inanıyorumki günden güne tribünlerede ilgi artacak...

ya kardeşim sms meselesinde sınır yok ya kişi sadece samsunlu olmayandan bile sms attırabilir sms yardım yapabilecek en kolay yöntem.insan kendi arakadşalarına söylese 1 samsunlu 10 samsunlu atmış gibi olur değil mi ;)

Çaðrý55

samsunlu olanın atcağından şüphe duyuyorum samsunlu olmayanın atması fantezi olur.şahsen sivasa sivaslılar dışında kaç kişi atıyor ki sivas şampiyonluğa oynuyo

CurvaSudSamsunspor

celebi

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 19 January 2008, 11:09:34
samsunlu olanın atcağından şüphe duyuyorum samsunlu olmayanın atması fantezi olur.şahsen sivasa sivaslılar dışında kaç kişi atıyor ki sivas şampiyonluğa oynuyo

YA ADAM ARKADAŞLIK HATRINA BİR KERE ATSA ATABİLİR BENCE.

harbisamsunsporlu5517

çagrı kardesim sms kampanyası baslatılsında gereken yapılır okadar takma kafana bizim yerel kanallar reklamını yapsa yeter samsun halkı okadarda duyarsız değil bı msj için 5 10 kontorun lafını yapmaya degmez eger sadece faturalı hattan olursa ozaman dediğin dogru

Tribün_ali

Yerel kanalara ihtiyac var aks kanal s ve klas tv ye burdan onlara iletelim her türli kampanyaları

körfez55

19 January 2008, 21:10:21 #44 Son düzenlenme: 19 January 2008, 21:14:59 körfez55
Bursaspor'un ekonomik durumunun düzeltilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in öncülüğünde başlatılan ''Bursaspor'a Destek Kampanyası''nda 8 saatte 4.5 milyon YTL'lik taahhüt alınırken, açılan banka hesabına 1 milyon 916  bin YTL toplandı.hedef 10 milyon ytl...

biz de bu adamların yanında taraftarız diye geçiniyoruz.bence hiç hakkımız yok.

nerde bizim bakanımız? yokkkkkkkk..nerde milletvekillerimiz? Angarada...nerde işadamlarımız?benliklerini kaybetmişler para hırsıyla yanıp tutuşuyolar...nerde samsunumun halkı? onu bende merak ediyorum..ruhsuz bir milletimiz var malesef.